Moja Crvena Zvezda
Спортско Друштво

Промоција календара СД за 2014. годину

У медија центру ФК Црвена звезда, одржана је промоција календара СД Црвена звезда за 2014. годину. Календар се зове „Прича која траје“, а представљен је и кратак видео клип.

Присутнима су се обратили Александар Боричић, директор ватерполо клуба и вд генералног секретара СД Црвена звезда Игор Милојевић, као и Андрија Прлаиновић. Међу присутнима су били чланови ватерполо, одбојкашког, кошаркаског клуба… као и Драган Џајиц, Небојша Човић и многи други.

Ускоро ћете на сајту СД Црвена звезда моћи да видите и видео клип.

[g-slider gid=“81357″ width=“600px“ height=“400px“ random=“0″ watermark=“0″]

Председник Спортског друштва Црвена звезда Александар Боричић изјавио је да све присталице црвено-белих могу да буду срећне и задовољне резултатима оствареним у 2013. години.

– Још једна такмичарска година је иза нас и мислим да сви звездаши могу да буду задовољни и срећни. У овој години направили смо велики напредак у односу на претходне. Најзначнији успех направио је ватерполо клуб, који је освојио четири трофеја, док је највећи напредак остварио кошаркашки клуб где смо за разлику од претходних година почели да пунимо Арену. Очекујем да се фудбалски клуб врати на место које му припада, а то је да освоји титулу и игра у Европи – рекао је Боричић , а преноси Журнал.

Резултат вредан пажње остварили су ватерполисти црвено-белих, који су освојили пехар Лиге шампиона, национални Куп и првенство, а успешну годину крунисали прошлог месеца у Бечеју тријумфом у Суперкупу Европе.

– Ова година је била као из снова, када сам дошао у Црвену звезду нисам ни сањао да ћу освојити четири трофеја у сезони. Драго ми је да се ватерполо клуб вратио у пуном сјају, а највећи успех је то што смо после фудбалера успели да освојимо тиулу првака Европе – рекао је капитен ватерполиста Звезде Андрија Прлаиновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

Goran дец 20, 2013 at 16:32

Šta je sa pojačanjima? Šta je sa Biševcem?

Reply
Teks Viler дец 20, 2013 at 16:09

Da li ce veceras jagnjece brigade i politicki pioni smeniti sportskog direktora?Bice vrelo decembarsko vece.

Reply
Goran дец 20, 2013 at 16:31

I treba da ga smene.

Reply
Teks Viler дец 20, 2013 at 17:29

A koga bi postavio umesto njega?Ljubu Alicica ili Kebu?

Reply
neco-peco дец 20, 2013 at 16:05

ovaj sajt je malo zakazao, Bisevac, Lukovic, pojacanja, odlasci, smjene i ostavke? Nista, muk!

Reply
veliki pravi zvezdas дец 20, 2013 at 15:13

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=12&dd=19&nav_id=791234 Hocemo povratak ovih zvezdasa u Upravi Crvene Zvezde Dzajo jer su ovim primjerom pokazali da zasluzuju vise nego neki koji su tu Kokeza ,Toncev i donekle Stojadinovic Dzajo ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
Pex дец 20, 2013 at 15:03

Aleksandar Boricic najsposobniji funkcioner naseg SD-a… Odbojkasi nam dominiraju u Srbiji a odbojkaska reprezentacija 20 godina u vrhu svetske odbojke a kako stvari stoje bice i narednih 20… Svaka cast!!!

Reply

Leave a Comment