Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Нова победа одбојкашица

0048Одбојкашице Црвене звезде забележиле су нову победу и Винер штедиш лиги. У „Шумицама“ је савладана екипа Колубаре резултатом 3:0 (25:21, 25:18, 25:23).

Још једном је Колубара била тврд орах за шампионке. Црвена звезда јесте уписала три нова бода, али су девојке Ратка Павличевића морале добро да се помуче да их освоје.

Гошће су добрим делом првог сета имале предност коју је до-маћи тим стизао и престигао теже него што се очекивало. Нису се предавале Лазаревчанке ни када су заостајале четири поена (20:16), али је први сет пресудило Звездино искуство.

У другом делу су домаће биле убедљивије, али су имале и неколико почетничких греша-ка, а да није тога било, овај део игре би трајао још краће. Најбоље издање на сусрету, за домаће девојке био је трећи период, али до његовог краја.

Да се не предаје, тим Николе Јерковића је показао и када је губио са 23:16. са неколико поена за редом, унели су хаос у редове првака, па ни два тајм-аута нису уродила плодом. Све муке је отклонила Адела Хелић, ставивши тачку на победу свог тима, после које ће преноћити на челној позицији.

Црвена звезда – Колубара 3:0 (25:21, 25:18, 25:23)

Дворана: СЦ Шумице. Гледалаца: 100. Судије: С. Зотовић, Ј. Живановић (обе из Београда). Трајање меча: 80 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Трнић 7, Поповић 10,Симић 3, Хелић 16, Миленковић 16, Кецман, Пушић (либеро), Јакшић, Новаковић 1, Лукић 3, Чанак, Маринковић, Миловић, Драгутиновић (либеро 2). Тренер: Ратко Павлићевић.

КОЛУБАРА: Гајић 16, Стојковић 4, Мијаљевић 2, Николић 4, Војиновић 10, Савић 2, Јаковљевић (либеро, Ђурђевић, Ранитовић, Љубојевић, Марковић, Ристивојевић. Тренер: Никола Јерковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment