Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Ватерполисти убедљиви против Бањице

Ватерполисти Црвене звезде савладали су Бањицу 17:5 (5:1, 6:1, 3:2, 3:2), у оквиру 7.кола Прве А лиге. Најефикаснији је био Страхиња Рашовић са 5 голова, Марко Аврамовић је постигао 3, Прлаиновић, Виктор Рашовић, Вапенски и Вукчевић по 2, а Сава Ранђеловић се једном уписао у стрелце.

strahinja2Без Дениса Шефика, Николе Рађена и Џона Мана су црвено-бели ушли у последњи меч ове године. Марко Драксимовић је био на голу, последњу четвртину је бранио Владимир Тановић, а Јасмин Колашинац и Небојша Кнежевић су били у тиму. Кнежевић има само 15 година.

Није се постављало питање победника ни у једном тренутку, већ само питање разлике са којом ће Црвена звезда славити. Страхиња Рашовић је наместио руку и са 5 голова био најефикаснији и понео епитет играча утакмице. На крају, убедљива и заслужена победа шампиона.

Црвена звезда је први део сезоне завршила на другом месту, иза Радничког. У базен се црвено-бели враћају средином јануара, а крајем првог месеца наредне године очекује их завршница Купа Србије и први трофеј који бране.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Paja дец 21, 2013 at 16:23

Tokom cele sezone su pokazali da su pravi sampioni, igra bez oscilacija, lagane pobede. Delije!!!

Reply
axl дец 21, 2013 at 02:07

bravo majstori

Reply

Leave a Comment