Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаТрансфериФудбал

Стојадиновић за столом са челницима Порта, Еспањола, Барселоне…

sdСпортски директор Црвене звезде, и поред сукоба са појединим играчима поручује да ће наставити да ради и да се неће обазирати на натписе и изјаве у медијима. Истакао је да су започети преговори око повратка Милана Бишевца у клуб, што би поред евентуалног повратка Александра Луковића на Маракану дефинитивно издвојило Звезду као првог фаворита за титулу шампиона Србије.

Директор Звезде ових дана боравиће у Барселони, где ће, према изјави за Вечерње новости, имати састанака са челницима Порта, Еспањола и Барселоне.

„Поклопило се да смо у исто време у истом граду, па ћемо да отворимо поново причу око могућности сарадње. Можда Порто има нешто интресантно да нам понуди, као играча „џокера” за наставак шампионске трке. Нама је примарно да затворимо пар позиција. У плану је да се видим и са људима из Еспањола.Чули смо се и планирам да се видимо, као и са још неким људима из Барсе, чисто да одржавам контакте.“ 

Бишевац и Луковић желе повратак, а одласци су још у магли.

„Знаћемо убрзо на чему смо са ова два аса. Њихов повратак би значио много, а ако се не буде остварио план потребна је резерна варијанта и неки нови штопери.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

63 comments

100% дец 23, 2013 at 00:36

Za stolom, sta mi imamo od toga sto je on za stolom. Otisao da pozdravi nekoga sa kim je nekada kao menadzer saradjivao, a da ce nam dovesti nekoga, pazite da hoce.

Reply
Igor дец 22, 2013 at 13:20

Pali odavde!!!
Opet ce biti neka sumnjiva pozajmica.

Reply
Darko Ribnikar дец 22, 2013 at 11:48

Luka MILIVOJEVIC,najskuplji igrac Zvezde svih vremena.Ranko Stojic nam preko njega isisao krv,

Reply
Spartanac дец 22, 2013 at 11:04

Celu jutro razmisaljm……..goruce stvari u klubu…….
-prvo PRODAJA DAUDE ZA 800 000……ja smatram da je deko ubica i mislim da SAD vredi 1,5 miliona……da bi na leto vredeo 2 miliona ako bi dao 20 golova i ako bi uzeli titulu……ALI LJUDI…..ZAR NE VIDIMO DA NAM BESPARICA UBI IGRACE,NJIHOVU VOLJU!!!!!STA MI VREDI I DA POSTUJE DRES I DA KLIZA…….GINE….TAMO SE BRE NIKO NA TRENINGU NE SMEJE,NEMA ZADOVOLJSTVA!!!!!!Pa…..ja mogu da igram…ali ne mogu da budem kreativan,lucidan….ako nisam zadovoljan….to ne mogu sebe da nateram!!!!!A FUDBAL JE KREATIVNA IGRA,NIJE TO SAH!!!!
-Drugo…..podrska za Mihailovica…..ja jesam bio za to da ide na pozajmicu……ALI….decko ima zelju veci od svih njih da da gol…..KAKO TO AKO JE KLINAC I NAJLOSIJI BAS ON NAJBOLJI STRELAC NA DVE POSLEDNJE PRIPREME……..prodati i Daudu i Kasalicu…….pa treba nam 250 000 samo da platimo arbitraze…..da mozemo eventualno da registrujemo igrace……da se podele pare ljudima……od napadaca nam ostane Mrdja,Onjilo,Mihailovic i Rakic…..STA CEMO LJUDI,NEMAMO MI PRAVO DA RAZMISALJAMO DRUGACIJE OSIM SMANJENJA DUGOVA…….Ja verujem da Onjilo moze mnogo da doprinese………cisok,jak brz…..ja livadarsku ligu kao nasa on je na konju……samo Laza da se oporavi…..da vlalja…..i ako dodju Bisevac i Lukovic ….mislim da je tim jaci….iskreno….a pare legle ,pozar ugasen…..sta cemo……
-trece….nisam pametan za Stojadina….iskreno…..glavni igraci ga ne zele…..opet njemu oponent Kokeza!?!?!?!?…Mislim stvarno……

Reply
Mani дец 22, 2013 at 10:51

Jel moguce da mali Djurdjevic iz Rada ide u Tvente za 130 000??!! A mi smo za Onjila dali 400 000 i 30% od naredne prodaje?! Voleo bi da ga vidim u Zvezdi ali sad smo ipak pretrpani u napadu… A i Ozegovic je na pozajmici, mali Djordjevic ce sad na pozajmicu i od njega posebno ocekujem da ce se pokazati!!!

Reply
STARA ŠKOLA дец 22, 2013 at 13:11

Moguće, koliko god mi ne voleli zapad-oni nikad ne plaćaju nešto više nego što vredi. Druga je stvar što bi za nas Đurđević koštao otprilike kao Milivojević. A Onjilo je priča za sebe, nisu tu čista posla, ko zna ko se tu sve ogradio.

Reply
SVE PJANO дец 23, 2013 at 04:26

Ne mora da znaci da se neko ugradio, ako se secas da nas je on razbio u onoj utakmici, a ovi nasi se zaleteli i Javor je to iskoristio i to je to.

Reply
otpisani101 дец 22, 2013 at 10:28

partizan vec poceo prelazni rok,a mi ce mo se prepucavati do pocetka sezone ko je spijun u nasim redovima…iskreno nisam na nicijoj strani,ja sam na strani crvene zvezde…fudbaleri-nisu imali rezultate vredne paznje,pa mislim da i nisu zasluzili da im se pridaje neki znacaj…tesko da je stojadinovic toliko mocan u zvezdi i tesko da je bas on uzrok svih poraza,svih bledih izdanja crvene zvezde i krivac sto zvezda nije prva…najvecu odgovornost ima presednik kluba- dzajic…svi se pitamo zasto vec jednom ne preuzme odgovornost i zavede red u klubu…ako je stojadinovic uzrok lose atmosfere ,pa zasto do sada nije smenjen?…i mi ce mo se i dalje baviti unutrasnjim prljavim vesom,partizan se pojacava i onda ce kao i svake sezone, poslednjih godina, krivce sto nemamo titulu traziti u toleta,sudijama,neravnom terenu,zelenoj travi i mangupima u nasim redovima… .presednik,nije presednik-uprava razjedinjena i nije uprava,fudbaleri vode kadrovsku politiku i normalno da nisu prvi na tabeli…sve ovo su bitni pokazatelji, zasto je titula uvek blizu a mnogo daleko…to su uzroci lose atmosfere u ekipi…e zato je samo zvezda zivot,a svi ostali i sve ostalo su sitnice

Reply
Goran дец 22, 2013 at 09:23

– Svaki zvezdaš koji je poslednjih godinu dana proveo u klubu zna da Stojadinović ne radi u interesu kluba. Kad su on i Kokeza tokom prošlih zimskih priprema došli u Antaliju, uneli su nemir u ekipu. Dok se Kokeza držao po strani, Stojadinović je u stranu odvlačio starije igrače i huškao ih protiv nas mlađih. Mudrinskog, Pantića, mene – rekao je za Mocartsport Luka Milivojević i dodao:
– Sugerisao je nama standardnim igračima da u igri sa ceduljicama obavezno napišemo imena Garida i Daude. Izabrao je nas 16 iako nas je bilo 30 na pripremama. Kad sam se usprotivio, rekao mi je da klinac poput Karaklajića nema potrebe da sastavlja tim. Zbog toga sam platio ceh. Iako sam uigravan 50 dana, sezonu je počeo Garido. I da se zna. Kokeza nema veze sa mnom. Ovo radim samo zato što sam zvezdaš i što volim klub, a javnost to mora da sazna.

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ дец 22, 2013 at 09:30

Кокеза, не смарај више, проваљен си!

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ дец 22, 2013 at 08:37

Стојадине, само цепај. Ти си један од ретких у Звезди који зна и ради свој посао. Да ови политичари нешто знају, не би долазили у управне одборе Ц.З. да зараде за пензију.

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ дец 22, 2013 at 09:47

ја би могао за сваког шефа да нађем неколико незадовољних радника који ће да га пљују, поготово бивших… ова кампања на Стојадина траје од када је отерао неспособног помоћног тренера Салета Јанковића, који је наплаћивао Звезди 270 хиљада еврића по сезони, а сви смо знали да такав тренер не може ни Балкан Буковицу да тренира. Тај олош је и Робија отерао, а као био добар са њим… Боби Јанковић, отац неспособног српског Муриња ради баш за тај Моцарт спорт који константно смењује нашег спортског дир, као и спортски журнал итд, константно кењају о човеку о коме не могу неке озбиљне замерке на рад да нађу, него све оптужбе су рекла казала његових радника који не воле свог шефа. Ја сам на Стојадиновој страни највише због тога што, као и у Робијевом случају идемо с коња на магарца, и тешко да ће Кокеза или Тончев да доведу неког свог човека да боље ради тај посао… а Звезда наставља да пропада док је политичари, у сарадњи са као звездашима черече ради личне промоције или неких ситних пара…

Reply
... дец 22, 2013 at 12:53

Nama i ne treba da bude bolje, kada vidim koliku podrsku „zvezdasa“ ima Stojadinovic. Igraci koji su u klubu, koji znaju sta se desava izadju i kazu u javnosti (mada to ne opravdavam, ali izgleda da je jedino to resenje) i opet pojedini strucnjaci veruju u ovog manipulatora. Cudan smo mi narod, vrti oko malog prsta ko kako hoce.

Reply
Пчела дец 22, 2013 at 08:17 Reply
Teks Viler дец 22, 2013 at 07:42

Cim je saznao da je 101 otputovao u fudbalsku Spaniju,njegov protivkandidat Kokeza je resio da odgovori istom merom,pa se uputio u -Brazil.To je njegova omiljena sportska kladionica.

Reply
Goran дец 22, 2013 at 00:07

Koga si prodao do sada?

Reply
Neko дец 21, 2013 at 23:41

A ja stvarno ne znam u cemu je problem, i zasto ga svi teraju iz kluba… Covek ima kontakte, veze, i oce da radi, da je neki koji samo uzima platu i cuti pa i ajde da ga oteramo, ali ovaj mislim da nije ni primio platu od kad je dosao, i ne zali se.. Nije njegova greska sto tesko dovodi igrace… ajde te vi dovedite nekog ko vredi 200.000e a da na raspolaganju imate samo 50.000e i pored toga vam stoji savez nad glavom koji samo ceka da napravite gresku da bi uzeli i tih 50.000e

Reply
postman дец 21, 2013 at 23:39

ARMAGEDON,

Druze moj,sve je ok ali da kazes za Nineta neku ruznu rec,pa treba da te bude sramota…dosao covek iz belog sveta ovde da igra bez dinara i ti si nasao da ga pljujes i omalovazavas u stilu „nije ni on cvecka“….druga stvar,pogledaj stojadinovicevu facu i sve ce ti biti jasno.Ja sam za da pola uprave ode,zajedno sa ovim nesposobnim Dzajicem,svaka cast,velicina je bio i do neba ga volim za sve sto je dao u dresu naseg kluba i uradio za klub,ali to je bilo nekada,pogledaj ga sada-usta ne sme da otvori….drze ga kao marionetu,nazalost,blate ime i ugled srozavaju.Kokeze,Stojadinovici,svi bi trebali da odu,ne znam ko da dodje ali ovo je sramota,igracki kadar 45 grla (svaka cast izuzecima),za Onjila se daje 450k e umesto da su to ulozili u plate i oml skolu,Aj sto ne daju plate,nikakvu drugu podrsku igraci nemaju,ostavljeni su sami sebi,tek pred kraj se setio silni Dzaja da sidje i procita napisan tekst na parcetu papira…ja se,iskreno,divim Milijasu,Ninkovicu,Mijailovicu,Bajkovicu i vecini iskusnih kako to sve trpe,nije mi jasno,pa ja bi zivot dao za Zvezdu ali da mi rade tako,oterao bi ih bez pardona u p,m, i otisao.

Reply
strucnjak дец 21, 2013 at 23:35

a kad ce za juznu ameriku!?

Reply
postman дец 21, 2013 at 23:28

Dovoljno je da ti covek pogleda facu i sve mu je jasno….. :facepalm:

Reply
Teks Viler дец 22, 2013 at 07:59

Bas nije lep ovaj 101,u pravu si.Dakle,slazemo se u necemu.Dobro,nije ni Toncev–Zdravko Colic.

Reply
MB87 дец 21, 2013 at 22:28

Tikao sportski direktor rasprodaj ove sto su visak i eto para, a dokazaces i da vredis. Da to ne umes ynamo skoro svi, zato lepo pakuj kofere.

Reply
rocknrolla дец 21, 2013 at 22:26

Samo Luković i Biševac dolaze u obzir!!! Njih dvojica treba da budu naši džokeri, gospodine Stojadinoviću… jer, sa njima dvojicom u ekipi možemo govoriti i nadati se evropskim takmicenjima… ostali džokeri nam ne trebaju…

Reply
Spartanac дец 22, 2013 at 10:48

Skoro pa da te covek pita kako te nije sramota!!!!!!PA BRATE,KAKO MOGU DA DOLAZE U OBZIR SAMO STOPER LIONA I IGRAC ZENITA U KLUBU KOJI DUGUJE 50 MILIONA I GDE IGRACI TRAZE SAMO 120 000 EURA DA PODELE MEDJU SOBOM DA BI SVE BILO KOLIKO TOLIKO OK…..A NPR MILIOJASU SE DUGUJE SAMO POLA MILIONA!!!!
-shvatite ljudi,mi nemamo REALNE osnove da postojimo……..sramotno je reci kako nas SAMO ovi igraci interesuju,kako je to realnost,nivo nas…..kako je sto standard!!!!!Nas standard je onoliko koliko imamo para…..a to znaci 4 miliona od gasproma…..to znaci …igraci iz svog pogona….obestecenja oko 100 000 eura….i plate igraca od 40 000 do 100 000 eura…….

Reply
Čiča дец 21, 2013 at 21:31

To što je Stojadinović za stolom sa čelnicima Porta, Espanjola, Barselone ne znači baš ništa. Prvo pitanje je ko su ti čelnici? Drugo, u pitanju su verovatno neki privatni razgovori. Ne verujem da iz tih razgovora može nešto dobro da se uradi za Zvezdu jer ti klubovi, jednostavno, nemaju nikakav interes. Ne znam zašto se ovakva vest i objavljuje.
Što se tiče samog Stojadinovića, od samog početka mi nije ostavio neki utisak. Nevidim da je nešto posebno i uradio za Zvezdu. Doveo je tri igrača: Daudu, Garida i Arauha. Dauda ima određenih kvaliteta dok ostala dvojica nisu ni za drugu ligu. Nekažem da su ostali doveli kvalitetne igrače, bilo je još promašaja. Ipak dovedeno je nekoliko jako dobrih igrača : Ninković, Mrđa, Mijailović, Pečnik, Kovačević i Gogić. Oni su bili nosioci igre i izvukli su sezonu. Većina onih koji su od ranije bili u klubu, izuzev Bajkovića i donekle Milijaša, je totalno podbacila. Što je još bitnije ovi pomenuti igrači ispoljavaju veliku želju da igraju i dalje uprkos tome što im kasni isplata njihovih plata. Tako da u celoj ovoj situaciji ja verujem ovoj grupi igrača i smatram da bi Stojadinović trebao da ode. Ni jedan klub nebi izmenuo polovinu prvog tima i zadržao sportskog direktora. Svi bi uradili suprotno.

Reply
Neko дец 21, 2013 at 23:48

Kao prvi nauci da pises kako treba, kao drugo, nemas pojma sa zivotom i desavanjima u Zvezdi, a kao trece, Garido je bio pozajmica, i nije bio kupljen igrac (da je dobar igrac, kupili bi ga) a Arauho je INVESTICIJA ZA BUDUCNOST (ako znas uopste sta to znaci). On makar oce da radi, i ne kuka kao svi ostali… Ajde ti kupuj igrace a da nemas dovoljno novca za jednog a kamoli za vise igraca.

Reply
Čiča дец 21, 2013 at 23:59

Kao prvo nauči da budeš pristojan! Kao drugo nauči da čitaš! Nigde nisam napisao da je Garido kupljen. Zbog toga ti primedba nije na mestu. A to da je loš igrač, to si i ti potvrdio. Što se tiče Arauha neznam kakva je on „investicija za budućnost“ kad dečko nema kvaliteta? Nezna da igra fudbal! A to da se i bez novca mogu dovesti kvalitetni igrači dokaz su Ninković, Mrđa, Mijailović, Pečnik, Gogić …..
Razmisli malo pre nego nešto napišeš!

Reply
Teks Viler дец 22, 2013 at 07:44

Bez novca dovedeni?E ovo je vic meseca.

Reply
Čiča дец 22, 2013 at 11:13

Za tebe je vic pošto ništa neznaš. Većina ovih igrača je bila slobodna i za njih nije dato nikakvo obeštećenje bivšim klubovima. Ugovorene su samo njihove „plate“ koje im većim delom nisu isplaćene. Tamo gde postoji obaveza plaćanja obeštećenja nekom klubu (npr. Onjilo) ona je isplaćena samo u jednom manjem delu a ostatak će biti bog zna kada. Znači da su svi ovi igrači dovedeni za jako malo novca. Kao što vidiš i to je moguće.

laki дец 21, 2013 at 21:21

Ne brinem se ja za pare,kad imamo krimose u upravi bice i para,znaju oni da ako sada malo uloze mogu posle dosta da nakradu
i ne mislim na Dzajica,Stojadinovica,vec na Kokezu,Tonceva Antica itd..

Reply
Fornicator дец 21, 2013 at 23:01

A ja baš zato i pričam ovo za pare. Jer vidim da se dešava upravo ovo što ti kažeš – para nemamo, ali opet će se odnekud naći milion-dva za transfere, pa će se tu podeliti jedno milionče od procenata, a na kraju sezone, kad ostanemo bez trofeja, igrača i uprave, saznaćemo da je dug 60 umesto 50 miliona… I sve tako ukrug dok naš „spasilac“, Vlada Srbije, ne objavi da je vreme za katanac…

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov дец 21, 2013 at 20:38

stojadinovicu,ti imas zadatak da ove zime i to sto pre, prodas kasalicu,milunovica,krnetu,nenadica,omegu,martinovica,arauha,ima tamo jos…a od tih para da se izmire plate za 25 (a ne 45) izabranih koji ce zaigrati na prolece.ako si uposte sposoban za tako nesto,ako nisi ne znam sta cekas,idi u porto u p.m.

Reply
marko дец 21, 2013 at 18:05

Da skratimo pricu! MI NEMAMO PARA! Nemamo da placamo ni ovo trenutno sto igra u Zvezdi, a kamo li da dovodimo neka nova pojacanja! Zato ne ocekujte nista spektakularno u ovom roku… Kada bi Gasprom hteo da pomogne oko Lukovica to bi bila puna kapa… Ovako mozda potpise neki slobodni igrac… I to je sve… Jbg…

Reply
Fornicator дец 21, 2013 at 18:14

I meni se čini tako… Ja ne znam ni odakle ćemo platiti ove tužbe zbog kojih nam prete suspenzijom i zabranom registrovanja pojačanja za proleće, a kamoli silne transfere koji se najavljuju? I dalje se gažamo sa parama kojih nemamo – nikoga izgleda nije briga što je za Onjila (i ne samo za njega) onoliki novac bačen u vetar…
Daj bože da dođu i Biševac i Luković, ali ne po cenu toga da se (ako, nedajbože, ostanemo bez titule) klub zbog dugova ugasi…

Reply
Dejan дец 21, 2013 at 16:20

S kim je kokeza seo…sa andjusom , miskom i mozda misom tumbasom kako bi unapredili odnose dva kluba…

Reply
Teks Viler дец 21, 2013 at 15:39

Uskoro ce se oglasiti i Kokeza saopstenjem za medije.Tema,Crvena zvezda i njega evropska perspektiva.Bice prisutni ministar za evrointegracije Ruzic,predsednik FSS gosn.Karadzic,Misko taksista,trener Dzoni Mijailovic kao i supruga jednog visokog funkcionera SPS-a i njena jetrva.Uz bogat kulturno-umetnicki program i specijalitete sa Zlatibora,uz dobru kapljicu,pevace se JOS JEDNA POBEDA I TITULAAAAA…

Reply
ARMAGEDON дец 21, 2013 at 15:34

Ne znam zasto ali mislim da bi najbolje bilo za klub da se nekako iskristalise odnos igraca i Stojadinovica. Kako je dole neko vec napisao, on je bar nesto i uradio…doveo Daudu dok su svi ostali samo pricali i dovodili kojekakve betonligaske igrace. Taj isti Dauda danas vrijedi milju…Elem, cinjenica je i da je pogrijesio upravo sa tim svojim spletkarenjem i to stoji. Opet, ko od svih njih ne spletkari? Ni igraci svi nisu bas cista obraza kao sto je Dzoni Mijailovic, Milos Ninkovic isl. nego se mnogi kriju sad iza izjava ovih malobrojinih momaka…i to je istina. Sve u svemu, prije bih otjerao nekoga drugog iz uprave nego Stojadinovica…svi su oni manje-vise isti ali je slucaj ,,Stojadinovic“ jedini izasao u javnost! Vjerujem i ubjedjen sam da ima mnogo gorih slucajeva i dogadjanja pored ovog samo sto jos nisu izasli u javnost! Da se razumijemo,ovo je samo moje licno misljenje jer dobar dio tih ljudi poznajem…moze neko da se slozi ili ne,nemam problem sa tim! Pozdrav cijeloj CREVNO-BIJELOJ BRACI !!!

Reply
dekicz дец 21, 2013 at 20:33

Samo zato sto su i drugi spletkarili ne znaci da treba Stojadinovic da ostane. Naprotiv, treba i on i Kokeza, i Toncev svi napolje!

Reply
MILAN KG дец 21, 2013 at 15:28

Stojadinovicu ti si jos uvek sportski direktor ?! posle svega sto su igraci ispricali javnosti o tebi tvom ponasanju u svlacionici tiimas karaktera da kazes da cs ostati da si moralan covek ne bih delio ceduljice igracima terao ih da na njima pisu sastav i da uvrste tvoje pulene daudu i garida!!!!. Nadam se da ces u ponedeljak uvece biti smenejn idi u barselonu daleko ti lepa kuca ovakvim izjavama pokusavas da zamazes oci koja pojacanja iz porta koji bakraci kako te nijesramota svega sto radis? prevaran,mesetar to si ti ja sam kao i vecina ljudi pomislio da si ti kao poznat menadzer dobro resenje za Zvezdu medjutim sve je izaslo na povrsinu igraci su te razotkrili leteces ko bela lala.

Reply
Dejan CZ дец 21, 2013 at 15:06

Reci Ninkovica – Искључио сам се и покушавам да одморим главу. Реално је да Стојадиновић буде смењен, ако остане не знам како ћемо функционисати. Јасно смо рекли да га не желимо и не бих продубљивао проблем. Ниџа Мијаиловић је покренуо незадовољство, подржавам сваку његову реч око директора. Иза нас не стоји нико, мислимо једино на клупски интерес. Криво ми је што смо ми играчи морали да се укључимо у причу.
Hteli ili ne hteli to navijaci, i ovi iz uprave, oni moraju smeniti Stojadinovica jer ocigledno dok je u timu mnogo toga nece funkcionisati, ali nazalost nije on jedini problem.

Reply
Vopi дец 21, 2013 at 14:53

Jel ovo neka zajebancija ili šta? Jel moguće ovo, zar je ovaj još u klubu?

Reply
Teks Viler дец 21, 2013 at 14:46

Ocekuje se da Kokeza sedne za sto sa predstavnicima Milutinca,Pinosave,Donjeg Ljubisa i Duge Rese.

Reply
Boban дец 21, 2013 at 14:26

Čovjek je pola muljator – pola dobronamjeran! Ipak, veće povjerenje imam u Stojadina, nego u Kokeze, Tončeve i… Ne mogu pomenuta dvojica da dovode igrače, jer ljudi uopšte nisu fudbalski radnici. Stojadinu treba dati odriješene ruke, da sam bira i odgovara za igrače, naravno pod kontrolom predsjednika kluba.

Reply
100% дец 21, 2013 at 14:38

Bobane brate shvati da mi ne mozemo napredovati sa Stojadinovicem, skoro cela svlacionica je protiv njega, i normalno ako je nesloga unutar kluba da ne moze funkcionisati, pa prema tome treba u potragu za drugim sportskim direktorom koji nece samo pricati vec i dovoditi pojacanja, a isto tako ako je moguce videti ledja i Kokezi, jer isto je muljator.

Reply
Boban дец 21, 2013 at 15:07

Iz tog razloga sam i napisao pola muljator – pola dobronamjeran! Imao je čovjek viziju, u rukavu par solidnih igrača, ali dosta je bio miniran od strane drugih nefudbalskih radnika. Sjetimo se Kelvina! Zašto Kokeza i Tončev tada nisu obezbjedili 200 000 E za pozajmicu? Stalno pričaju kako oni vode Zvezdin brod do sigurne luke. Taj isti Kelvin danas igra za prvi tim Porta. Ne branim ga, samo kažem da čovek zna da radi i ima iskustvo, ali ga treba kontrolisati, kao i ostale.

Reply
Dejan CZ дец 21, 2013 at 15:16

Druze, on siri dezinformacije u medije salje razne neproverene i netacne informacije. Pola tih pojacanja koja je spominjao nisu ni znali da se dovode u vezu sa Zvezdom. Deo su novinarske patke a deo i njegove suplje price. Nemam protiv njega licno nista, ali zelim u klubu ljude koji su dokazali da zasluzuju da budu tu, a ne njega Tonceva, Kokezu i slicnu ganrituru. Najveca pojacanja za klub bila bi kada bi oni otisli.

Reply
Teks Viler дец 22, 2013 at 08:02

Jel i Pecnikov frizider sa ledom protiv njega?

Reply
100% дец 22, 2013 at 12:56

Ti teks i jedan obicni zelenko. Bez uvrede ali zelen si kao zelena trava. Kome ti verujes, pa svaka ti cast. Samo ti budi uz njega i bodri ga, ali kada ne bude pojacanja ili kada se dese jos veci nemiri u klubu nemoj da kukas.

Reply
Darko Ribnikar дец 22, 2013 at 14:50

Tekse,pazi se,Povedi Kita Karsona I Kita Telera sa sobom a Blaf I Zalosna Sova neka ostanu da ti cuvaju ledja.

Reply
delija дец 21, 2013 at 14:23

Svaki prelazni rok ih spominje a ja jos nikoga od njihovih igraca ne vidjeh kod nas, ili kako on rece „DZOKERA“

Reply
... дец 21, 2013 at 13:54

Ovaj spominje barsu i porto, od kada je dosao. Nije mi samo jasno ko mu jos veruje. Covek je mnipulator svetske klase.

Reply
Samo ti дец 21, 2013 at 13:39

Svi bre rade radi licnog interesa a dice se i s*u da su kao Zvezdasi.
Pa to odmah iz kluba..igraci su rekli plus Luka koji nije morao ali ipak je zvezdas i smeta mu neistina.
Zato Stojadinovic mrsss..a povedi i Kokezu..a i nema veze i Toncev ako krene!

Reply
mariachi дец 21, 2013 at 13:35

Meni nista nije jasno! Ko koga u ovoj zvezdu j.e.b.e.? ili su svi p.e.d.e.r.i pa se j.e.b.u. radi zadovoljstva?

Reply
Goran дец 21, 2013 at 13:29

I onda je mrtmot zavio čokoladu u foliju……

Reply
Goran дец 21, 2013 at 13:28

E super, blago vama. Jeće, piće i kud koji mili moji.

Reply
Numero uno дец 21, 2013 at 13:04

Zamislite samo koliko jedan stojadinovic interesuje klubove kao sto su barselona i porto, ti tamo verovatno poznajes domara i likove sto rade sa semenkama.. ti pregovaras sa barsom, ma daj stojadine idi heklaj!

Reply
Mao Molina дец 21, 2013 at 12:35

Napolje i Stojadinović i Kokeza!

Reply
CzvBoys дец 21, 2013 at 12:31

Klasicna prodaja magle od strane doticnog! Covek bez imalo morala,covek koji je obecao kule i gradove kada je dolazio,i tada je isto pricao o Portu,Barsi,Valensiji,Sportingu,Espanjolu a svi znamo kakvi su stizali.Sada,kada se fotelja drma onda ajmo opet po dobrom starom obicaju,kampanja se nastavlja a mi trebamo samo da poverujemo u to!?E pa dragi Zorane Stojadinovicu,ovoga puta ste i sami sebe prevazisli,odavno ste procitani i ti,i Kokeza i ostala kompanija.NE VERUJEMO U VASE DOBRE NAMERE! Kao sto kaze nas narod,OBECANJE,LUDOM RADOVANJE!

Reply
dd дец 21, 2013 at 12:09

Nesto tripujem da nam prodaje maglu, mada sve je moguce..

Reply
dexy122 дец 21, 2013 at 14:09

Ma prodaje maglu… Tako je i prosle godine, pricao sa Barsom, Portom pa doveo igraca iz Svedske i igraca iz Hondurasa, od kojih je jedan opravdao potencijal.

Reply
Spartanac дец 21, 2013 at 12:08

Kad nam se kampanja za sportskog direktora vodi kao na izbore na Vozdovcu jasno je na sta mi licimo i kakav smo zapravo klub…..nekad veliki klub Crvena Zvezda.

Reply
hrro дец 21, 2013 at 11:46

Ahahhaha

Reply

Leave a Comment