Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Саопштење Одбора: Директор смењен, казне за иступе у медијима, титула приоритет

Одбор за хитна питања одржао је седницу, а након исте издао и званично саопштење, које је објављено на званичном сајту клуба. Преносимо га у целости.

Marakana (1)

Имајући у виду последња дешавања и иступе у јавности, Одбор за хитна питања донео је следеће једногласне одлуке:

1. Сваки даљи наступ играча и чланова стручног штаба у медијима, а који се тиче кршења клупске дисциплине, мешања у рад клуба и кршења клупског правилника, биће третиран као најтежи дисциплински прекршај и у складу са тим санкционисан.

2. ФК Црвена звезда се захваљује Зорану Стојадиновићу, досадашњем спортском директору, на сарадњи и свему што је учинио за клуб, и разрешава га даље дужности спортског директора.

3. Одбор за хитна питања је у свом раду разматрао све остале активности клуба, констатујући да се циљеви неће мењати, као и да освајање шампионске титуле остаје приоритет број један. Клуб ће, у том смислу, предузети све неопходне активности у прелазном року и припремном периоду ка остваривању тог циља.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

45 comments

ninoslav дец 23, 2013 at 23:17

alo bre dripci kakva moderacija, nikog nisam uvredio niti ponizio, trazim da pustite komentar. Cenzura? Sramota?

Reply
Luka дец 23, 2013 at 23:23

Sistem neke komentare automatski prepozna kao nepoželjne. Niko od urednika verovatno nije stigao ručno da potvrdi sve.

Izvinjavamo se, biće sve u redu.

Reply
ninoslav дец 23, 2013 at 23:15

Zvezda, prelazni rok, koji moze da donese titulu, ceka bez sportskog direktora. Ovo nije smesno, ovo je za plakanje. Stvarno smo cirkus, gori od glodara. Oni pljuju na njihovog predsednika, kao sve propade, a on uze najboljeg trenera u ligi i odmah dovode pojacanja.
A kod nas ce prelazni rok da izgleda ovako- Dauda ce da podnese zahtev za raskid i da ode, a sa njim i svi stranci koje je Stojadinovic doveo. Sa Zenitom necemo moci da se dogovorimo oko para za Lukovica. Bisevac ce verovatno dobiti bolju ponudu od nekog tima iz Turske.

Reply
ninoslav дец 23, 2013 at 23:14

Zvezda, prelazni rok, koji moze da donese titulu, ceka bez sportskog direktora. Ovo nije smesno, ovo je za plakanje. Stvarno smo cirkus, gori od glodara. Oni pljuju na njihovog predsednika, kao sve propade, a on uze najboljeg trenera u ligi i odmah dovode pojacanja.
A kod nas ce prelazni rok da izgleda ovako-
1. Dauda ce da podnese zahtev za raskid i da ode, a sa njim i svi stranci koje je Stojadinovic doveo,
2. Sa Zenitom necemo moci da se dogovorimo oko para za Lukovica,
3. Bisevac ce verovatno dobiti bolju ponudu od nekog tima iz Turske.

Reply
Spartanac дец 24, 2013 at 09:17

upravo ce to da se desi!

Reply
ninoslav дец 23, 2013 at 23:06

ne razumem zasto ne objavite ovaj komentar
ZVEZDA, PRELAZNI ROK, KOJI MOZE DA DONESE TITULU, CEKA BEZ SPORSTSKOG DIREKTORA. OVO NIJE SMESNO, OVO JE ZA PLAKANJE. STVARNO SMO CIRKUS. GORI SMO OD GLODARA. ONI PLJUJU NA NJIHOVOG PREDSEDNIKA, KAO SVE PRODADE, ALI ON UZE NAJBOLJEG TRENERA U LIGI I ODMA DOVODE POJACANJA.
A KOD NAS CE DA BUDE OVAKO-
1. DAUDA CE DA PODNESE ZAHTEV ZA RASKID I DA ODE, SA NJIM I SVI STRANCI KOJE JE STOJADINOVIC DOVEO,
2. SA ZENITOM NECEMO MOCI DA SE DOGOVORIMO OKO PARA ZA LUKOVICA,
3. BISEVAC CE VEROVATNO DOBITI BOLJU PONUDU OD NEKOG TIMA IZ TURSKE.

Reply
Goran дец 23, 2013 at 22:52

Smenjen je najveći lopov, a vi kukate.

Reply
milos дец 23, 2013 at 22:26

a zasto napadate kokezu kad je stojadin smenjen na dzajin predlog?

Reply
Vladimir дец 23, 2013 at 22:12

Prekomponovanje završeno. Jedino što gubičar spojenih prstiju zna, širiti zlo. Onaj stvor Kokeza je samo piončić u rukama nezasitog dezertera Vučića i pogađate…njegovog kućnog prijatelja (njegove vlastite reči) Gorana Vesića! Zlo, a od zla ništa dobro ne može proisteći.

Reply
Goran дец 23, 2013 at 22:50

Leči glavu, vama ništa ne valja, večito ste nezadovoljni. Smenjen je lopov, a ne uspešan sportski radnik. Reci Vučiću da vrati Lukića ako ti smeta.

Reply
Vladimir дец 23, 2013 at 22:59

Evo ga, javio se Kokezin izmećar. Imaš li ti imalo samopoštovanja čoveče!? Do jučer si ih sve nazivao nesposobnjakovićima, a sad je, kao u Highlanderu, ostao samo jedan, dok su ostali postali šta? Mudro rukovodstvo? Spasitelji, stoti u nizu? Tvoj idol je Lukićevog najbližeg saradnika Vesića, uzeo pod svoje krilo i sad mu je poverenik za BGD. Ali to ne piše u Informeru ili Kuriru, što znači da nije istina, je li tako? Još da vrate „suzu tvoga oka“ Jankovića, pa da nam konačno svane!

Reply
Teks Viler дец 24, 2013 at 06:39

Kokezin izmecar,bravo brate pogodio si nadimak ovom revolucionaru.

Reply
Teks Viler дец 24, 2013 at 06:38

Ti mora da si,po zavrsetku pravnog fakulteta,prebacio skelu na ekonomski.

Reply
Fornicator дец 23, 2013 at 21:27

Eto, sad, da je sreće, trebalo bi reći „bravo, klub je pokazao ozbiljnost, razrešio situaciju, i prekinuo gubljenje vremena i nagađanja“… Ali, pošto znam ko stoji iza odluke i saopštenja, i pošto znam da nema razlike između pobeđenog (101) i pobednika (Kokeza), mogu samo reći „kukala nam majka“…

Reply
Ryber Palunko дец 23, 2013 at 22:24

Brate, da li nas je ovo trebalo ohrabriti? Nije 🙁

Reply
Obrad_brko дец 23, 2013 at 22:35

E sad smo tek propali, dok pojacanja odobre 16 upravnih odobra i sve bude po propisima , ima da nam odu i ovi igraci koji su tu.
Dzaji su i u dobra stara vremena drugi dovodili igrace, on se uglavnom kitio tudjim perjem… Siguran sam da na ovom sajtu ima onih koji znaju o cemu pricam.

Reply
Spartanac дец 23, 2013 at 21:05

Godina 2009……DS dolazi na vlast…..Lukic i vesic spsavaju klub….to je SPS sa Gaspromom…..
Godina 2012…..dolazi SNS na vlast….zavrce preko leta sva sponzorstva Zvezdi….racun u blokadi mesecima na taj nacin dovodi se klub u bezizlaznu situaciju i tako se menjaju kadrovi prosle vlasti…….Robi odlazi……SNS tako. “spasava“ klub….
Sada……racun ponovo u blokadi…..treba menjati sportskog direktora….zavrce se izvor novca,svaki predlog se odbija ili satro ceka sednica UO i igraci nam “beze“……od 12 igraca koji su dosli tri nam je doveo sportski direktor…..niko ne pita kako to da nam u opste neko dovodi igrace a da nije sportski direktor….treba ga smeniti…….klub nema para,racun u blokadi…igraci odlaze,svi nezadovoljni……smenjuje se sportski direktor…..i odjednom Kokeza i Toncev NALAZE PARE(paralela sa trenutkom kada je racun sa Lukicem u blokadi i kada posle dva meseca SNS- ova ekipa resava taj problem BEZ PRODAJE I JEDNOG IGRACA!!!!!!!!!)
Inace……kokeza i Toncev nisu imali ili mogli da nabave te pare pre mesec dana,vec su “USPELI“ sada kada su izdejstvvovali smenu sportskog.
Inace….u pitanju je 120 000 eura……sto je pojedinacno za Kokezu i Tonceva kao za nas casa piva…. I TO TOCENO,NE ONA SKUPA U FLASICAMA……..a za klub kao nas 120 000 je …….gutalj tog piva!!!Ako ovo nismo u stanju da sagledamo……da nam politicari bukvalno stimuju klub……da vlst menja upravu tako sto zavrce izvore prihoda i sponzore…..klub odlazi u bolkadu…..(ps.nema veze sto nam klub bude paralizovan i po sest meseci……propadne evropa,bitno je da vlast namesti svoje ljude)…..i politicari…..redovno nam se pojavljuju kao sposioci…..ALI VECITO KAO SPOASIOCI,NAKON STO NJIHOVI PAJTASI NE ZAVRNU SVE ZIVO DOK NE PROTERAJU PRETHODNE……I KAO KUSUR U TOM SNSOSVSKO ,DEMOKRATKSO,ESPEESOVOSKOM OBRACUNU OSTAJE NASA CRVENA ZVZEDA!!!!!!
-nije probem……AKO JE STOJADINOVIC BIO TAJ ZULJ……TAJ KAMEN U CIPELI……MI SMO LJUDI NA KONJU,ETO PLATA,ETO SAMBE NA TERENU,TITULA JE NASA!!!!!!!!!!

Reply
ninoslav дец 23, 2013 at 20:47

ZVEZDA, PRELAZNI ROK, KOJI MOZE DA DONESE TITULU, CEKA BEZ SPORSTSKOG DIREKTORA. OVO NIJE SMESNO, OVO JE ZA PLAKANJE. STVARNO SMO CIRKUS. GORI SMO OD GLODARA. ONI PLJUJU NA NJIHOVOG PREDSEDNIKA, KAO SVE PRODADE, ALI ON UZE NAJBOLJEG TRENERA U LIGI I ODMA DOVODE POJACANJA.
A KOD NAS CE DA BUDE OVAKO-
1. DAUDA CE DA PODNESE ZAHTEV ZA RASKID I DA ODE, SA NJIM I SVI STRANCI KOJE JE STOJADINOVIC DOVEO,
2. SA ZENITOM NECEMO MOCI DA SE DOGOVORIMO OKO PARA ZA LUKOVICA,
3. BISEVAC CE VEROVATNO DOBITI BOLJU PONUDU OD NEKOG TIMA IZ TURSKE.

Reply
Obrad_brko дец 23, 2013 at 20:36

Dok se klub ne privatizuje , razjure raznorazni sumnjivi tipovi iz uprave, menadzeri,navodni poverioci i posebno kriminalni krugovi unutar navijaca ovaj klub nece vidjeti bolje sutra … do tada ovo je samo presipanje iz supljeg u prazno ! ! !

Volio bih da gresim i da me svi ovako kolektivno isprozivate za ovaj komentar za neki mesec, ali sam po tom pitanju na zalost vrlo , vrlo skeptican .

Pozdrav

Reply
0123456789 дец 23, 2013 at 20:25

Jaooo sada ce da raskukaju pojedinci kako cemo Stojadinovica da pravimo od blata. Ne krivim ga posebno, ali kako su ga pojedini uzdizali kao da je prodavao igrace za milione. Ima ih jos najmanje 4-5 koji bi trebali za Stojadinovicem.

Reply
Ryber Palunko дец 23, 2013 at 22:18

Niti ćemo kukati za njim, ali nećemo ni Kokezu ljubiti u bulju, kao neki. Poznato? Inače, sve se plašim da se Goran Vesić na mala vrata vraća u klub. Ma šta mala, velika i uz fanfare!
‘Bem ti, šta smo mi Bogu skrivili!?

Reply
marko дец 23, 2013 at 20:20

1, 2, 3 oko novca sve se vrti
4 pa 5 novac vrti ceo svet!
– U situaciji u kojij se nalazimo, tesko da ce bilo koji SD dobro raditi…
1. Budzet za prelazni rok nam je 0 eura!
2. Ni ove igrace koji trenutno igraju nemamo da placamo, a kamo li neke nove!
3. Retko ko ce doci danas da igra bez para! (izuzetak su tu mozda ovi iskusniji igraci, Bisevac, Lukovic (ako ga placa Zenit (Gasprom))!
4. Ne znam sta da mislim, jer ne vidim kako bez para mozemo normalno funkcionisati… Ocekujem najbolje, mada necu biti iznenadjen, ako se desi i ono najgore… Ovde se ne zna ko koga JBE… :/

Reply
CzvBoys дец 23, 2013 at 20:19

Sad najuriti i Kokezu…on ne sme da dovodi igrace!

Reply
Delija 032 дец 23, 2013 at 21:44

E moj brate,ko sad da mu se suprostavi?!
Sad je dokazao da je jaci od svih,nemam nameru da branim 101,ako je tacno to o ceduljama,trebao je ranije da ode i da ga smeni Dzajic!!!!!
Ovo sto se veceras desilo je trijumf politike,imam utisak da covek moze da na ovaj nacin otera bilo koga-ima jake karte u rukama a to je svlacionica!!!!!!!!!!
Zaista ruzno,jadno,bedno……..

Reply
RUK дец 23, 2013 at 20:13

Konačno su oterali prevaranta iz kluba! Ali, pitam se, šta tu još traže jedan Kokeza, Tončev i Radujko?

Reply
100% дец 23, 2013 at 20:10

Logicno resenje. Stoji da nije on krivac za sve sto se desavalo. Ima njih i gorih u klubu, ali kada su vec igraci bili protiv njega, nije ni bilo drugog resenja. Sada pametno izabrati mu naslednika. Mozda Mladenovic ili Kovacevic koji je vec radio u Olimpijakosu.

Reply
Realno дец 24, 2013 at 00:29

100% u pravu

Reply
ja дец 23, 2013 at 20:10

kako se nezvanicno saznaje dzajic pregovara sa jednim ekstra stoperom, samo jos treba da dobije saglasnost mijailovica i ninkovica do koje cifre sme da ponudi ugovor.

Reply
Sladajac дец 23, 2013 at 20:04

Igraci koji su na povike nazovi navijaca pobacali dresove kao poslednje krpe od jednom dobili m..a da upravljaju i odlucuju ko ce biti trener i sportski direktor!!!…

Reply
aca nis дец 23, 2013 at 20:00

Po mom skromnom misljenju Stojadinovic je kao sportski direktor mnogo los bio. Nista nije uspeo da napravi od kluba, mnogo dovedenih igraca, malo dobrih(mada pitanje je koliko se on tu pitao). Na pocetku hteo da smanjuje stadion, nije resavao probleme omladinske skole, zalagao se za skupe strance a ne za nasu decu, mesao se u posao trenera stalno, javno pricao stvari koje nikada ne smeju da izlaze iz velikog kluba, delio igrace. Jednostavno, njemu fali slifa za veliki klub, nije on za Zvezdu, sportski direktor treba da ima njih koji igrac i kakav fali, treba da ima uticaja, da se zna njegov pecat u ekipi. Vidim ni igraci ga ne podnose, znaci nije radio posao kako treba i kraj price. Nama treba covek koji zna kako da se snalazi u Zvezdi, to je covek iz sistema, mozda bivsi igrac, mozda bivsi trener, neko ko zna kako da se ponasa u ovakvoj situaciji, da zna kad kako i sta da kaze i uradi i privatno i u javnosti a ne da se ovako bruka klub gde stigne. Nasa cela uprava ne stoji na zdravim nogama i plasim se da Stojadinovic nije jedini koji se ne snalazi u Zvezdi, ima ih dosta.

Reply
sasa дец 23, 2013 at 19:56

Da li bi neko bio srecniji od mene kada bi DRAGAN MLADENOVIC bio postavljen za sportskog direktora CRVENE ZVEZDE???????Da se vec jednom predje sa reci na dela,da momci dole sto igraju imaju normalne uslove,i da krenu vec jednom na titulu kao ljudi…..

Reply
Artiljero дец 23, 2013 at 19:40

Super! Jos da kaznite kokezu i to je to!
Idealna zamena na mesto sportskog direktora da bude tek smenjen sportski direktor reala iz betisa Vlada Stosic 😀

Reply
Darko Ribnikar дец 23, 2013 at 19:27

Da neko od vas ima privatnu firmu,da li bi pre dao robu na odlozeno Stojadinu ili Kokezi?

Reply
neshha дец 23, 2013 at 20:04

Ni jednom ni drugom.Ista je to kategorija ljudi!

Reply
ja дец 23, 2013 at 20:11

a dzajicu finansije?

Reply
Delija 032 дец 23, 2013 at 21:53

Jako simpaticno pitanje,aj da budem realan,ne pristrasan,101 je moj izbor!!!!!!!
Kakav Biokeza,uzas,horor,strah u ulici Brestova……..
Pa brate vidi mu njusku i sve ti je jasno!!!!!!!!

Reply
Dragan дец 23, 2013 at 19:25

Jadni smo mi kada ovakvi kao Toncev i Kokeza ostaju

Reply
cigan sa zapadne tribine дец 23, 2013 at 19:25

dobro , znaci ovi fudbaleri sto su se zalili na Stojadinovica ce sada igrati mnogo bolje jer nema sada nikoga da narusava atmosferu u svlacionici…posebno dobre partije ocekujem od kapitena nam Milijasa , posto je njemu cini mi se kako je odigrao polusezonu , najvise smetala ta nesloga…

Reply
Dragan дец 23, 2013 at 19:37

Slazem se sa tobom sada i igraci cine Upravni odbor svaka cast za klub u kojem je kanalu najtezem do sada.Ko su bre taj Kokeza i Toncev.Za ovog Kokezu znam da drzi Bordel na Novom Beogradu a za ovog drugog prvi put cujem.Sada ocekujem od igraca da igraju najbolje do sada.Da Krneta ne napravi nijedan kiks i da Milijas ne rikne posle 30 minuta

Reply
Ryber Palunko дец 23, 2013 at 22:22

Ne kaže se ‘drži bordel’, već poznati privrednik. Jbg, nisi u trendu i nastaviš li ovako bićeš na naslovnici kUrira kao Miškovićev saradnik 🙂

Reply
Darko Ribnikar дец 23, 2013 at 19:21

Sutra ide Dauda,Stojadin blokira racun Zvezde,tako da od obecanog novca igracima nema nista.Jbg,trazili ste,gledajte.

Reply
marko дец 23, 2013 at 20:11

Moguci scenario… Nista se ne zna… Stojadinu se duguje… Daudu je doveo Stojadin… Videcemo u narednim danima sta i kako… :/

Reply
Novi Beograd дец 23, 2013 at 19:16

Најбоље да Стојановић преузме функцију СД-а, сва појачања у прелазном року му је довео Кокеза само је Печник дошао по његовој препоруци и сви знамо како је одиграо!!!!!!!! ДАЈ НАМ ТИТУЛУ БРЕ ЈАНЕЗЕ !

Reply
Samo ti дец 23, 2013 at 19:16

4. Zahvaljujemo se na dosadasnjoj saradnji gospodinu Kokezi i teramo ga bre sa duznosti.

Reply

Leave a Comment