Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Радоњић: Контролисали смо дешавања на терену, идемо даље

Dejan RadonjiććЗвезда поново сија у АБА лиги! У последњем колу прве половине такмичења црвено-бели су у Пиониру убедљиво савладали Цибону резултатом 88:63, и тако се осамили на првом месту на табели. Навијачи Црвене звезде свакако могу бити изузетно задовољни тријумфом над старим ривалом, а додатно задовољство изазива чињеница да се победа над једним од фаворита за пласман на Фајнал фор регионалног такмичења ни у једном тренутку није доводила у питање.

Игра Звезде је била толико сигурна да су прилику да заиграју добили сви играчи. Та прилика је посебно значила најмлађима: Тејићу, Ристићу и Цветковићу, што се и видело по енергији коју су унели на терен. Управо игра једног од њих, Марка Тејића, је била један од главних утисака на утакмици. Тејић је, као и на утакмици у Виљнусу, био стартер, а за 17 минута на паркету тренеру се одужио сјајним учинком од 10 поена и четири скока.

Због свих ових података стратег црвено-белих, Дејан Радоњић, после победе над Цибоном био је изузетно задовољан:

Није нас пореметила сва та прича о Цибони, да су у проблемима, да се не зна у ком ће саставу доћи. Ми смо се за овај меч припремали као за сваки дуги до сада, што се и видело. Цибона је у меч ушла са жељом да победом избију на деобу првог места, што се видело у њиховом приступу утакмици – изјавио је Радоњић, а потом наставио са анализом меча:

У првом делу утакмице смо имали проблем са офанзивним скоковима. Ипак, брзо смо одреаговали и крајем друге четвртине смо били бољи и успели да направимо разлику. После тога смо успешно контролисали дешавања на терену до краја и заслужено славили. Први смо на табели. Идемо даље, има још пуно да се игра, много дерби утакмица – констатовао је Радоњић, пре него што је причао о наредним изазовима који су пред тимом:

Сада се окрећемо периоду испред нас. Имаћемо пар тренинга до утакмице против Широког, надам се да ће нам они помоћи да дођемо до победе – изјавио је тренер Црвене звезде Телеком, који је желео да се захвали публици на подршци против Цибоне, али и да изрази наду да ће навијачи на наредне утакмице у АБА лиги долазити у већем броју.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

13 comments

Obavešten дец 24, 2013 at 19:58

pera,

Mali Jokić iz Mege je nevidjen potencijal.Somborac je i zakleti Zvezdaš.

Reply
NCZ86 дец 24, 2013 at 17:37

svaka cast na dobroj igri.. ali ljudi kako ovaj Tejic dobro igra bas me iznenadio 😀

Reply
Samo ti дец 24, 2013 at 01:52

Bravo momci!
Ja ne razumem ovog indijanca indjiju..teraj se bre malo ti vise glodaru jedan..jel ima bre neki admin da ga banuje jer covek posle svake pobede pljuje trenera.
A on je jedna mala sitna pro*na dusa koja hoce da privuce paznju..ali nece mocii brate moj.

Reply
Lazaris дец 24, 2013 at 00:34

Svaka cast Radonjicu.Covek cuti i radi,nista slabije treninge mi nemamo od poznatih treninga „velikog“ Duleta Vujosevica sa kojima se toliko hvali u javnosti.Vidi se dobar rad sa mladima,i napredak mladih igraca.Samo veruj u klince,radi dobro sa njima na treninzima i oni ce ti siguro uzvratiti.

Reply
Kastro дец 24, 2013 at 00:18

Kada samo pogledam kako smo lako na kraj izasli za Ritasom, a oni oduvali Zalgiris jos mi je krivlje sto nismo prosli dalje u Evroligi, ali sta da se radi. Idemo u Evrokup i ABA liga konacno da se osvoji.

Reply
INĐIJA дец 23, 2013 at 23:50

Bednom luzerskom jazavcu bi bilo pametnije da začepi gubicu.

Reply
Swag дец 24, 2013 at 00:10

Kako bre vise ne smoris samog sebe glo.daru, idi na vas sajt pa kometarisi!

Reply
INĐIJA дец 24, 2013 at 00:27

Sram te bilo, bedni crve.

Reply
Teks Viler дец 24, 2013 at 09:01

Kadgod imam problema sa probavom,setim se tebe.

Reply
Pex дец 23, 2013 at 23:34

Ekipa naredne 3 utakmice igra kod kuce (siroki, igokea, bilbao) sto je odlicno da se malo napune baterije i osvjezi ekipa i da se dobro startuje u evrokupu… U prvom dijelu smo imali kikseva (MZT i Siroki) ali pobijedili smo sve glavne konkurente za f4 i to je veoma bitno jer zelimo da zavrsimo regularni dio kao prvi… Bravo momci!!!

Reply
БруталноРеалан дец 23, 2013 at 23:31

Са неких 60 % утрошене енергије 26 разлике, пуна ротација, скоро цела четвртина са Тејићем,Ристићем и Цвелетом. Плус Цибона има доста добре играче иако се правила атмосфера као да су рекреативци у најмању руку.
Стручњака наравно нема, ово је сад небитна победа. Само рокај, Радоња!

Reply
Jessie Pinkman дец 23, 2013 at 23:28

Ti malo .uda da naberes i da pustis ovu decu vise da igraju. Sad se debela svinja sa setom seca kako su uzimani talenti iz Zvezde tipa Tomasevic, Vujanic, Bogdanovic. Da je sve po starom odavno bi Tejic, Mitrovic bili u Partizanu.

Reply
pera дец 24, 2013 at 19:02

Pa ne bi bili druže iz razloga što znaju u kakvom su klubu i drugo sa koliko godina dobijaju šansu. Treće moramo dovesti Novaka iz Vršca jer bi se sjajno uklopio u pripremanje narednih sezona jer ova garnitura Američkih igrača verovatno neće biti kod nas a veliki klubovi planiraju unapred. Da se ja pitam već bih sada rezervisao Dangubića i Jokića iz Mege pa bi se onda videlo ko je najperspektivniji sastav sa ovih prostora išlo bi se napred što je i cilj.

Reply

Leave a Comment