Moja Crvena Zvezda
ВатерполоКлупска дешавања

Промоција календара за 2014. годину Ватерполо Клуба Црвена звезда

Šampioni!

Šampioni!ВК Црвена звезда ће у петак одржати промоцију календара за 2014. годину. Преносимо саопштење клуба у целости.

Слоганом „ОСВОЈИЛИ СМО СВЕ УЗ ВАС“, београдски ватерполо клуб Црвене звезда позива навијаче и све љубитеље ватерпола на промоција календара за 2014. годину и дружење са шампионима.

Годину у којој су остварили вансеријски успех и освојили четири титуле, ватерполисти Црвене звезде недавно су обележили гала свечаношћу у Скупштини Града, а трофејну 2013. испратиће на достојан начин још једном занимљивом манифестацијом. Београдски ватерполо клуб Црвена звезда припремио је календар за 2014. годину на коме се налазе неки од мотива из тријумфалног пута, по много чему јединственог спортског колектива у свету, који је у 2013. години освојио све што се могло освојити – државно првенство, национални Куп, титулу првака Европе и Суперкуп Европе. Подвиг вредан дивљења биће тако овековечен и календаром чија ће се промоција одржати у петак, 27. децембра 2013. године на базену СЦ 11. Април на Новом Београду са почетком у 19 сати.

С обзиром на мото календара ОСВОЈИЛИ СМО СВЕ УЗ ВАС, београдски ватерполо клуб Црвене звезда позива навијаче и све љубитеље ватерпола на дружење са шампионима. Чланови шампионског тима ће потписивати календаре који ће самим тим постати и вредан сувенир, а ово ће бити и јединствена прилика да се на једном месту виде сва четири освојена трофеја. Такође, Звездине ватерполо иконе ће се том приликом дружити и фотографисати са свима који буду дошли на базен СЦ 11. Април. Зато вас позивамо да још једном поздравите велике шампионе и куповином календара по цени од 150 динара дате свој допринос на путу ка освајању нових трофеја.

Корисне информације:

-ВК Црвена Звезда је у 2013. освоила 4 трофеја и то: Првенство РС, Куп РС, Лигу Шампиона и Суперкуп Европе
-Промоција календара ће се одржати 27.12.2013. са почетком у 19 сати на базену СЦ 11. Април, Аутопут 2, Нови Београд
Промоцији календара ће присуствовати сви играчи екипе и потписивати примерке календара

Календар кошта 150 динара.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Zvezdaš дец 26, 2013 at 14:12

Bravo šampioni!

Reply

Leave a Comment