Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошаркаРегионална лига

КК добио новог спонзора, Радоњић жели победу за крај 2013. године

52bd81a46a53bspons_headlineДан након Новогодишњег коктела, на којем је Црвена звезда Телеком обележила годину за нама, стигао је нови разлог за задовољство навијача и управе клуба. Наиме, спонзорски пул црвено-белих богатији је за још једног члана, с обзиром да је остварена сарадња са компанијом Миллениум Теам.

Том приликом у клупским просторијама на Малом Калемегдану, организовано је свечано потписивање спонзорског уговора. Како и приличи, директору компаније Милленниум Теам, Ивану Бошњаку уручени су поклони. Од директора Црвене звезде Телеком, Давора Ристовића, добио је навијачки шал, а од тренера Дејана Радоњића дрес црвено-белих.

Директор новог Звездиног спонзора био је видно задовољан озваничавањем сарадње са нашим клубом:

Грађевинска компанија Милленниум Теам постоји више од 10 година. Ове године као друштвено одговорна компанија одлучили смо да се још активније укључимо у подршку спорту. До сада смо помагали ватерполо и џудо клубу Црвена звезда, а сада и црвено-белим кошаркашима. Надам се да ће наша сарадња трајати дуги низ година и да ће Звезда наставити да ниже успехе који су све бројнији у последње време – изјавио је Иван Бошњак.

Директор Црвене звезде Телеком, Давор Ристовић, новом спонзору је пожелео добродошлицу у клуб:

Нама је велико задовољство што је овако успешна фирма попут Миленију тима препознала квалитет труда и рада који улажемо и што се прикључила нашем тиму. У имену Миленијум тима имамо реч „тим“ што је за нас јако битно. Они се баве изградњом, а надам се да ћемо тимски правити резултате. Желимо да ова сарадња не буде краткорочна, да траје годинама, и да и ми и Миленијум тим заједничким снагама направимо добре резултате – истакао је Ристовић.

Dejan RadonjicЦрвена звезда Телеком 2013. годину завршава утакмицом 14. кола АБА лиге у којем у Пионир стиже екипа Широког. Меч, који је на програму у суботу од 17 часова, права је прилика да се заокружи позитиван утисак који су у години за нама направили кошаркаши у црвено-белим дресовима. Улазнице за утакмицу од петка су доступне на свим продајним местима Евентима. Карте коштају 300 динара (трибине), 600 (партер), 1000 (плава и бела ложа) и 1500 (ложа), а на дан меча продаваће се на благајни Пионира од 12 сати па све до почетка меча.

Оно што ће свакако представљати додатни мотив, како навијачима тако и играчима Звезде, представља податак да су у првом делу регионалног такмичења играчи Широког нанели пораз црвено-белима. Баш о томе причао је и тренер Црвене звезде Телеком када је анализирао све оно што екипу чека у наредном мечу:

Играли смо против Широког у првом делу првенства и изгубили. То није било очекивано, тада су показали потенцијал. Имали су доста промена у клубу, довели су новог тренера и неколико нових играча. Добили су велико појачање у виду Џамара Јанга, сигурно је да желе да се додатно појачају и да наставе континуитет добрих наступа у АБА лиги. Не треба заборавити да им предстоје и велики изазови у њиховом националном шампионату ове сезоне – констатовао је Радоњић, а потом додао:

Они ће дати све од себе у мечу против нас. Имају добру физиономију тима. Утакмица против Игокее је показала да су у налету. Ако наставе са оваквим играма биће испред опасне позиције на табели, односно борбе за опстанак. Тим Широког свакако може да игра на високом нивоу. Желимо да урадимо све што можемо како би их савладали и освајањем бодова завршили календарску годину – био је јасан стратег црвено-белих, који је потом одговорио и на питање о статусу Александра Цветковића:

Он је након једне врло тешке повреде и дуге рехабилитације ушао у сезону са нашом идејом и жељом да уз велики рад и неопходно стрпљење дођемо до позиције да сви заједно будемо задовољни. Очигледно је да је дошло до нестрпљења, то је исказано кроз осећај који је указао свима нама да треба да нађемо најбоље решење и за Цветковића и за Звезду. Из тог разлога, ми ћемо већ против Широког уместо Цветковића имати новог младог играча у тиму, Ребића. Он је још млађи од Цветковића с обзиром да је 1995. годиште. Кроз квалитетан однос и пажњу према играчима који у наредном периоду треба да буду носиоци црвено-белог дреса доћи ћемо до решења које је квалитетно за све нас – констатовао је Радоњић, који је рекао да ће Ребић већ од суботе бити у тиму:

Ради се о играчу који је од првог дана припрема са нама, прошао је све што је потребно. Перспективан је кошаркаш и због тога ће бити наше опредељење у будућности. Ово се не односи само на њега, већ и на све друге младе играче који ће партиципарати у тиму и ове, а и наредних сезона – закључио је Дејан Радоњић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

marko дец 27, 2013 at 22:55

Izgleda ih gazda Cova (grad BG), pritegao… Gospodo hocete da gradite po BG-u… Morate da date neku kintu i u KK… :mrgreen:
– Svakako, svaki sponozr koji daje kintu je dobrodosao… 😀

Reply
Ryber Palunko дец 27, 2013 at 22:52

Vujošević, kad je ovo čuo, završio na VMA.

Reply
Villa дец 27, 2013 at 18:57

Volim da cujem da dobijamo nove sponzore, to je dokaz da uprava dobro radi svoj posao. Samo da nastavimo da rastemo kao klub ovim tempom i ja sam zadovoljan.

Reply

Leave a Comment