Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Катић: Победом почети 2014. годину

Rale KaticКошаркаши Црвене звезде Телеком у 15. колу АБА лиге у Пиониру дочекују Игокеу. Утакмица је на програму у суботу од 17 сати, а улазнице за овај меч се могу купити на свим продајним местима Евентима по цени од 300, 600, 1000 и 1500 динара. Такође, карте ће се на дан утакмице продавати и на благајни Пионира од 12 сати па све до почетка меча.

У првом дуелу ове сезоне Звезда је однела бодове из Лакташа славивши резултатом 72:52. Међутим, у односу на тај меч Игокеа је у значајној мери променила тим, ангажован је и нови тренер што је донело жељени резултат. Игокеа пружа све боље партије и после три стартна пораза укључила се у трку за једно од места које води на Фајнал-фор.

Очекује нас тешка утакмица. То ће бити први меч у Новој години и зато силно желимо да добро стартујемо у 2014. Трудићемо се да наставимо са добрим играма, али и да још више подигнемо форму и тако спремно дочекамо све изазове који нам предстоје – почео је причу снажни центар црвено-белих Рашко Катић, а потом је анализирао наредног противника:

Игокеа је у значајној мери променила тим у односу на први меч који смо играли у Лакташима. Дошли су Гипсон, Вилијамс и Гордић који су се доста добро уклопили. Игокеа има веома добру бековску линију и игра у јако доброј форми о чему сведочи податак да су жестоко намучили Партизан и да су у том мечу поражени тек после продужетка. Играју нападачки орјентисано и зато морамо да играмо јако добро и концетрисано у одбрани и из те јаке одбране да градимо нашу игру – истакао је Катић и потом додао:

Посебну пажњу морамо да обратимо на Штембергера, Гордића и Гипсона, а са Ленсом су добили и чврстину у рекету. Трудићемо се да их што боље зауставимо и неутралишемо њихов учинак колико је то могуће, али биће веома тешко. Ипак, веома смо мотивисани и учинићемо све да упишемо још једну победу. Надам се да ћемо имати и подршку навијача која ће нам бити и те како потребна, јер понаваљам Игокеа има врло квалитетан тим – закључио је Катић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Звезда шампион! јан 4, 2014 at 12:55

Чуј тешка утакмица,биће поигравање.

Reply
Iznogud јан 4, 2014 at 15:39

Covece smarata vise sa tim poigravanjima. Jesmo kvalitetniji daleko, ali od svih timova sa Igokeom imamo najlosiji skor. Svaki mec pisete kako ce biti prelako i onda pocnete pljuvati po igracima kada ne razvale protivnika jer ste vi strucnjaci smatrali kako cemo ih oduvati. Pa ta Igokea je proslu sezonu bila prva nakog ligaskog dela ABA lige.

Reply
ds јан 3, 2014 at 16:19

Ma kakva Igokea, melji ih do 20 razlike

Reply
Batko јан 3, 2014 at 18:37

i preko 20…

Reply

Leave a Comment