Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Mikić: „Nineta gotovo niko ne može da zameni“

Mikić Nikola
Mikić Nikola

Kako sada stvari stoje Nikola Mikić je zamena za Pavla Ninkova. Bek koji je na Marakanu stigao iz Napretka dugo je čekao šansu i prodaja Ninkova u Tuluz bi mogla da mu otvori vrata standardnog prvotimca.

Ipak, Mikić ne želi da prejudicira.

– Mislim da se trenutno niko u ekipi ne bavi statusima i time koliko će i da li će igrati. Razmišljamo samo o svakom narednom treningu i kako ćemo ga odraditi što bolje jer je ritam zaista žestok. Ipak, tako mora jer je u našem najvećem interesu da se što bolje spremimo i da dočekamo sezonu uigrani – kaže Nikola Mikić.

Mikić ističe da prvotimci Zvezde znaju da je 28. jula utakmica sezone za njih i da će taj datum biti ključan za dalji tok fudbalske godine.

– Spremamo se za prvi evropski meč i mnogo nam je važan. Znamo da će Zvezdaška javnost očekivati uspeh jer ono blamiranje protiv Slovana od prošle godine ne sme da se ponovi.

Ipak, Mikić ističe da se o eventualnom protivniku ne razmišlja.

– Ne. Daleko je žreb, a i ne znamo ko je sve u šeširu. Videćemo… Ko god da dođe, isto nam je…

Mikić će menjati Ninkova. Uloga za koju kaže da je vrlo nezahvalna.

– Gotovo niko ne može da zameni Pavla Ninkova. To je vrlo težak posao jer se radi o vanserijskom desnom beku. Neću se opterećivati time, već ću igrati svoju igru i davati maksimum na terenu, naravno ako dobijem šansu jer ne treba zaboraviti da je mladi Stojković veliki talenat na mojoj poziciji – kaže iskreno Mikić.

Повезане вести

25 comments

Leave a Comment