Moja Crvena Zvezda
ОсталоХокеј

Хокејаши суспендовани

Сениорска хокејашка екипа Црвене звезде до сада није одиграла ниједну првенствену утакмицу у сезони 2013/2014, а тако ће остати до краја такмичења. Директор такмичења Александар Хилић изрекао је ову меру суспензије београдском клубу. Журнал преноси део саопштења са фејсбук странице Националног савеза хокеја на леду.

фото журнал
фото журнал

Иако је пре почетка Првенства Србије пријавила сениорску селекцију и упркос накнадним позивима да се изјасни да ли ће учествовати у такмичењу, Црвена звезда се до доношења одлуке о томе није изјаснила, нити је у предвиђеном року (до 13. новембра) поднела захтев за лиценцирање играча.

Због спора са Хокејашким савезом Београда око расподеле термина коришћења ледене хале „Пионир”, Црвена звезда ове сезоне није одиграла ниједан такмичарски меч у сениорској конкуренцији, обавештавајући своје противнике да неће наступати док се тај проблем не реши.

Како је та примедба погрешно усмерена, будући да расподела термина није у надлежности Савеза хокеја на леду Србије ова одлука је, упркос вишеструком одлагању, била изнуђена.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

100% јан 4, 2014 at 14:23

E jbg. Opet problemi u SD Crvena zvezda

Reply
IgorNbGd јан 5, 2014 at 12:13

Hokej je u teškom rasulu, nije samo Zvezda… Partizan je privatan klub pa zato kao malo funkcioniše… Hrvati (ne mislim na Partizan :D) su ispred nas svetlosnu godinu u ovom sportu…

Reply

Leave a Comment