Moja Crvena Zvezda
РукометТрансфери

Рукометаши започели припреме, шест нових имена у тиму за титулу! (фото)

Лука Денић
Лука Денић
Лука Денић

Рукометаши Црвене звезде започели су данас припреме за други део сезоне и плеј-оф шампионата на „Маракани“. У табору Ненада Перуничића шест нових имена – Лазовић, Денић, Лазић, Ољача и Пантелић. Торбица се прикључује сутра.

После новогодишње паузе, Ненад Перуничић окупио је своје пулене на атлетској стази „Маракане“ и започео зимски део припрема. Првих недељу дана тренираће се на „Маракани“, а затим се екипа сели у сјајан амбијент хотела „Трим“ на Кошутњаку, где су спроведене и летње припреме. У плану и програму је учешће на турниру у Ваљеву.

15 играча се одазвало Перуничићу – голмани Косановић, Цупара, Антељ и играчи Брајовић, Павлов, Шотић, Милутиновић, Огризовић, Алчаковић, Лазовић, Лазић, Ољача, Денић, Пантелић, а са екипом је тренирао и Мартиновић. Екипи се сутра прикљуцују Анђелић и Торбица.

На прозивци Ненада Перуничића, нашло се и пет нових имена. Прва појачања су Вук Лазовић, доскорашњи пивот Вардара, млади репрезентативац Словеније, леви и средњи бек Лука Денић, нова, стара имена искусни Бранко Ољача и Марко Пантелић и Никола Лазић. Сутра се прикљуцује тренинзима и Искусни Милан Торбица (31), десно крило, играо је за Југовић из Каћа, Борац из Бања Луке и у Италији. Још у току првог дела сезоне раскинут је уговор са Милошем Пешићем, док је Растко Стојковић појачао белоруски Брест. Клуб више не рачуна ни на пивоте Немању Грбовића и Николу Шљиванчанина, као ни на Радоша Пешића, Слободана Павића и Марка Пернара.

Вук Лазовић (25) је поникао у Партизану, наступао је за Вардар прошле сезоне, а први део сезоне провео је у љубљанском Словану. Син прослављеног барда и доајена домаће глумачке сцене, Данила Лазовића, биће велико појачање на црти. Лука Денић (22) је син селектора рукометне репрезентације Словеније Бориса Денића, игра на позицији левог и средњег бека, а каријеру је градио у Швајцарској и Азији, док је поникао у љубљанском Словану. Бранко Ољача (31), је повратник у редове црвено-белих, чије ће искуство много значити у одбрани, пред голом Косановића, као и још један повратник, Марко Пантелић (23).

Црвена звезда преговара са још неколико имена, и јасно је да се са новим именима, уз останак Косановића и Павлова, сјајним Војом Брајовићем и плејадом младих играча (Шотиц, Милутиновић, Огризовић…) прави озбиљан и веома респектабилан тим и напада титула и да ће, напокон, неки други ветрови дувати на црвено-белој рукометној сцени.

Рукометаши Црвене звезде први део сезоне су завршили на 3. месту, иза Железничара и Металопластике. МЦЗ ће бити са нашим рукометашима током целокупних припрема и моћи ћете да испратите активности наших рукометаша.

Будите уз МЦЗ и пратите РК Црвена звезда.

Идемо заједно!

[g-slider gid=“82723″ width=“600px“ height=“400px“ random=“0″ watermark=“0″]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

11 comments

igor aleksandrovic јан 10, 2014 at 11:35

zdravo ja sam igor aleksandrovic od makedonija skopje i hocu da vas pozdravim sa potegom da ste potpisali sa vuk lazovic ja sam ga gledao i pratio u vardaru strasan i sjajan igrac imate moju podrsku i na fb i doci cu na svaki mec kad budem mogao jer ja vodim i fan strana na fb vuk lazovic loyal fans pozdrav i da osvoimo titulu

Reply
Kaludjerica je cela crveno i bela јан 10, 2014 at 01:49

Nikola Lazic 😀

Reply
NCZ86 јан 9, 2014 at 14:27

Imamo li sanse kasnije protiv vojvodine i partizana u borbi za titulu ?
🙄

Reply
Драган јан 10, 2014 at 07:34

Ако се све коцкице сложе, и те како 🙂

Reply
igor aleksandrovic јан 10, 2014 at 14:02

BICE TU TESKA BORBA IMA SANSE DA SE UZME TITULU

Reply
Zvezdaš јан 9, 2014 at 13:54

U redu, ali momci moraju puno bolje da igraju u nastavku… Previše smo bodova rasuli u prvom delu lige…

Reply
Bruce Wayne јан 9, 2014 at 12:49

Lucano,
Jedino ako mislis na Rastka, ali to smo znali da ide, ocekivano. Najbolji su ostali, tu je Voja Brajovic, tu su Pavlov i Kosanovic! Tacno se vidi da je logicno i sistemski pravljen tim. Jos pise da ce biti jos pojacanja. Tu nam je Voja, Perun general, ne brini se ti nista, samo dodji u „Sumice“.

Bravo MCZ za vesti iz rukometa, vise imate i od rukometnih sajtova, ostali postoje kad ima navijanja, taj dan. Puno paznje posvecujete i uvek ste uz klub. Vi ste jedini normalni ostali, jos uvek. Idemo do titule.

Reply
Lucano јан 9, 2014 at 22:19

Daj Bože da si u pravu. Iskreno mislim da titulu ne možemo uzeti, odnosno da su i Partizan i Vojvodina jači od nas.

Reply
Mirko јан 11, 2014 at 16:44

Partizan jaci???
ahahahahaha ti mora da si lud

Reply
Lucano јан 9, 2014 at 12:29

I nije baš da nas je ogrejalo sunce, odoše svi najbolji igrači, a vi u naslovu samo o novajlijama.

Reply
ds јан 9, 2014 at 11:53

Posle kise sunce dodje!

Reply

Leave a Comment