Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Piksi: „Kao da nisam odlazio“

Nenad Kovačević

Jednim pogledom na trening Crvene zvezde lako je uočiti sve novajlije u crveno-belom. Nabrajaju navijači Mezengu i ostale ali nekako uvek izostave Nenada Kovačevića. Iskusnog zadnjeg veznog je teško smatrati novajlijom u njegovoj Crvenoj zvezdi.

– Istina je. Prilagodio sam se na ovu novu generaciju za pet minuta. Meni je u Zvezdi sve poznato. Uz to sam ove momke gledao mnogo puta prošlog proleća putem TV-a. Znam ekipu i lako je uklopiti se. Sviđa mi se i sistem rada Prosinečkog i Zirojevića, mislim da je odličan i da će Zvezda igrati dobro kad počne sezona – kaže Kovačević.

Iskusni fudbaler je odmah upao u žestok ritam što mu, kako kaže, nije bilo teško.

– Ja sam u pripremnom ritmu još iz Lansa, sa kojim sam počeo pripreme. I tamo se radi žestoko. Ipak, trebalo mi je dan, dva da ovde dođem do daha jer sam imao pauzu u treniranju od dva dana, kad sam doputovao u Beograd i odleteo za Beč. Sad je to nadoknađeno i ne zaostajem ni malo jer nisam ništa propustio – iskren je Kovačević.

Popularni Piksi posebno može da se osvrne na Zvezdinu decu koja su u prvom timu.

– Talentovani igrači. Dopadaju mi se. Mislim da imaju kvalitet da igraju velike mečeve pred Zvezdinom publikom. Izuzetno je važno uvek u timu imati nekoliko Zvezdinih klinaca – kaže Kovačević.

Повезане вести

Leave a Comment