Moja Crvena Zvezda
БлоговиФудбал

Сами смо себи довољни

fudbal-lopta-kopackeОвај текст је првобитно требало да се бави изјавом Николе Џомбе којом готово да признаје да је његов некадашњи клуб био филијала Партизана и да су играчи тог клуба били планирани за комшијски. У свакој нормалној земљи би та изјава изазвала скандал, преиспитали би се односи два клуба у периоду “владавине“ Николе Џомбе, али овде неће изазвати ништа.

Да се и ми не бавимо тиме помогли су челници Црвене звезде. Већих мајстора да упропасте сваки повољан тренутак да се боримо за регуларно првенство и за положај који наш клуб заслужује вероватно нема. Хвала вам за нови шамар и циркус који сте приредили. Не требају нама ни Толе, ни Џомба, ни Партизан. За пропаст смо сами себи довољни.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

69 comments

veliki pravi zvezdas јан 13, 2014 at 17:55

http://www.telegraf.rs/sport/918137-iz-uzica-na-marakanu-sloboda-ponudila-galvaa-i-vasilica-zvezdi-video Dzajo ako hoces da dovodis ovaj duet u nasu Crvenu Zvezdu onda pusti Lazica i Milunovica neka slobodnu odu u Slobodu iz Uzica a nasa Crvena Zvezda ce dobit dobar dvojac ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Srba јан 13, 2014 at 18:52

Ti i dalje nisi savladao pravopis?! Covece, mseseci su prosli.

Reply
veliki pravi zvezdas јан 13, 2014 at 17:47

http://www.telegraf.rs/sport/918137-iz-uzica-na-marakanu-sloboda-ponudila-galvaa-i-vasilica-zvezdi-video Dzajicu ja bih na tvom mjestu dobro razmislio o tijagu ako ne moze da se dovede drugi igrac a Milunovica bih dao u zamjenu za Tijaga Dzajicu znaci da Milunovica ide u Slododu iz Uzica a Tijago na nasu Marakanu ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Nikola јан 13, 2014 at 17:32

Da, novinari su krivi i za dug od 50 miliona. Kakva zamena teza, napad je najbolja odbrana! Da li ste vi normalni, pa poredite probe igrača, kakvih-takvih, ali igrača i momka kojem je tata političar dao malo da trenira fudbal u Zvezdi? Ej, bre, Zvezdi! Klubu za koji 90% vas voli da istakne da je evropski i svetski prvak! Dečko pri tom i nije fudbaler, imao po neki termin u balonu u Mađarskoj, ali šta to vredi pričati čuvarima vatre.

Ma, novinari su krivi za sve, ta bagra plaćenička nam ne da titulu da osvojimo. Dok se ovako brani Zvezda propast nam ne gine. Kao da je većini ispran mozak, strašno!

Reply
STARA ŠKOLA јан 13, 2014 at 16:23

Svakog dana desetine mladih igrača dolazi u BG na probu, kod nas, fra.njevaca, u OFK i Rad. Većina njih ide kod svih ovih klubova. Ovaj mali je jedan od njih. Kod fra.njevaca je nedavno bio amater iz engleske OSME lige. Pa šta?! Dođe, proba, ako valja-potpiše, ako ne-nikom ništa. Jedino što troši je taj čuveni šampon koji nam je deficitaran. Ako je ćelav, ne troši ni to. Kakve veze ima ko mu je otac?! Ne igra otac, nego on. Batistuta je počeo da igra fudbal sa 18 godina, kao i ovaj nes.rećnik… Problem je u tome što se pecate na fore plaćenih novinara. Novinari u Srbiji nemaju platu, većina su honorarci, i za 100e će napisati bilo šta. To mi ne koristimo, ali smo.govci koriste stalno. Pravi su majstori u tome(dokaz SOS koš na SOS kanalu, i tegeltija koga plaća kr.mak lično). Kod glo.dara je igrao standardno bjeka junior, pa to niko nikad nije pomenuo, a lik je klasičan paj.ser. Plus braća šćepakadabre, trenerovi sinovi. Pa?! Pa jel oni nemaju pravo na ugovor? Igrač na probi je skandal samo kada dođe kod nas, to i jeste cilj ovakvih pisanja, da smo mi kao neki indij.anci, a oni gospoda koja ćute i rade, i pojačavaju se. Sada će da se meri svako ko dođe(ako uopšte neko dođe na probu), a za to vreme će ostali klubovi da isprobavaju kog stignu. I kada nađu nekog solidnog klinca, biće to „vrhunski skauting druge najbolje škole u Evropi“.

Reply
ne nasjedajte na svaku glupost! јан 13, 2014 at 14:58

Kad je već ovdje riječ o tekstu koji je trebao da se bavi nečim drugim, da i ja kažem riječ-dvije na tu temu… Ne znam da li ste uspjeli da upratite ali jutros je na mozzartsport-u izašao članak pod nazivom „prevelik zalogaj za fudbalsku neznalicu Nebojšu Čovića“ u kojem se na najgori mogući način blati ime, prezime, ličnost i rad PODPREDSJEDNIKA CRVENE ZVEZDE. Ovo sam napisao velikim slovima kako bih istakao da je riječ o čovjeku (kakav je – takav je) koji predstavlja našu jednu jedinu, i koji u najgorem trenutku u istoriji u nemogućim uslovima radi u korist iste – tj. Crvene Zvezde! Da je to dobro, pokazaće vrijeme, ja ne mogu i ne želim u ovom trenutku o tome da sudim. Poenta je da je tekst naručen i da je naručen na štetu našeg kluba. I dok sam ja napisao komentar na taj tekst, tekst je sklonjen sa mozzartsporta. Ipak, komentar sam sačuvao i želim ga podijeliti s vama:

„Zamolio bih autora ovog smeca koje gledam na displeju a kojeg ce neupuceni nazvati clanak ili kako vec, da ubuduce nakon pijancenja, drogiranja ili nekog treceg bolesnog pomracenja uma ne sjeda za racunar s namjerom da napise nesto pametno i produktivno. Ovo sto je ispovracao po tastaturi sigurno nema veze sa istinom a jos manje sa novinarskom etikom. Ocigledno je on taj koji se prepoznaje kad na konferencijama za stampu ljudi koji za razliku od njega imaju dovoljan IQ da mogu i da oblate nekog a da to urade na pristojan i civilizovan nacin pocnu da prozivaju male napacene miseve koji pisu po nečijim direktivama a sve u cilju omalovazavanja tuđeg rada, destabilizacije i ponovnog guranja u blato srpske institucije koja je odgovorna za kompleks utkan u generacije KPJ i JNA operativaca i njihovih potomaka i dio nacije zadojen socijalistickom ideologijom i marksizmom do te mjere da je i opredjeljenje za koga ce navijati bilo podređeno istoj. Problem u njihovim ne tako pametnim glavama istovremeno dodatno pravi cinjenica kad, poput cimpanze koji vadeci prst iz straznjice mirisuci ga postane samosvjestan i prosvijetljen, shvate da su dio ovog generacijskog problema o kojem sam maloprije govorio. Obzirom da nema nazad, preostaje im jedino da zajedno, kao nekad na radnim akcijama, zdruzenim udarnickim snagama nasrnu na zakletog neprijatelja i junacki ga dokrajce kao sto su njihovi ideolozi i njihovi roditelji junacki dokrajcili Đenerala. A onda po istom receptu ostace im prazna knjiga u koju ce upisati novu istoriju i usput prepraviti staru. Tako nam mogu pricati kako su najsrpskiji i najveci klub na Balkanu, kako su najtrofejnije sportsko drustvo na svijetu, pa kako imaju najboje navijace na svijetu, pa onda kako nekim cudom u zemlji u kojoj su svi duzni oni to nisu ni malo… i slicne neinteligentne tvrdnje. Nema veze sto su neinteligentne, jer ko proguta ovakav tekst nastao na klozetskoj solji progutace i svu vasu pricu o velicini JSD „Komunisticke paravojne formacije“. Zato molim autora – ono sto napravis u WC-u, molim da tamo i ostane!“

Braćo zvezdaši, ne dozvolite da nas okrenu i protiv ove uprave i ne doljevajte ulje na vatru. I ONAKO SMO U GOVNIMA DO GUŠE!!! Ne nasjedajte na ove sitne afere i na pravljenje slona od muve!

Reply
Spartanac јан 13, 2014 at 14:40

PRVO-polednjih 30 godina u Zvezdu se dolazi na probu preko veze!!!
DRUGO-verujem da je decku jako tesko sve ovo palo jer je on zvezdas kao i mi sa ovog foruma.
TRECE-NE ZNAM KAKAV JE IGRAC,DA SAM VIDOVITA ZORKA ZNAO BI.
CETVRTO-ZASTO JE DIGNUTA HAJKA KAO DA JE ON POKAZAO NA PROBI DA IMA DVE LEVE NOGE ,A PRI TOM POTPISAO UGOVOR NA 100 000 EURA????????????Pa sta me briga,neka ode na probu i Dzej …ako ume super ako ne ume zdravo!!!!
Neko kaze da je to nekorektno prema deci iz omladinske skole!!!!?????KOME-LAZICU,KRNETI,MARINKOVICU ILI JOVANOVICU???PA SVI SU IMALI SANSU!!!!!Ili mislite da nam je omladinska jaca od zajedno Ajaksove i Barsine,pa da pored cetiri ,tj tri omladinska stopera ,mi zapravo u 1995 god imamo jednog Vidica i Tijaga Silvu,ali po redosledu su bili cetrvri i pti stoper omladinaca pa sada treba oni da probaju???
Sto se to zanosimo,kada nam je omladinska skola godista 1990 pa do 1995 RAZVALJENA,molite Boga da sacekamo kadete 1996 i 1997 gde je Jovic-znaci dve godine sledece nema nista od klinaca!

Reply
otpisani101 јан 13, 2014 at 14:31

moramo da priznamo da je ova uprava rekorder u iznosenju prljavog vesa,pogresnih procena,ne jedinstva,afera,svadja i ko zna sve jos…lupali vi minuse ili ne…u svakom normalnom klubu mora da snosi odgovornost presednik kluba,to je valjda bio dzajic,sada zvanicno nije izgleda niko…jer svakome je vise mucno da svakog dana cita razne glupe poteze uprave crvene zvezde…pa dzajicu dragane,pa smeni svakog ko radi protiv kluba…gasic u zadnje vreme nije ni igrao fudbal i ne moze institucija srbije da dovede na probu rekreativca i da dzajic i covic se pitaju ,zasto je gasic problem u javnosti…pa dzajicu ili budi prvi covek kluba ili u penziju…ne moze malo presednik,malo sportski direktor,malo sam ne obavesten,malo nisam nista i malo sam sve…

Reply
otpisani101 јан 13, 2014 at 14:38

ejjj moderatori,obrisite mi komentar…muka mi je vise od vase moderacije…

Reply
veciti zvezdas јан 13, 2014 at 14:28

Najuriti sve novinare i sve dusebriznice iz nase voljene CRVENE ZVEZDE i do kraja sampionata im ne davati nikakve izjave,a sve vesti u vezi nase ZVEZDE saopstavati putem zvanicnog sajta.Ti nazovi ih novinari ili kako ko hoce, ja smatram da oni nemaju ni „N“ od novinara, su u sluzbi raznih organizacija koji hoce da nasu ZVEZDU upropaste losim tekstovima , a jos i gorim komentarima i smatram da su svi do jednog isti ili slicni.Nema boljih ili gorih oni svi hoce samo jedno UPROPASTITI ZVEZDU. NAPRED ZVEZDA 😛

Reply
Samo Vas posmatram јан 13, 2014 at 14:28

Pisu kako je Marakana cetvrti najbucniji stadion na svetu, kako delije najbolje bodre svoj klub- tacnije na drugom su mestu. Sve to na stranu kada imamo najde.bilnije navijace na planeti, pa veruju u sve i svasta, sto razni novinari napisu. Sada bi na polusezoni da menjaju upravu…
Mislite da bi sada neko posten dosao u klub?
Vidite sta se radi u srpskom sportu?Stoji da titula nema dugo i da to izaziva revolt, ali
vi bi da menjate Covica…
Vecina vas zasluzuje da se Zvezda ugasi u svim sportovima.
Sve manje je istinskih navijaca i zaljubljenika u nas klub.
Samo toliko od mene… dalje necu da komentarisem, nema svrhe…

Reply
STARA ŠKOLA јан 13, 2014 at 15:47

Bez brige, druže, ovi što plj.uju po forumima i „teraju“ trenere, funkcionere, predsednike-ne viđaju stadion ni na slici, i njihov uticaj je totalno beznačajan. Jedino što nerviraju nekog poput tebe, ne verujem da Čović čita šta pojedinci pišu ovde o njemu.

Reply
Lord Nikon јан 13, 2014 at 17:19

Samo da ugase fudbalski…

Reply
Teks Viler јан 13, 2014 at 14:16

Koja je funkcija gospodina Vesica u klubu?Molim admina da mi odgovori,ako zna!

Reply
marko јан 13, 2014 at 14:04

Pa zbog nas samih smo tu gde smo…
– Niko nam nije kriv sto smo u G do guse… Niko nam nije kriv sto smo vodili pogresnu politiku kluba… Sto smo nagruvali 50 miliona duga… Ali i za to treba biti majstor…

Reply
Teks Viler јан 13, 2014 at 12:57

Da li su Mitic,Sekularac,Dzajic,Pizon,Pixi,pa i Vidic,Zigic,Stankovic…deca ministara,poslanika ili seljaka i radnika.Nema asa dok ga Bog ne stvori!

Reply
veliki pravi zvezdas јан 13, 2014 at 12:48

Hocemo da se zabrani ulazak tzv navijackih vodja delija i svih delija na sjevernoj tribini stadina Marakana Covicu poruci to Vucicu da Dacic onu ogradu makne i da mogu da se vrate porodice da dolaze na Zvezdine utakmice na sjevernoj tribini Marakne a da vodje se pohapse ovo ne samo mislim da treba da se napravi za tzv navijcke vodje delije nego i ostale grupe svugde u Srbiji pa da te tribine se osbosobe za porodicu da svi stadioni u Srbiji dobiju i kamere na svim utakmicama da budu neki ljudi tu na stadionima po Srbiji koji ce kada zena ili muskarac dodje da mogu i da pojedu nesto u poluvremenu da ti covjek daje od toga i dio klubu na kojem placa ga klub evo sad je naveden ovde primer nase Crvene Zvezde Dzajicu i Covicu samo napravite ovo ako Dzajicu ti neces onda daj da se PRIVATIZUJE nasa Crvena Zvezda pa neka Covic podje kod Vucica a Vucic nam vrati onog ARAPA ili SEJIKA za buduceg vlasnika nase Crvene Zvezde a Covic neka ostane kao potpresednik uz jos dvojicu koji ce da budu bivsa legenda nase Crvene Zvezde tipa Piksi Stojkovic i bivsi as nase Crvene Zvezde Rambo Petkovic a sportski direktor nase Crvene Zvezde da bude Perica Ognjenovic a trener nase Crvene Zvezde Milovan Rajevac ili Djurdjevic :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 👿

Reply
CHE јан 13, 2014 at 13:14

al ti tripujes covece…kakvi arapi covici i peca…

Reply
hemomicin јан 13, 2014 at 14:13

Admini vi bi mogli da birate kakve cete komentare da objavljujete,ovaj lik ocigledno ima neki problem,lupa konstantno po tastaturi a svaki komentar mu nema smisla,ponekad kad citam pomislim da Ekrem Jevric pise post

Reply
ЦЗХН јан 13, 2014 at 12:47

Бесплатна реклама упалила-Гашић у Борчи која је сасвим случајно,наша филијала.Апелујем на све који имају клинце да позову Алфу и Омегу…испуните клинцима сан…Звезда части!Нека се припреми градоначелник Зајечара или сл.

Reply
... јан 13, 2014 at 13:17

Apelujem ako si Zvezdin navijac i zelis dobro klubu da cutis a ne teras upravu. Ovo je prva uprava kod koje dug ne raste. Znas li ti sta je 45 miliona. Na kraju sezone se svode racuni, a da bi osvojili nesto treba nam kakav takav mir u kuci.

Reply
ЦЗХН јан 13, 2014 at 13:25

Апелујеш на затварање очију пред пропашћу у коју нас воде?Тешко другар,апелуј на свом приватном форуму.Нисам ја једини који овако мисли…уосталом,предлажем да МЦЗ спроведе још једну анкету…

Reply
... јан 13, 2014 at 13:52

Nazalost nisi jedini, ali pokusaj, bar pokusaj razmisljati svojom glavom. Da li primetis kolika se politika vodi protiv Covica i Dzajica, ti mislis da oni ne znaju svoj posao? Mislis da su:Vesic, Lukic, Toplica Spasojevic.. i da ne nabrajam dalje bili bolje. Razmisli sta bi dobili promenom vodecih ljudi u ovom trenutku., Mislis da bi bili sampioni. Stidi se sve i jednog svog komentara na tu temu. Pitacu te u junu ko je bio u pravu, samo ako se Covic i Dzajic puste da rade, da im se ne mesaju u posao.

Reply
Teks Viler јан 13, 2014 at 13:55

Vesic je i dalje u klubu!

... јан 13, 2014 at 14:07

Vesica sam spomenuo jer je bio u KKCZ i poprilicno ga srozao. Tacnije punih 15 godina su nam urusavali klub kojekakvi strucnjaci i doveli do gasenja, bankrot, a Covic je 10 godina nudio fuziju i na kraju kada je bilo ili da ne postoji Zvezda ili da se priklone Covicu oni su se odlucili za Covica, i hvala mu na tome sto Zvezda danas postoji. Znamo sta se prica,ali to je Zvezda i mi smo igrali Evroligu a ne FMP

ЦЗХН јан 13, 2014 at 15:23

Поштујем твој коментар и свака част за позив на мир у кући.Ја ти минус нисам дао зато јер желим исто то.Ипак,мој или твој став неће утицати на мир у кући…Мир је нарушен давно,нарушавали су га они које си поменуо али-зар се ови нису тукли,цутали као мишеви када су играчима ломили аута а јуче галаме на новинаре…зар испред стадиона разни анонимуси да држе конференције…зар шурак да мути по управи…зар ситуација са Стојадином није чудна…довођење играча,чуда разна…Све то је послужило злобницима да се спрдају у саопштењима а не наши коментари.Нека раде,и нека им је срећно…Криви су зли медији,крив је Толе,криви су Звездашки портали…

mare јан 13, 2014 at 12:06

Vranjes dolazi 99%, Lukovic je sve realniji, a ne znam sta se dogadja u vezi Bojana Miladinovica. Nije iskljuceno da sva trojica dodju. Arauho i Lazic verovatno idu na pozajmicu. Imamo ponudu za Kasalicu, a Dauda sigurno ostaje. Vasilic i Tijago verovatno nece doci.

Reply
hemomicin јан 13, 2014 at 12:25

Mare ime moje kako ti sve ovo znas? ili ti je osecaj takav?

Reply
mare јан 13, 2014 at 17:52

osecaj brate 😀

Reply
veliki pravi zvezdas јан 13, 2014 at 12:04

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:472880-Bratislav-Gasic-Napravio-sam-sinu-medvedju-uslugu Zasto ovo dozvoljavamo da nam se desava u nasoj Crvenoj Zvezdi Dzajicu ,trebali ste Dzajo da zabranite tzv novinarima ulazak u prostorije nase Crvene Zvezde jer kao sto se vidi i cuje oni su glavni krivci za ovaj ishod :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 👿

Reply
superheroj јан 13, 2014 at 15:28

Esi mi dobaar?

Reply
MILAN KG јан 13, 2014 at 11:42

Nenad,

zivimo u takvoj zemlji gde je sve vezano za politiku i nista ne moze bez politike.

Reply
Spartanac јан 13, 2014 at 14:34

I dokle god je tako dalje nema!

Reply
gagi јан 13, 2014 at 10:58

Naredni dani su veoma važni po pitanju sudbine kluba u ovoj sezoni. Smatram da bi sa dovođenjem Vranješa i Lukovića kao i jednim proverenim i iskusnim levim krilom, titula bila više nego realna.
Oba štopera su slobodni igrači i veliki zvezdaši kojima novac nije prvenstveni motiv, tako da uprava nema izgovor u tom pravcu.
Od levih krila trenutno je bez kluba Milan Jovanović i treba pokušati svim silama čoveka ubediti da oživi karijeru kod nas, jer on sigurno može napraviti još jedan unosan angažman, pre svega na Istoku.
Ukoliko Lane ne želi treba razgovarati sa velikim zvezdašem i doktorom fudbala Nemanjom Vučićevićem, kome je istekao ugovor u Japanu i siguran sam da bi pristao da okači kopačke o klin kod nas. U pitanju je vrhunski tehničar i virtuoz sa loptom, igrač kakav nam fali na levom krilu.
Potpisujem da sa ova tri igrača osvajamo titulu.

Reply
Senjak јан 13, 2014 at 08:40

Tacno – nama neprijatelji nisu potrebni, sami cemo sebi jamu da kopamo. Ovo ne da je neozbiljno, nego nemam reci. Na niske grane smo spali.

Reply
dekicz јан 13, 2014 at 06:54

Sta je toliki problem? NFL i NBA klubovi stalno imaju probe na kojima su dobrodosli i amateri da se oprobaju, jer nikad se ne zna. Kazu decko nije profesionalno igrao. Pa sta? Evo Miric vam je profesionalac pa pola Srbije igra bolje fudbal od njega. Dize se frka oko nicega. Ajd’ iskulirajte malo ljudi, sve sami pesimisti i paranoici!

Reply
milenko јан 13, 2014 at 02:04

Ljudi sta pisete , jeste li vi normalni.

Reply
Mirko CZ јан 13, 2014 at 01:35

Ko smo to mi?Kako su se to celnici zvezde pobrinuli….pa sta je vama,nije uprava zvezde pokrenula medije i ovu kampanju protiv kluba!Na probu su uvek dolazili igraci a posto vi koji uredjujete sajt malo zaboravljate da vas potsetim…letos su na probi bili anid travancic iz bosne (iz ne znam kog kluba),bili su dvojica iz brodarca i sve ukupno na probi je bilo 5,6 momaka i nijedan od tih anonimusa nije potpisao za klub jer nisu prosli probu.Lepo recite da je RSB pokrenuo kampanju protiv naseg kluba ja sam tamo video pljuvacinu da sam se zapitao dal ovi rade protiv nas,osim duga od 50mil i nemogucnosti da dovedemo kvalitetne igrace imamo i problem koji sami sebi stvaramo…nadam se da su ovi iz rsb sad zadovoljni jer su napravili cirkus tako da su i Dzaja i Covic morali pred novinarima da se pravdaju.

Reply
navijac јан 13, 2014 at 02:43

Nemas pojma o cemu pricas. Ovo je velika greska kobna greska dovesti rekreativca da proba medju profesionalcima kojima je to posao a ne zajebancija i da se neki tatin student oproba malo u zvezdi i da ispuni san. A zamisli tata mu politicar ko bi rek’o. Ja ne znam dal su vama svrake mozak popile ili ste svi poludeli ako vam je ovo normalno.

Reply
laki јан 13, 2014 at 09:31

Oces da te podsetim na neke igrace koji su dolazili iz trece lige?
Tipa Zigic,koji je kupljen za traktor,ili Lekic koji je dosao iz Zemuna…

Reply
marko јан 13, 2014 at 14:14

Reci PROFESIONALAC i Srbija, u istoj recenici, jos na temi o fudbalu u Srbiji, nikako ne idu zajedno! Nasa liga je sve samo nije „profesionalna“, jednostavno danas igra onaj ko ima nekoga da ga gura…

Reply
navijac јан 13, 2014 at 02:57

Nemas pojma o cemu pricas. Ovo je velika greska kobna greska dovesti rekreativca da proba medju profesionalcima kojima je to posao a ne zaje……. i da se neki tatin student oproba malo u zvezdi i da ispuni san. A zamisli tata mu politicar ko bi rek’o. Ja ne znam dal su vama svrake mozak popile ili ste svi poludeli ako vam je ovo normalno

Reply
Mirko CZ јан 13, 2014 at 03:29

Reci mi ko dolazi na probu u partizan?Znas li?Ne znas,ne znam ni ja…nikada o njima neces u medijima cuti ovakve inf. samo ono sto oni odobre to se i pojavi u medijima a ubedjen sam da muljaju deset puta vise.Sto se politicara tice mi dizemo frku jer se neciji sin pojavio na probi,ok i treba da se bunimo ali ne na ovakav nacin da se pravi cirkus.Pa zar ovi koji pisu tekstove nisu mogli kontaktirati Dzaju da provere a ne da odmah pale masu,i ja sam zapenio kad sam prvi put cuo da se nekog guzonje sin pojavio na probi!Ali stani malo,oni koji pisu o zvezdi treba da spuste loptu a ne da jos vise raspaljuju masu!Mora da se vodi racuna o posledicama,dajemo argumente groblju da nam se smeje,ko sme sad nesto toletu da prigovori kad mi sami pravimo sebi probleme.Sto se politicara tice u partizanu su politicari bili oni koji su u tom trenutku bili na vlasti kao marjanovic pa posle dacic pa branko ruzic kojeg ne podnosim a on je danas ministar(zamisli on nam ministar!!),svi su kod njih dok su na vlasti i niko o tome ni rec ali zato kad dodje klinac u zvezdu na probu eto skandala za naslovnu stranu…naivno reagujemo i ovo nam nije trebalo eto toliko.

Reply
... јан 13, 2014 at 12:28

Bravo Mirko. Ne vidim toliki problem. Nece nam na probu dolaziti gotov igrac tipa Bisevac, takav ne dolazi na probu. Ljudi ne razlikuju probu od potpisa ugovora. Da decko ima 25godina bilo bi van pameti, ali sta ako su probali klinca od 20 godina. Nije bitno ciji je sin, to je proba par dana, a ne potpis ugovora. Sada sin od Stankovica ne treba nigde da zaigra jer mu je otac poznat. Ne mesajte se u posao vodjenja kluba. Na navijacima je da navijaju.

Reply
ЦЗХН јан 13, 2014 at 12:41

Ти што су били на проби,били су као млади таленти а не као татини синови.Нико није покренуо кампању-људи су се тукли на стадиону…зар им већа брука треба?Управа напоље!

Reply
Nemanja Bas Delija јан 13, 2014 at 01:21

Hajde sad da pojednostavimo pitanje: Da li Covic radi dobro sa kosarkskim klubom? Moje misljenje da radi itakako dobro. Ja bih ga postavio i na celo Fk, jer smo u kosarci igracki jaci od svih u regionu.

Reply
marko јан 13, 2014 at 14:10

E vidis…
Kosarka je NEPROFITABILAN SPORT! Znaci nema profita, nikakvog! Nema visemilionskih transfera, tako da su i manja interesovanja lesinara!
– Dok se u fudbalu okrece nenormalno velika kinta svuda u svetu! A kako svaki lesinar zeli deo svog kolaca… Tesko da ce neko pustiti samo Covica da radi! Msm. ja bih voleo, ali… Gde su pare tu su i problemi! Jbg…

Reply
Fornicator јан 13, 2014 at 00:48

Bravo za tekst, zaista. Da smo iole ozbiljan klub, mogli bismo pokrenuti mnoga pitanja, i terati ih dok ne dobijemo odgovore. Ovako, niko se ne okreće, i nije ni čudo… Propast, katastrofa, bruka i sramota.

Reply
0123456789 јан 13, 2014 at 00:47

E moji „zvezdasi“, da li ovde pola posetilaca ne navija za Zvezdu ili su ljudi mahom popucali??? Ako na kraju ne uzmemo titulu jedini, ali jedini krivci cemo biti mi. Tacnije vi koji ste naivniji od francuskih sobarica. Zar ne shvatate da pojedine novine namerno plasiraju razne price o Zvezdi, o Covicu… zele da unesu nemir pred nastavak sezone i uspevaju u tome. Jednom sam pisao o tome i sada se potvrdilo da su posetioci ovog sajta (tacnije velika vecina) nesposobni da razmisljaju svojom glavom.
Ljudi pa zar bi Covic vracao 15 miliona duga da ne zeli dobro Zvezdi, zar bi 10 godina trazio fuziju sa nama.
Dalje sve i jedna uprava do sada kako u fudbalu tako i u kosarci samo je ukopavala klub, a ovi za sada to ne rade. U fudbalu smo nasledili skoro 50 miliona duga, smanjili su to bili na 30, ali razne kamate pa nam je dug oko 45 miliona, ova uprava se bori, ali teska je situacija i vi je jos vise otezavate. Ima ljudi u upavi koji ne zasluzuju da budu tu gde su, ali pustite ih da rade, nemojte da gubimo titulu van terena.
BRACO ZVEZDASI AKO VAS IMA JOS KOJI ISKRENO VOLITE KLUB ONDA DAJTE DA BUDEMO SLOZNI. NA NAVIJACIMA JE DA NAVIJAJU, A NE DA VODE POLITIKU KLUBA. SPUSTITE LOPTU, smanjite tenzije.
I za kraj ponavljam ako NE DODJEMO DO TITULA NIKO DRUGI NECE BITI KRIV NEGO MI SAMI, JER NASEDAMO NA SVE I SVASTA.

Reply
Fornicator јан 13, 2014 at 00:51

Džaba ti menjaš nickove i braniš neodbranjivo… Situaciju u Zvezdi nikakvom šminkom ne možeš ulepšati, jer mi koji nismo plaćeni da ovde nekoga komentarima branimo dobro vidimo šta nam se od kluba radi… Plan je gašenje kluba preko instalirane uprave sastavljene od kriminalaca i Džajića kao pokrića, i plan im se nažalost ostvaruje…

Reply
0123456789 јан 13, 2014 at 01:10

Nista ja ne menjam, a klub ne branim ni od koga, jer prvo bi ga trebali braniti od sebe samih. Samo znam da ako ne osvojimo trofej iskljucivi krivci smo mi navijaci. Sveznalice se mesaju u sve. Sada se neko od vas bolje razume u fudbal od Dzajica, ili u poslovanje od Covica. Ne kazem da su oni Bogom dani, ali ko je sve prosao kroz klub kako kosarkaski tako i fudbalski i gde smo dosli?
U milionske dugove. Covic je KK vratio na noge, u fudbalu je dug mnogo veci, ali kada bi Covic i Dzajic radili ne ometano za 3-4 godine i taj dug bi bio nuliran, ali ne moze tako jer to bi onda mnogima smetalo.

Reply
spawn јан 13, 2014 at 10:08

ako si pazljivo slusao covicevu izjavu onda si mogao cuti da je dug 55 miliona a sto se tice navijaca,mi smo tu gde jesmo jer smo poceli cutati,dolaskom lukica u Zvezdu na severu je krenula prica mi smo tu da navijamo a ne da se mesamo u rad uprave tj ne da teramo upravu i od tada je krenula nasa propast

Reply
Denis јан 13, 2014 at 00:06

Kakve sve nebuloze danas procitah. To se ne moze na mozzartsportu,blicu, Zurnalu procitati sto sam danas ovde procitao.Toliko blacenja Zvezde i svega vezanog za Zvezdu. Mislio sam da redstarbelgrade ne radi bas u korist kluba ali i vi im se pridruzujete svakakvim vestima. Nama nije niko kriv do sami sebi, jer navijaci hoce da kroje sudbinu. Nadam se da ce se Dzaja i Covic opametiti i raditi po svome a ne da gledaju sta ce reci navijaci isti oni koji bojkotuju ABA ligu,
koji lupaju automobile igracima,
skidaju dresove igracima, pa zar njih da slusaju i da oni kroje ekipu.
Ako ikada prestanem da navijam za Zvezdu to ce biti zbog navijaca a ne rezultata.
Nadam se samo tituli na kraju sezone da zacepi usta mnogima ali tesko u ovakvoj atmosferi.

Reply
miksa јан 13, 2014 at 00:05

E neka si im rekao, samo tesko da to oni cuju!

Reply
DojinsanDzutszi јан 12, 2014 at 23:51

Nekada sam navio za Zvezdu, od 2002 do 04 za Partizan,
danas navijam za Atletiko i svakog dana se nadam da će se oba tima ukinuti u svim sportovima a pare koje se bacanju na njih budu iskorišćene npr. za pčelarstvo… Toliko.

Reply
miksa јан 13, 2014 at 00:06

Ti si bas karakter. Ko je sledeci za koga ces da navijas?

Reply
miksa јан 13, 2014 at 00:09

idi citaj vesti o atletiku

Reply
Fornicator јан 13, 2014 at 00:46

Hahaha, a od 2002-2004 za Partizan, kaže… E, ovo je kult, nasmeja me buda.letina…

Reply
demax75 јан 13, 2014 at 00:52

Koji k…c trazis ovde?

Reply
Marv јан 13, 2014 at 09:42

ma atletiko je raspad, najsigurnije ti je da predes za real ili barsu…

Reply
MILAN KG јан 12, 2014 at 23:23

mislim da je ovo obracanje javnosti Dzajica i Covica dobro gde bi nam bio kraj kad se novinari i navijaci nebi direktno i inirektno mesali u rad kluba stvarno nam tole ne treba.

Reply
Nenad јан 12, 2014 at 23:48

ovako se meša politika

Reply
miki јан 12, 2014 at 23:20

Ma ne zna se ni kod grobara ko im vodi klub i tako ce biti sve dok klubove bude kontrolisala drzava. Da se ne lazemo, u ovoj zemlji se postaje sampion tako sto drzava postavi svoje ljude, i onaj ko ima vecu podrsku u tom smislu moze da bude sampion drzave. Fudbal je opasan biznis i to je jedan od razloga zasto klubovi poput zvezde i partizana nisu jos uvek privatizovani.
Setimo se ere Mirka Marjanovica i sps-a kada su nam da ne kazem sta, isto se to odigrava poslednjih 6 godina kada su u Srbiji glavni bili Dacic i Tadic. Djura Mutavi je Dacicev i Ruzicev kadar, tako da neko zaludjivanje tipa ko je bolji je iluzorno. Ili drugim recima i da imamo najbolji tim u drzavi, ne mozemo mi dap obedjujemo koliko oni mogu da nameste i to je to…
Mislio sam da ce ovaj Vucic nesto da poradi na tome, ali izgleda da je dacic jaci i od njega, nista se pozitivno nije promenilo u korist zvezde, pa oni bre ne mogu ni onu barabu Karadzica da oteraju a kamoli nesto drugo da urade.

Reply
ЦЗХН јан 12, 2014 at 23:14

Кратко-јасно!

Reply
Sladajac јан 12, 2014 at 23:12

Dzajic nece da dovodi igrace na probu a nude mu se 100-nak i bolje pa celo leto si probao Omegu Robertsa i corak!!!…

Reply
ssss јан 12, 2014 at 23:07

Cela Srbija je takva, a sutra bi trebali znati sta je sa Lukovicem !

Reply
Spartanac јан 12, 2014 at 23:12

Eto ja sam nesto ubedjen da se sutra nista nece znati za Lukovica.Jednostavno tako je to kod nas….a i mislim da ce Rusi namerno da rastezu jer im se moze.

Reply
Nenad јан 12, 2014 at 23:06

Tačno, lepo rečeno. Nama je uvek neko drugi kriv, nikako da sredimo svoje dvorište. Ne znamo ni ko nam vodi klub.

Reply
veliki pravi zvezdas јан 12, 2014 at 23:03

Bravo za tekst ,moja puna podrska MCZ 😀

Reply

Leave a Comment