Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Вукан Савићевић: „Учинићу све да изборим место у тиму“

vukan savicevicМлади фудбалер Црвене звезде Вукан Савићевић уводну недељу припрема тренирао је одвојено од саиграча због повреде коју је вукао током целе претходне полусезоне.

Талентовани везиста покушавао је на вољу и младост да у ходу залечи тетиву палца која га је мучила претходних месеци, да би на крају ипак био приморан да се подвргне рехабилитацији. Једини начин излечење јесте јачање ноге, односно строго придржавање програма опоравка.

– Повредио сам се још пре меча са Черноморецом. Није у питању ништа озбиљно, ради се о повреди која спада у групу „досадних“. Осећао сам бол приликом шутирања, односно затезања стопала. Мислио сам да ће то проћи само од себе, одморио сам неколико дана, али није вредело. У нови припремни циклус сам зато ушао смањеним интензитетом. Сваким даном осећам се све боље и очекујем да већ од петка 17. јануара уђем у пун тренажни процес – рекао је Савићевић.

С обзиром на младост и фудбалско знање, то што је пропустио уводних седам дана рада, за Вукана не би требало да представља проблем.

– Најважније је да до почетка другог дела сезоне будем максимално спреман. Током рада у Словенији даћу свој максимум и учинити све да се изборим за место у тиму. Повреда, истина, није једини разлог зашто нисам играо више јесенас. Спреман сам да се борим и дам све од себе да докажем да вредим. Очекујем да када се првенство настави, подижем форму из недеље у недељу, и тако допринесем успесима тима. Сви имамо велика очекивања, желимо титулу, али је сувише рано за велика обећања. Идемо корак по корак из утакмице у утакмицу, има много да се игра и веома је важно да имамо континуитет током читаве полусезоне – поручио је Вукан Савићевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

Petar јан 18, 2014 at 00:47

Kod nas da bi klinac usao u igru na vise od 10 minuta verovatno je potrebno da ga popusi celom strucnom stabu.

Reply
veliki pravi zvezdas јан 16, 2014 at 21:16

Mislim da je velika greska ove uprave Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem i trenerom nase Crvene Zvezde Stojanovicem sto nije puno vise igrao Vukan Savicevic po mom misljenju on je trebao da igra umjesto Milijasa u prvoj postavi ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂 👿

Reply
marko јан 16, 2014 at 22:59

Druze mora li ti „smajlici“? Ili nas trolujes? :mrgreen:

Reply
RAKIJA PARTY јан 16, 2014 at 18:16

Zoric pojacanje??? ajde da vam verujem…ali za mene i snimke koje sam gledao on mora da uci mnogo da bi dosao do startnih 11….Vukana Savicevica gurajte,odmarajte Milijasa,Ubacite Onjila,dajte Stefana Mihajlovica Daudu odstranite da ne gledam zajedno sa Krnetom!

Reply
1989 јан 16, 2014 at 15:59

TESKO VUKANE DA CES SE IZBORITI ZA PRVIH 11 KAD NA TOM MESTU KONKURISU MILIJAS,ONAJ MALI IZ CELIKA (NJEGA CE GURATI CRNOGORSKA MAFIJA) NA TOJ POZICIJI CE VEROVATNO ISTO KONKURISATI I PECNIK ZBOG POVRATKA LAZOVICA.. PREPORUCIO BIH TI DA UZMES RAMADANIJA ZA MENADZERA JER VEC ZA NEKOLIKO MESECI BI MOGLI DA TE GLEDAMO PORED PRVOG TIMA ,DA IGRAS ZA REPREZENTACIJU 🙂

Reply
Mani јан 16, 2014 at 16:40

Mali Zoric iz Celika ce igrati levo krilo, levonog je i prodoran a takav nam treba. Lazovic i Pecnik ce isto igrati po krilu, tako da ce konkurenciju imati u Milijasu i Ninkovicu na centralnom veznom. Nece se sigurno naigrati ali nadam se da ce sa klupe dobijati sansu u drugom poluvremenu!!

Reply
1989 јан 16, 2014 at 18:03

PRVO PRIJATELJU NINKOVIC JE OVE SEYONE IGRAO LEVO KRILO CENTRALNOG VEYNOG JE IGRAO MILIJAS A DESNO KRILO PECNIK. E SAD PO LEVOJ STRANI IMAMO NINKOVICA I MILUNOVICA,CENTRALNI VEYNI MILIJAS I CRNOGORAC A PO LEVOJ STRANI LAYOVIC I PECNIK.. PORED TOLIKO IGRACA JA NE YNAM KAKO CE MALI VUKAN YAIGRATI PRVU POSTAVU _…..KOLIKO GA CENE U KLUBU JA BI SPAKOVAO STVARI I NAPUSTIO KLUB..PA NJEGA VEC GODINU IPO DANA VUKU ZA NOS I SVAKO PROLECE ILI LETO JE NJEGOVA SEZONA,MORAMO UBACIVATI MLADE IGRAC I OMLADINSKOG POGONA BLA BLA.. NEMA OD TOGA NISTA PRIJATELJU 🙂 DA JE IGRAO ZA PARTIZAN VEC BI BIO STANDARDAN IGRAC MOZDA BI GA DJURA UVALIO U NEKI DOBAR KLUB KAO MITROVICA I MARKOVICA (I OSTALE DA IH NE NABRAJAM)

Reply
Dejan јан 16, 2014 at 18:19

Vuces ti sam sebe za nos. Prvo ne pisi velikim slovima, drugo napravi jezik tastature. Ninkovic nije igrao lijevo krilo, ako si citao njegove intervjue i sam kaze da je igrao polulijevo i ulazio u sredinu, jer se ne snalazi na krilu ali bi i beka igrao ako treba! Crnogorac nije centralni vezni kao sto ti kazes, i Pecnik nece igrati centralnog.

Reply

Leave a Comment