Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

CHAMPION брине о Марјановићу

marjanovic bobiЦрвена звезда Телеком има правог горостаса под обручима. Један од љубимаца навијача, центар Бобан Марјановић, са висином од 222 центиметра доминира у рекету, а своју доминацију ове сезоне на прави начин доказао је у последњем мечу Евролиге против Лаборал Куће и у дуелу са Партизаном у осмом колу АБА лиге када се окитио МВП титулом.

С обзиром на популарност коју има, Марјановић је један од најупечатљивијих манекена CHAMPION -а и Спорт Висион-а који су спонзори Црвене звезде Телеком. Зато и не чуди што се Марјановићу посвећује посебна пажња када је израда спортске опреме у питању.

Управо тим поводом Марјановић је недавно посетио продавницу CHAMPION у ТЦ Ушће, где му је професионална кројачица „узела меру“. Посао није био нимало лак, па осим што је столица била неопходан реквизит како би се дохватила Бобанова рамена, кројачица је морала да има и помоћ асистента.

Ипак, најважније је да ће Звездин центар моћи комотно да се осећа током напорних путовања и неометано да тренира у спортској опреми по мери:

– Када сте висине као ја, адекватна обућа али и одећа су често проблем. Ипак, захваљујући ажурности CHAMPION -а, Спорт Висион-а и наравно мог клуба Црвене звезде на моје велико задовољство све то је решено – истакао је Марјановић.

Када је већ реч о спортској опреми КК Црвена звезда Телеком, у свим продајним објектима Спорт Висион-а могу се наћи нове реплике све три гарнитуре дресова и то у свим величинама по цени од 2990 динара за дечије моделе и 3490 динара за одрасле.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Denis јан 18, 2014 at 01:33

Citaj vesti malo o svom klubu. Eto pobedili ste veceras zanimaj se sa tim. Odao si se na vest kada si branio Vujosevica a vredjao Covica, sto ne bi radio ni jedan Zvezdas, pa tako da pali na svoj sajt. I pezo i reno i ostali glo.dari

Reply
Japaja јан 18, 2014 at 01:12

Ne’š se ti ‘leba najest’ od košarke kod ove nesreće od Radonjića, moj Bobi…

Reply
Obren11 јан 17, 2014 at 16:43

BOBINATOOOOR…!!!! 😀

Reply

Leave a Comment