Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Crvena zvezda – Matersburg 2:0

Danas od 18.30 sati fudbaleri Crvene zvezde će na pripremama u Austriji odigrati drugi kontrolni meč. Rival će biti prvoligaš Matersburg, a utakmica će se igrati u Unteršicenu.

Očekuje se da u dresu našeg kluba zaigraju i Nenad Kovačević i Bruno Mezenga, dvojac koji je poslednji pojačao Crvenu zvezdu.

Startne postave

MATERSBURG: Borenič, Fulhuber, Mravat, Keler, Rat, Domoraud, Seidul, Dartner, Parkas, Rušer, Berger.

CRVENA ZVEZDA: Kirovski, Mikić, Vilotić, Tošić, Reljić, Mijailović, Dimitrijević, Lazović, Borha, Kadu, Kaluđerović.

3. minut, Kadu je imao stopostotnu priliku. Darko Lazović je odlično prošao dva igrača na desnoj strani, centrirao u kazneni prostor, ali je Kadu sa šest metara šutirao preko gola.

6. minut, Darko Lazović je ponovo odlično prošao po desnoj strani i uputio odličan centaršut. Na drugoj stativi bio je Borha koji je uspeo da zatrese mrežu, ali je pogodak poništen zbog ofsajda.

18. minut, GOOOL! Crvena zvezda vodi sa 1:0! Akcija po levoj strani Kadua i Rejica je dugo trajala. Lopta je došla do Kaluđerovića koji je odigrao Borhi u prostor. Borha je ušao u kazneni prostor i sa osam metara levom nogom pogodio suprotan ugao gola.

34. minut, GOOOOL! Reljić je posle jednog kornera dobio povratnu loptu, uputio udarac sa 18 metara, i zatresao mrežu domaćina. Crvena zvezda je udvostručila prednost.

U toku je pauza. U drugom poluvremenu u igru će ući: Vešović, Mezenga, Kovačević, Jeremić i Savio.

52. minut, u igru je ušao i Stojković umesto Mikića. U istom minutu, Vešović je nakon solo prodora šutirao sa 17 metara, ali se istakao golman domaćina.

63. minut, šansa sa Matersburg, Domoraud je prošao po levoj strani i uputio centaršut, ali nikog nije bilo na drugoj stativi.

64. minut, jedan defanzivac Crvene zvezde je faulirao napadača Matersburga, i sudija je dosudio penal za Matersburg. Izveo ga je Mort, ali je Kirovski odbranio penal.

72. minut, svoje prve minute u crveno-belom dresu upisaće i Filip Janković, koji ulazi u igru umesto Miloša Dimitrijevića.

Utakmica je završena.

Повезане вести

1 comment

Leave a Comment