Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Borha: „Mezenga je sjajan napadač“

Kristijan Borha

Kristijan Borha je protiv Matersburga postigao svoj prvi gol ove sezone. Doduše, na prijateljskom meču, ali navijači se nadaju da će ih tokom sezone biti mnogo više nego proletos kad su Borhi nedostajali golovi.

– Znam da se od mene očekuje više golova i sigurno je da će ih više i biti. Ne želim da bilo šta obećavam jer videćemo koliko ću igrati i na kojoj poziciji – iskren je Borha.

Snažni Kolumbijac je protiv Matersburga bio uz levu aut liniju, a gol je postigao na asistenciju Kaluđerovića.

– Drago mi je zbog gola. Trener i traži od mene da budem češće u šesnaestercu kako bih postizao golove i kako bismo koristili Andrijine asistencije.

Borha kaže da je za njega tim Zvezde jači nego proletos.

– Jači smo jer je stiglo nekoliko kvalitetnih igrača. Mezengu poznajem iz Brazila i radi se o sjajnom napadaču koji će sigurno dati mnogo golova ove sezone jer on to jednostavno radi odlično. Ipak, i ostatak ekipe je napredovao jer smo svi shvatili trenerovu filozofiju i uigrali se. Otišlo je nekoliko igrača ali tim nije menjao svoju osnovu.

Borha zna koliko je Zvezdi važno evropsko takmičenje ali i titula.

– Iako smo stranci mi odlično vidimo ljubav navijača prema klubu. Pa nas na prijateljskim mečevima gleda oko 1.000 ljudi iako se igra na nekim malim terenima, u selima. Znam važnost utakmica koje dolaze 28. jula i 4. avgusta i svi ćemo dati maksimum za pobede – kaže Borha.

Повезане вести

19 comments

Leave a Comment