Moja Crvena Zvezda
КошаркаТрансфери

Ристовић о појачању: „Информације у медијима нису тачне“

ristovic davorПосле убедљиве победе над Паниониосом (84:64) црвено-беле очекује тешко гостовање у Солноку. Ипак, оно о чему медији много извештавају протеклих дана је прича о ангажовању новог играча. Управо тим поводом огласио се директор клуба Давор Ристовић који је прокоментарисао бројне спекулације:

– Није тајна да тражимо појачање на позицији крила, али морам да кажем да информације које су се појављивале у медијима последњих дана једноставно нису тачне. Нисмо желели ништа да демантујемо, јер су се појављивала разна имена. О некима о којима су медији писали чак нисмо ни размишљали и у нашим разговорима никада их нисмо ни поменули. Могу да разумем нестрпљење јавности и наших навијача, али ситуација је веома компликована и чим будемо ангажовали новог играча то ћемо одмах и објавити као што смо то и до сада радили. Ипак, морам да нагласим да није коректно да нам злонамерни намећу приче да располажемо огромним буџетом, да смо у прилици да плаћамо велика обештећења када то једноставно није тачно. На тржишту је ситуација комплексна и то је још један од разлога, поред финансијског, због чега смо лимитирани у избору играча – каже Ристовић.

Први оперативац црвено-белих истакао је велико задовољство досадашњим резултатима и истакао веома професионалан приступ свих првотимаца:

– Играчи које имамо у тиму су показали велику посвећеност и тиме су заслужили наше поверење и пуну подршку. Својим приступом су доказали да могу да носе терет играња у Звезди који захтева да на сваком мечу будете на највишем нивоу. Из тог разлога у овом тренутку нећемо доводити играча по сваку цену, јер желимо кошаркаша који је способан да изнесе све ово чему говорим. То наравно не подразумева само његове играчке већ и људске квалитете. Зато још једном морам да нагласим да се нећемо оптерећивати било каквим роковима већ ћемо чекати и тражити најбоље решење за клуб – закључио је Ристовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

21 comments

sreks1 јан 25, 2014 at 11:54

Ljudi,boli me k…c za Bogdana Bogdanovica.Ne mogu da verujem da se ovde pise o njemu.Nama kad stigne trojka lagano osvajamo sve.

Reply
muka mi je od vas strucnjaka јан 25, 2014 at 00:15

bale,

Neverovatno pa nije tema Bojan Bogdanovic taj igra u Fenerbahceu, pricano je o ovom iz komsiluka.
Opet si se zaputao.
I te igrace koje si napisao su igraci koji su jako kvalitetni i jako skupi. U ovom trenutku nisu Zvezdi pristupacni iz finasiskih razloga.
I bez ljutnje i bez tvoje pomoci svi na ovom forumu znamo da su to vrhuski igraci.
Hvala na prosvecivanju……..

Reply
Fornicator јан 24, 2014 at 19:40

Samo da bude dobar timski igrač i neko ko će se uklopiti za mesec dana. Ako se ubode pravi čovek, ima vremena i za uigravanje, jer u ABA stojimo odlično, sasvim dobro i u EK, a za domaći kup manje-više nije ni bitno. Važno je da taj što ga dovedemo bude pravi na proleće.

Reply
TOM јан 24, 2014 at 18:59

Kolko god oni govore da nece zuriti da dovode zamenu za Silba,ja mislim da treba da pozurimo zbog Evrokupa a i sad ce Kup treba da ga odbranimo i prilika za prvi pehar u sezoni.

Reply
goran јан 24, 2014 at 18:48

ma koga god dovedem nece biti bolji od onog smrada bogdanovica. boli me to sto kolio gos mi bili dobri oni su za nijansu uvjek bolji. ako mi igramo evro ligu,oni moraju top 16. kao da smo prokleti. covicu reaguj

Reply
muka mi je od vas strucnjaka јан 24, 2014 at 19:10

Pa pogledaj statistiku Bogdanovicevu, on nije los ali ima odresene ruke, i mnogo sutira pa i ja cu pogoditi 4 trojke od 10 pokusaja i dati 4 dvojke od 9 pokusaja i nabosti 5 slobodnih bacanja od 8 pokusaja. i eto ti 25 pojena.
Nemoj pogresno da me svatis ali svako to moze kad ima odresene ruke i toliku minutazu na utakmici, malo su ga naduvali,dali mislis da ce moci u ozbiljnom sastavu tako

Reply
bale јан 24, 2014 at 20:22

ti si se sad nalupo za čitav mjesec, nemoj više…

Reply
muka mi je od vas strucnjaka јан 24, 2014 at 20:34

pa nisam se nalupao,nego on ima slobodu u igri partizana, pogledaj malo,imas sajt EL imas statistiku njegovu, imas statistiku ABAlige pa uporedi sa drugima. Nista nisam lupio.
Nigde nisam rekao da je los,ali nista nije bolji od rugih igraca,kada bi im dao da sutnu kad hoce i koliko zele.Malo razmisli

Reply
bale јан 24, 2014 at 20:37

prijatelju, daj radenoviću 200 lopti da puca trojke, neće pogoditi dvije, nemoj biti neobjektivan što je grobar, ali mali igra maestralno, mora se priznati…

muka mi je od vas strucnjaka јан 24, 2014 at 20:56

Pa Radenovic nije suter covece on je skoro centar i cetvorka, hehehe, daj Djenki da sutne 10 trojki i 9 dvojki i 8 baqcanja slobodnih pa vidi koiko ce da pogodi i tako svaku utakmicu. Radenovica mozes da uporedjujes sa Milutinovim i Gagicem, oni su visoki igraci, nemesaj babe i zabe.

muka mi je od vas strucnjaka јан 24, 2014 at 21:01

Bale bas si lupio Radenovic je vislji od Katica, nemoze da bude suter, on je 5 ili 4 zavisi od postave.
Al ti to ocito nesvatas cim si uporedio Radenovica i Bogdanovica.

bale јан 24, 2014 at 23:16

milko bjelica 2,05
bojan bogdanović 2,00
marko simonović 2,02
nikola mirotić 2,08
nemanja bjelica 2,09
jorgos printezis 2,06
nenad krstić 2,11
sve krilni centri koji šutaju trojke ko šale, ista pozicija kao radenović, sem krstića koji je klasičan centar a puca trojke bolje od nekog pleja, kao i burusis…da ti više ne nabrajam…

Drobnjak iz auta!!! јан 24, 2014 at 21:32

Takvu slobodu moras zasluziti, zar ne? Zvezdas sam i Prartzian ne mogu ocima da gledam posebno ne njihovog nazovi strucnjaka ali moram da mu odam jedno priznanje. Izbacujes iz tima reprezentativca Anjdjusica a forsiras, tada, nekog anonimusa Bogdana Bogdanovica. Treba imati nos i hrabrosti za takve stvari.

Reply
Fornicator јан 24, 2014 at 19:36

Stvarno bruka koliko dobro Bogdanović igra na poziciji koja nije njegova. Ne troši mnogo lopti, igra iskusno i racionalno k’o da mu je 30, i pored ogromne minutaže. Biće ga mnogo teško čuvati kad se bude odlučivalo o trofejima. Šteta što im ne ode letos, ovako će da ih vuče sam do svakog finala.

Reply
pera јан 24, 2014 at 22:30

Druže nije Bogdn tema na Zvezdinim forumima slažem se u kontekstu srpske košarke. Dakle sinoć se videlo da kad je pored njega spretan niži igrač nije mnogo siguran u ono što obično prodje sa loptom. Eo načina kako igrati sa njim. Drugo igra PArtizana je provaljena kad se igra brže, na ulaz znači bušenje zone oni su kao sir. Jule u prvom poluvremenu pogubljena ekipa, imali su sreću da ovi nisu hteli da im nabiju kompleks. Kolko se sećam Zvezda je sa tim timom igrala dve egal utakmice, prvu malo manje ali ne onako tragično kao Partizan. Ovde se komentariše to krilo koje treba da dodje u Zvezdu a moj stav je da ne mora da je poznat igrač ali da mora da se uklopi u tim i da ima i šut i organizatorske sposobnosti i da na prvom mestu mora da gine za tim. Košarka je timsk igra i jedan igrač ne može sam da dobija, može ali veoma retko. I mi smo prošle godine forsirali Rakoćevića ali smo ispade zbog njegove povrede izgubili prvenstvo,

Reply
Sladajac јан 24, 2014 at 18:28

Ja ti kazem sa kog pregovaraju i otisli najdalje u pregovorima!!!…

Reply
Sladajac јан 24, 2014 at 17:34

Provereno Tomas Kelati!!!…

Reply
Delija peXX јан 24, 2014 at 17:40

Ma da …sta ce nam on?
Ne pustaj buvu bzv,podlozan je povredama,a skup …

Reply
Delija peXX јан 24, 2014 at 18:19

I da dodam jos samo ….mator je dosta Kelati,a da moze da igra konstantno – NE MOZE,ostavila bi ga Laboral kuca sigurno!!
Nama bre sine treba neki ubica,neko ko je spreman kao BIK!!

Reply
pera јан 24, 2014 at 22:23

Podrška Aci Petroviću uvek i na svakom mestu. Neko u Novostima pomenu aloe veru pa neka ga preko kk Crvena Zvezda kontaktira nikad se ne zna gde je lek u stvari on je uvek u prirodi.

Reply

Leave a Comment