Moja Crvena Zvezda
Кошарка

Најава: Кошаркашице гостују у Србобрану

Кошаркашице Црвене звезде у петак играју меч 16. кола Прве женске лиге Србије на гостовању против екипе Србобрана. Утакмица се игра у дворани Спортског центра Србобран са почетком у 20 часова и 45 минута.

srbobranzvezda

Црвено-беле су у претходном колу савладале Вршац, али још увек нису у оној форми из друге половине првог дела сезоне. Александра Црвендакић и Иванка Матић су донеле превагу у корист Звезде на последњој утакмици. Добру партију пружила је и Милена Папић, а када и остале кошаркашице буду заиграле у складу са својим могућностима, тим ће поново јуришати на сам врх табеле. Звезда је тренутно трећа у шампионату са 12 победа и три пораза. Једну победу више има Партизан, а две екипа Радивоја Кораћа.

Србобран је пети на табели са девет победа и шест пораза. Врло су незгодан ривал, а о њиховој снази довољно говори податак да су тренутно на деоби другог места у групи А, регионалне лиге, са пет победа и три пораза. Добро су покривене на свим позицијама. Искусни центар Дара Ковачевић је први стрелац, скакач и блокер тима. Под кошем су још Јелица Домазет и Соња Марић, па ће овај меч бити прави испит за Звездину унутрашњу линију. Подршку им пружају бекови Наташа Крњетин и Смиљана Ивановић, крило Сандра Бошковић и плејмејкер Наташа Золотић.

У првом делу сезоне црвено-беле су убедљиво славиле на домаћем терену са 87:61, али сада нису у тако доброј форми. Ипак, квалитет екипе ће, надамо се, доћи до изражаја, а Звезда у домаћем такмичењу увек иде на победу.

Србобран – Црвена звезда

24. јануар 2014, петак

Дворана СЦ Србобран

20:45 часова

 

Повезане вести

1 comment

Zeljko јан 24, 2014 at 22:23

Pobeda Zvezde 82:61.
Bravo devojke.

Reply

Leave a Comment