Moja Crvena Zvezda
Најновије

Prosinečki: „Možemo bolje“

Robert Prosinečki, šef stručnog štaba Crvene zvezde je izjavio da je zadovoljan kako pripreme teku, te da Zvezda može mnogo bolje u odnosu na meč sa Matersburgom.

Robert Prosinečki

Još uvek smo na pola puta, daleko od neophodne svežine, ali sam veoma zadovoljan kvalitetom igre, trčanjem i zalaganjem igrača u ovom delu priprema. Znam da možemo još mnogo bolje i to ću i tražiti od igrača u nareednim mečevima.“ , rekao je Prosinečki.

Robi je iskoristio priliku da pohvali mladog Filipa Jankovića.

Filip me kupuje na svakom treningu, sada je počeo i na utakmicama. Veoma je talentovan, a na terenu se ponaša zrelo, ‘zdrav je u glavi’, ima jednostavna rešenja i siguran sam da je pred njim velika karijera.“

Filip Janković

Trener Crvene zvezde ne isključuje mogućnost dolaska nekog igrača zbog povrede Pašeka.

Ako ne pronađemo rešenje sa strane, tražićemo ga u svojim redovima. Lazović je pokazao da je talentovan i da uz desnu aut liniju igra veoma dobro., pohvalio je Prosinečki mladog Lazovića.

I za kraj Prosinečki je rekao par riječi o novajlijama,Ćosiću,Mihajloviću..

Mezenga i Kovačević su praktično tek došli. Kovačevićevo iskustvo i hrabrost mnogo će nam značiti, dok Mezenga za sada nije spreman i tek dolazi do daha i snage. Ipak, mislim da će i njegova forma doći na željeni nivo. Mihajloviću će trebati još vremena da uđe u rotaciju, a Ćosić će nam se možda priključiti i pre 28. jula, ali teško, obzirom da Srbija ima kvalitetan tim i mislim da će se plasirati u završnicu EP za omladince , zaključio je Robert Prosinečki u izjavi za medije.

Повезане вести

Leave a Comment