Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Мрђа: „Не верујем да ће нас Дауда напустити“

mrdja_intervjuОдличан тандем у нападу Црвене звезде били су током јесени Драган Мрђа и Абиола Дауда. Много прашине дигло се након прича да би Дауда могао да напусти клуб због неисплаћених зарада, што се до сада ипак није десило. На припремној утакмици против Триглава овај тандем је поново сарађивао одлично.

„Наместио ми је гол на сјајан начин, реванширао сам се и ја њему асистенцијама. Волео бих да остане и надам се да ће тако и бити. Одлично се слажемо, иде нам добро у тандему. Циљ је титула, не бисмо смели да слабимо“ истакао је Мрђа за „Журнал“ и додао да је причао са саиграчем око евентуалног одласка.

„Причали смо. Разумемо да му је као странцу тешко, али схвата ситуацију у клубу. Показао је добре људске особине, много би на његовом месту већ отишли.“

Мрђа ипак не верује да ће Дауда напустити Црвену звезду ове зиме.

„Не верујем да ће нас напустити. И да уради другачије, разумео бих.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

14 comments

A јан 29, 2014 at 19:52

Lukovic bas blizu ,da konacno stigne u Zvezdu………….
Tu vest objavio MOZZART SPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
otpisani101 јан 29, 2014 at 16:39

mrdja i dauda su zaista tandem za titulu…problem su stoperi koje ova uprava nikako da pogodi…od promasenih martinovica i omege pa do samo po dzajicu napredka krnete i lazica…partizan lazara markovica i mitrovica prodao u 17 godina a mi ce mo krnetu i lazica cekati do 25 godina…ako fudbaler ne zna u 18,nece znati ni kada ima 28 godina…mislim da ovaj slovenac iz azerbejdzana je kvalitet martinovica i omege…i umesto da su nasli kvalitetnog stopera bar u nasoj drugoj ligi,mi ce mo dovoditi fudbalere koje niko nece…mislim da je pavicevic koliko toliko pojacanje,a slovenac promasaj…i sto je jos gore,na zalasku je karijere i ne mozemo da zaradimo ni dinar…

Reply
laki јан 29, 2014 at 21:02

Dobro nemoj tako sada,i Omega i Martinovic su igrali po ukupno 120 minuta…Omega nije kvalitet za Zvezdu to stoju,al nije Steua luda sto je drzala Martinovica za prvog stopera tolko godina…imao je povredu,cionjenica da nije brz,al veruj mi da je sasvim dobar stoper.
Ako dodju Lune i Pavi,bice solidno,mada imaju previse godina…

Reply
zorandjala јан 29, 2014 at 13:10

Darko89,

pecnik bi jos i mogao kao i gogic ali tu fali neko ko misli i igra brzo nije vise to igra polako pa sta bude treba brzo i igrati i misliti a milijas to nije zato je nula.pogledaj kako smo primali golove prodju nam po krilu ubace centralni bekovi gledaju kako nam daju golove .nit bekova nit centralnih bekova. ako igras sa cetiri nazad onda bekovi nisu krila i nesede stalno na protivnickoj polovinin nasi bekovi idu napred nazad a milijas ostaje i vrti se oko centra bekovi odu napred on daje loptu protivniku i normalno da ova dva koji ostaju nazad vise i dobijamo gol. tu niko za drugog nece da trci zato nula.

Reply
zorandjala јан 29, 2014 at 12:24

ja imam malo druksije misljenje dok jos nije kasno prodati ova dva igraca ako ih neko oce i vracati dugove jel dok smo duzni nikada necemo osvojiti titulu .a istina tim nam je najsporiji u ligi odbrana nula srednji red sem ninkovica nula navala garantuje bod ako odbrana naprimi gol .pa ljudi mi sa ovim timom sluzimo drugima za sprdnju. ja sam totalno razocaran i upravom i timom. voleo bih da gresim ali cinjenice govore drugacije.

Reply
Darko89 јан 29, 2014 at 12:42

Srednji red nula? Pecnik ti je nula? Lazovic nula? Gogic kao zadnji vezni (po mom misljenju bolji i od Milijasa i Kovacevica) nula? Milijas nula? Stoperi nam jesu nula, Petkovic i Mijailovic teeeesko…

Reply
Denis јан 29, 2014 at 13:18

Vezni red u poslednjih 7-8 godina nismo imali bolji: Ninkovic, Milijas, Kovacevic, Lazovic…Pecnik, Gogic, Savicevic

Reply
veliki pravi zvezdas јан 29, 2014 at 12:03

Mrdja trazite vi od uprave Crvene Zvezde na celu sa Dzajom da jos isplati zarada jer ste toliko zasluzili pa da zajedno ako bog dade da se slavi titula na nasoj Marakani u Zvezdinim vitrinama da se vrati jedan trofej koji je nasa Crvena Zvezda trebala davno da osvoji zato trenirajte svi jako da bi se vratila titula tamo gde i pripada u Zvezdine vitrine i trazi Mrdja od trenera nase Crvene Zvezde Stojanovica da nasa Crvena Zvezda igra protiv jednog od ovih timova Monako ,PSZ ,Benfika ,Arsenal ,Mancester Siti ,Liverpul ,Mancester Junajted ,Viljareal ,Atletiko Madrid ,Betis ,Sevilja i Barselona ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: 👿 👿 🙂

Reply
Marv јан 29, 2014 at 14:07

e da mi je da te vidim, u kom si stanju, kako koristis kompjuter, sam ili uz neciju pomoc

Reply
Deca smo ovog grada јан 29, 2014 at 14:08

Promeni dilera….

Reply
... јан 29, 2014 at 15:14

A brate al si cudan. Sto da menja dilera kada vidis da ga ovaj odradjuje za medalju 😆

Reply
zoran јан 29, 2014 at 11:55

Voleo bih da i drugi igraci budu kao Dauda i Mrdja.

Reply
Vuk јан 29, 2014 at 11:53

Tako je Mrdja, samo pozitiva, naravno da Dauda ostaje da terorisete redom. Znaci maksimalno zalaganje na svakom mecu i idemo lagano, mec po mec zajedno da dobijamo, pa makar i u nadoknadi vremena, makar ga umuljali rukom, ma makar bio autogol ali ima svaku tekmu da dobijemo. Naucite malo od komsija, mi sa tribina a vi dole vrsite konstantan pritisak na sudije, isprovocirajte protivnicke igrace, ma simulirajte prekrsaj, samo da pobedimo utakmicu. Sve je to sport, pa zar jedan Anri da da gol rukom a mi da glumimo tu neko postenje dok nas godinama gaze svi redom od vrha drzave, preko medija, pa do iskompleksiranih „mladih nada“ nasih komsija koje ne postuju ni nas klub ni nase igrace. Naravno sve ovo sam napisao kao savet ako ne ide, a nema razloga da vam ne ide jer ste ubedljivo najbolji tim u ligi i mozete redom da gazite sa 2, 3, 4 gola razlike.

Reply
Aimar јан 29, 2014 at 11:45

Ostaje Dauda,da zajedno slavimo titulu!

Reply

Leave a Comment