Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Ако је било сумње, више је нема – Куп је наш!

Такмичарска комисија Ватерполо савеза Србије завршила је заседање и донела  је одлуку да је гол Дениса Шефика регуларан и да је резултат 12:11 за Црвену  звезду.

sefik_kup

Комисија је заседала поводом сумње Радничког у регуларност гола Шефика у последњој секунди финала Купа Србије.

Као што смо и очекивали, комисија је донела одлуку да је гол регуларан, а Црвена звезда је заслужено освојила Куп.

„На основу анализе снимка утврђено је да је Шефик шутирао ка голу Радића непосредно пре звука сирене којом се означава крај утакмице. Тај део жалбе Радничког је могао да се подведе под материјалну повреду правила. Други део жалбе који се односио на непрописно извођење ударца од стране Шефика је, такође је одбијен, јер, према Правилнику, овакве одлуке не могу бити предмет жалбе с обзиром на то да представљају слободно судијско уверење“, пише у одлуци Одбора.

Такмичарски одбор је одлучио да суспендује судије – Ненада Голијанина и Жељка Рагача – на најмање пет утакмица, а та казна, како се наводи, може да буде већа.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

DELIJA_NCZ јан 31, 2014 at 12:55

sledeca zalba koju ce da uloze bice to sto je lopta nezgodno odskocila prilikom poslednjeg kontanka sa vodom….. ZVEZDA SAMPION!

Reply
bugarin јан 31, 2014 at 02:08

misllim da nemam sta da mislim!:))

Reply
matija јан 30, 2014 at 21:17

kao i trojka Drobnjaka ,…

Reply
Nemanja јан 30, 2014 at 20:47

Mislim da su ljudi iz radnickog potpuno u pravu sto se zale na odluku…ja sam uveren da je golman radic bio zbunjen jer je sefik zamanuo cak 2 puta pre suta, ipak je to 30 metara! hahahahaha smesni ste bre, KUP JE NAS!!!!!!

Reply
IgorNbGd јан 31, 2014 at 13:52

Radnički je „oštećen“, ali samo zbog greške sudija… Da lopta nije ušla u gol nikoga ne bi bilo briga koliko puta je Šefik zamahnuo i koliko je sekundi bilo na semaforu. Šefik je šutnuo pre zvuka sirene i to je to, ostalo je greška zapisničkog stola i sudija. Pa ne može on čovek da prati i sekunde i igru i sirenu… Ovim se samo pokušava da se na teret Crvene Zvezde stavi epitet državnog projetka, kako smo zaštićeni bla bla. Ne čitam sportale, ružnale itd ali ne smem da zamislim kakvi su komentari. Jedino što je realno je da smo poslednjih 5 finala pobedili i kvalitet Crvene Zvezde nema ko da ospori. Da nam nisu namestili Reko, ili da smo ih prošli uz malo sreće, s obzirom da se ove godine igra f6 mislim da bismo bili u finalu bez problema. Crvena Zvezda se uzdiže kao SD, a to smeta ovima koji su navikli da mešetare u srpskom sportu.

Reply

Leave a Comment