Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Boško Janković: „Želja mi je da se vratim na Marakanu“

Dosta se u zadnje vrijeme potencira priča da će Boško Janković preći u Partizan. Bivši igrač Crvene zvezde ih je sve demantovao izjavom koju prenosimo u cijelosti.

Boško Janković

Ne znam stvarno ko forsira priče o mom dolasku u Partizan. Kao da je nekome dosadno, da nema šta drugo da radi, pa se bavi time. Svi koji me poznaju znaju koliki sam zvezdaš i u Partizan ne bih došao nikada.  Ne postoji taj novac zbog kojeg bih prešao u Humsku, čak i da je to jedini klub na svetu ne bih se odlučio na taj potez.Od kada je Vladimir Stojković prešao u Partizan, vidim da se stalno potencira kako će isto uraditi još neki bivši igrač Crvene zvezde. Prvo je to bio Dušan Basta, a sad uvlače i mene. Vidim da mu to dođe kao neka moda i meni to ne smeta. Nemam problem s tim, neka navijači pričaju šta god hoće, to niko ne može da im zabrani, ali ja sigurno ne bih uradio tako nešto.“ , rekao je Janković.

Reprezentativac Srbije je takođe rekao da je teško očekivati njegov povratak na Marakanu ove sezone, ali je potvrdio da bi se rado vratio jednog dana.

Zvezda u ovom trenutku nije u situaciji da ponovo angažuje mene ili nekoga iz moje generacije, ali moja želja da se ponovo vratim na Marakanu se ne dovodi u pitanje. To ću sigurno uraditi jednog dana. Razmišljam o tome da pri kraju karijere, recimo, 31 ili 32 godine, ponovo dođem u Zvezdu i pomognem mladim igračima koji tada budu igrali. Naravno, ukoliko me tada budu želeli. Isto tako, ne odbacujem mogućnost da po okončanju karijere ponovo dođem među crveno-bele, možda čak i preuzmem neku funkciju. Zašto da ne? Zvezda je moj klub, za nju bih uradio sve.“ , zaključio je Janković.




Повезане вести

13 comments

Leave a Comment