Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Звезда вратила дуг са каматом и поред пада у последњем делу лако савладала Црногорце

Кошаркаши Црвене звезде савладали су Будућност резултатом 74:64 и на тај начин успели на прави начин да се освете Подгоричанима за један од три пораза у досадашњем току првенства. Раденовић, Нелсон, Марјановић, Катић, Џенкинс имали су одличне периоде у игри и од првог момента креирали велику разлику, која је била највећа након 30 минута (65:42). У последњем периоду, гости су искористили опуштање наших момака и смањили разлику, па су, може се рећи, доживели частан пораз у Пиониру.

IMG_9531

Гости су парирали Звезди само у првих неколико минута, а већ након прве четвртине било је +5. У другој четвртини црвено-бели су полако, али сигурно, константно увећавали своју предност, а у финишу је виђен вероватно најбољи потез на овом мечу – страшна блокада Џенкинса, који је „залепио“ петнаест центиметара вишег Колмана и подигао публику на ноге. Након првог полувремена, Звезда је имала +9 (42:33).

У трећој четвтини, Звезда је одиграла онако како то ради у највећем делу сезоне у АБА лиги, када су мечеви у Пиониру у питању. Фантастичном игром, наш тим је оставио госте на свега девет поена у овом периоду игре и дошао до великих +23 (65:42). Тада су шансу добили и млади Тејић и Стојановић, а одличне минуте имали су Раденовић и Блажич.

Последња четвртина била је рутинско одрађивање посла, јер су и једни и други једва чекали да се меч заврши. Гости су се трудили и успевали да смање велику разлику, искористивши на тај начин опуштање нашег тима. У једном тренутку, дошли су до -10, па се у наше играче увукла нервоза, али је у завршници све решено рутински, а гости су успели да смање разлику и ублаже пораз.

На крају, Црвена звезда Телеком – Будућност Воли 74:64 (23:18, 19:15, 23:9, 9:22). 

Наш тим је на овај начин забележио и 16. победу у регионалној лиги и осамио се на врху табеле, са две победе више од најближих пратилаца, обезбедивши на тај начин велике шансе да се на фајнал-фор пласира са првог места након регуларног дела.

Треба истаћи да је Звезда за разлику од неких претходних мечева сасвим солидно шутирала слободна бацања, као и да је шут из игре у највећем делу меча био преко 50% успешности. Наши високи играчи са позиција 4 и 5 одлично су затворили рекет и збирно имали више од 20 скокова, док су играчи из спољне линије одлично разигравали своје саиграче, у чему је предњачио Демаркус Нелсон.

Катић је имао 16 поена, Нелсон 14, Џенкинс и Раденовић по 10. Боби је ухватио 8 лопти, Катић и Симоновић по 6, док су Нелсон са 5 и Џенкинс и Раденовић са по 4 асистенције били најбољи асистенти.

18. коло АБА лиге

Хала Пионир

Гледалаца: 2 000

Судије: Дожаи, Обрадовић, Вовк

Црвена звезда Телеком – Будућност Воли  74:64 (23:18, 19:15, 23:9, 9:22)

Црвена звезда: Ребић, Лазић, Блажич, Симоновић, Марјановић, Раденовић, Катић, Тејић, Нелсон, Џенкинс, Стојановић, Драгићевић. Тренер: Дејан Радоњић

Будућност: Шеховић, Михаиловић, Суботић, Коматина, Мугоша, Виткова, Протић, Поповић, Акинделе, Ивановић, Ћапин, Колмен. Тренер: Игор Јововић

IMG_9492

1/4 (23:18)

Звезда је кренула у петорци Нелсон, Лазић, Блажич, Раденовић и Марјановић. Након више од минут и по без поена, поентирао је за госте Поповић, а у нашем тиму се истакао Раденовић, скоком у нападу и украденом лоптом. Прве поене за наш тим, на 07:42 постигао је Нелсон, са линије пенала, а серију је наставио и у наредним минутима, када је постигао још четири поена. Одличан је био и Раденовић, који је поред скока и украдене лопте додао и две асистенције (за Бобија и Нелсона) и пет  поена, али су гости успевали да се одрже у игри и држе минималан заостатак.

Након пет минута, било је 9:8 за госте, а први пут је кош предност наш тим имао након тројке Раденовића (15:13), на уласку у последња три минута. У игру је затим ушао и Катић, који је такође добио асистенцију сјајног Раденовића и донео нову највећу предност Звезди, на два минута до краја (17:14). Имала је Звезда шансу да оде на осетљивију предност, али је Протић везао 4 поена (два са линије пенала) и вратио вођство свом тиму (18:17).

До краја, на уласку у последњи минут, у стрелце се уписао Чарлс Џенкинс, убацивши два слободна бацања, а затим и Симоновић, на асистенцију Нелсона. У последњем нападу, гости праве фаул у нападу, па је Звезда у преосталих 11 секунди преко Катића, који је поправио промашај Џенкинса и донео Звезди максималних +5 на крају прве четвртине (23:18).

Нелсон је имао 8 поена, 2 скока и 1 асистенција, Раденовић 5 поена, 1 скок, 1 укр. лопта и 3 асистенције, Катић 4 поена.

2/4 (19:15)

Звезда је кренула у петорци Нелсон, Џенкинс, Симоновић, Драгићевић, Катић. Наш центар је одмах погодио са дистанце и донео Звезди +7 (25:18). Затим се играч са позиције број четири уписао у стрелце, за нову максималну предност (27:19). Након тога, виђена је ревија невероватних промашаја на обе стране, уз неколико грубих потеза, а све је прекинуо Симоновић, тројком из угла, за +9 (30:21), на 07:27 до краја полувремена, па је Јововић морао да затражи тајм-аут.

IMG_9575Црвено-бели су већ тада почели да улазе у свој препознатљиви ритам у Пиониру и да полако, поен по поен стичу убедљиву предност. Ни минут одмора није помогао Црногорцима, па се Катић поиграо са Акинделеом и закуцао, за 32:21, што је подигло публику на ноге. Гостима ништа није полазило за руком, па је на половини друге четвртине на семафору стајало 36:22, уз само 4 постигнута поена Будућности за пет минута. Ипак, Колман је ухватио лопту у нападу и погодио уз фаул Катића и бар на тренутак смањио предност. Након тога, фантастичан потез Џенкинса, који је монструозном блокадом зауставио 15 центиментара вишег Колмана и изазвао овације публике, која га је поздравила скандирањем! Ипак, већ у следећем нападу посрамљени Колман је вратио блокаду, нешто блаже, Тадији Драгићевићу.

Звезда је одржавала предност, која је углавном била двоцифрена, а након поена Блажича, у последња два минута ушло се са резултатом 40:27, па је клупа гостију опет затражила минут одмора. До краја полувремена, наш тим се опутио, а гости стигли до -7 (33:40) на 50 секунди до краја, тројком Ивановића, па је Радоњић морао да затражи други минут одмора у само 60 секунди.

Ипак, Нелсон је сјајно закуцао и донео Звезди +9 након првог полувремена (42:33).

3/4 (23:9)

Звезда је трећу четвттину почела у саставу Нелсон, Блажич, Лазић, Раденовић, Марјановић. И у овај период сјајно је ушао Иван Раденовић, који је постигао 4 везана поена и у стилу Џенкинса блокирао Шеховића, да би нешто слично поновио и Боби Марјановић неколико секунди касније. Звезда је на 07:49, након поена Нелсона, имала 48:33 и максималних +15.

Још једном је Марјановић сјајно блокирао тамнопутог Акинделеа и одушевио публику, а затим и закуцао поред њега, за 50. поен Звезде и 50:36 на 05:55 до краја трећег дела игре. Након тога, нова асистенција Раденовића, за Блажича, који лагано погађа испод коша, за максималних +16 (52:36).

У том тренутку Звезда је имала 50% шута из игре (18/36 за 2 и 2/4 за 3 поена), уз 83% са линије пенала, а Боби је био близу двоцифреног броја скокова.

Звездина предност је непрестано расла, па је Блажич подигао на 56:38, док су Црногорци непрестано покушавали шутем за три поена и промашивали. Већ у следећем нападу, први пут су црвено-бели дошли до више од 20 поена предности, а Поповић је коначно погодио за три и вратио истом мером. Ипак, уследио је кош из даљине Блажича и техничка грешка за Јововића, па је наш тим наставио да меље противника.

И игру је уместо сјајног Раденовића ушао  и млади Тејић, а до краја трећег дела игре, Звезда је задржала велику предност и оставила ривала на свега девет поена за 10 минута. Шансу је добио и Стојановић.

Нелсон је имао 12 поена, 3 скока, 4 асистенције и 2 украдене лопте, Раденовић 10 поена, 4 скока, 4 асистенције, 1 украдена и 1 блокада, Катић 10 поена и 4 скока, Боби 6 поена и 8 скокова, Џенкинс 9 поена и 3 асистенције.

4/4 (9:22)

Четврти период Радоњић је почео петорком Нелсон, Џенкинс, Лазић, Драгићевић, Катић. Катић је започео и овај период поенима, а затим је Ивановић навукао гнев публике на себе, симулирањем фаула, за који је зарадио и техничку грешку.

Ипак, наши момци су се прилично опустили у овом периоду игре, што су кажњавали Акинделе у рекету и Ивановић и Поповић споља, па је Будућност из минута у минут смањивала предност нашег тима. Звезда је за 8 минута постигла свега 7 поена и дозволила Црногорцима да се потпуно приближе на уласку у последња два минута (72:62).

Тадија Драгићевић је у том периоду зарадио техничку грешку, а тренер Радоњић није успеова да мотивише играче да одиграју квалитетну завршницу и приведу меч крају онако како су га одиграли до тих последњих 10 минута. Тајм-аутом на 01:50 је успео да их тргне из летаргије, па је Катић на асистенцију Џенкинса погодио и решио све дилеме око питања победника, ако их је и било, након велике серије гостију. У последњи минут се ушло резултатом 74:64, па је наш тим лако сачувао предност до самог краја.

buducnost

Повезане вести

41 comments

jagodina navija za zvezdu! феб 3, 2014 at 13:39

Tadija ce biti Kljucan igrac za kup..Zapamtite sta sam napisao.;)

Reply
ds феб 3, 2014 at 10:53

Kad vidim Bobija daleko od kosa najezim se,ne idu mu oni pokusaji sa vece udaljenosti,tu ili napravi korake ili promasi.Jednostavno on je predominantan ispod kosa,asistiraj mi on ce to da pretvori u poene.Fale nam i njegovi kosevi,skokovi i odbrana ne dizem Silba u nebesa ali on mu je uz Radenovica najvise asistirao i u tom periodu Bobi je bio jedan od najboljih.Steta za onog igraca,mislim da nam je pojacanje itekako u Evrokupu trebalo,sad ne znam do kada moze za kup Koraca,i da li pregovaramo sa nekim nista se ne spominje danima.

Reply
emontije феб 3, 2014 at 09:45

bio sam na utakmici, pa da proanaliziram.
nelson nam je najbolji igrac, tu nema dileme vise
dzenkins, jaka standardno dobri i mislim da oni imaju dovoljno potencijala da budu nosioci sl godine
lazica ne treba napadati, takvog timskog igraca sa takovpom rolom tesko da cemo pronaci za 3 puta vece pare
simonovic igrac uloge a to su trojke i odbrana
radenovic sasvim solidan
tadija nije u top formi tj. znamo bolje o njega ali on je svakako igrac velikih mgucnosti i treba videti izdanje u najvaznijim mecevima i na bazi toga odluciti o sl sezoni
katic bolji mada i dalje nije to od prosle god
matjanovic – totalno van forme, u skoku ofanzivnom ne postoji, los sut itd.

sto se tice radonjica, mislim da ne zasluzuje svo ono pljuvanje, iapk je napravio tim sa veoma ociglednim kvalitetima.

Reply
Darko89 феб 3, 2014 at 11:34

Slazem se sa tobom, samo po meni je Blazic u poslednje vreme solidan, a Radenovic standardno dobar.

Reply
dexy122 феб 3, 2014 at 09:13

Rutinska pobeda. S pola snage. Radenovic pokazuje da nije atraktivan kosarkas, ali da je itekako jedan od najboljih u ekipi. Tadijina losija partija, ali cekajte malo. Tako je i Radenovic krenuo, pa su ga svi poceli pljuvati, a on je onda zaigrao odlicno. Dajte vremena Tadiji.

Reply
Kastro феб 2, 2014 at 23:53

Pobeda i samo 30-ak komentara.
Cestitam momcima na pobedi, a vi sto kritikujete Dragicevica da li uvek morate traziti zrtvu. Sada kada Katic i Radenovic igraju dobro nasli ste novu zrtvu. Pustite momka na miru proradice i on kao i gore navedeni

Reply
Senad феб 2, 2014 at 22:41

Tako me raduje sto se Katic vratio definitvno,nekako imam vece povjerenje kad on igra na svom nivou.
Jos jedno ime moram posebno da istaknem,Ivan Radenovic,ljudi meni se cini da dobijamo jos jednog vrh igraca,sve je bolji i bolji,mozda nije toliko upadljiv ili atraktivan,ali sa punom odgovornoscu tvrdim da ovaj covjek zna kosarku.
Ne mogu da se opet ne osvrnem na Dragicevica.Nekako mi ga i zao,jer bar se meni cini da on ima zelju,da se trudi,ali zao mi je sto ovo moram da kazem,ali nema on kvalitet za Zvezdu u ovom trenutku.Na stranu to sto ga vecina voli zbog starih dana,ali ovo je neka drugacija Zvezda,koja je mislim iznad njega,mozda grijesim,ali on mi se cini kao promasaj.
Ostali korektni,taman koliko je potrebno za ovu rutinsku pobjedu.

Reply
Pex феб 2, 2014 at 23:04

Ima Tadija kvalitet za ovu Zvezdu sigurno, ali Radonjic veliki akcenat daje na toj odbrani koja mu nije jaca strana pa onda ni u napadu nije siguran… I ne zaboravi da je on dosao prije mjesec dana i da se jos navikava na koncepciju igre… Nije lako doci u sred sezone gdje nema prakticno vremena za trening, u potpuno novi sistem, novi trener su i nova shvatanja igre i sve se odjednom mijenja tako da treba ga sacekati jer ja mislim da Tadiju vrijedi cekati… Djenka je prosao i pripreme i sve pa je slabije poceo sezonu a od nove godine odjednom bum jer se samo cekao trenutak kada ce pokazati sve sto zna, vjeruj mi da Tadija ce mnogo znaciti ovoj ekipi… Takodje ocekujem i od Jake da napravi veliki korak sledece sezone i da bude nas glavni igrac… Ali treba raditi polako i sve ce to doci na svoje mjesto…

Reply
Andjus феб 2, 2014 at 22:35

😈 😈 😈 😈 😈 😈

Reply
Andjus феб 2, 2014 at 22:12

Šta se događa sa Bobijem?

Reply
odakle?? феб 2, 2014 at 22:08

odakle ti ta informacija????!?!?!?

Reply
DR Agan феб 2, 2014 at 22:03

Stiže Scottie Hospon!!!!

Reply
Villa феб 2, 2014 at 21:57

Omaz komsijama.

Reply
Горан 73 феб 2, 2014 at 21:52

Раденовић – МВП. Индекс 21. Сада и статистиком доказује какав је играч. Тешко, да незналица,трупина, смлата,глуп играч (не сећам се, каквим је све атрибутима био почашћен), икада може да оствари МВП у било којој утакмици.

Reply
БруталноРеалан феб 2, 2014 at 21:51

Рутински, идемо даље. Морам мало оф-топик. Рукометаши освојили меморијални турнир “Михајло Јевремовић-Гужва“, савладана Металопластика 27-26. Лепа утакмица,доста преокрета ,скоро пуна хала, Ваљево црвено-бело и то је то 🙂

Reply
sof феб 2, 2014 at 21:38

Браво момци. Једино ми се не свиђа што Рашко узима превише шутева у нападу, све живо је промашио у 44 и требао ја да се изведе, што неко рече не желим да нам игра зависи од Рашка као прошле сезоне. Имамо разноврсније опције у нападу, а ми силујемо преко Рашка и кад му иде и кад му не иде.

Reply
Pex феб 2, 2014 at 21:30

Prosetasmo se sa 50% snage, drago mi je sto ovako rutinski dobijamo kuci. U Pioniru mozemo kada zelimo da napravimo 20 razlike i ono sto je najbitnije je to sto smo stvorili takvu situaciju da protivnik prije nego sto dodje u Pionir vec se pomiri sa porazom… A sad da branimo trofej! BRAVO ZVEZDO!!!

Reply
aca nis феб 2, 2014 at 21:28

Ocekivana pobeda, reklo bi se rutinska, sledi kup koji je obezvredjen, ali mi treba da idemo ne sve trofeje, tako i na taj i nema opustanja. Sledi tezak period, igramo posle kupa teske utakmice, bilbao tamo ne moramo da dobijemo, ali moramo niznji kuci, a dobro bi bilo cedevitu i partizana u aba ligi. Videcemo da li imamo pobednicki mentalitet u mecevima koji ce da odlucuju o trofejima, tako da sledi zanimljiv period. Rastemo iz godine u godinu, sve je vise omladinaca, i to dobrih, ekipa je vrlo ozbiljna i sve je korektno uradjeno, mnogo smo bolji i ozbiljniji od prosle sezone. Mislim da ce kup da dodje kao odmor, u vecini utakmica mozemo da razigravamo mlade momke, dok u aba ligi treba da razmisljamo o prvom mestu i trebalo bi da izbegnemo partizan, on je neugodan u kakvom god sastavu da igra, oni su ipak tim koji ima sistem, imaju mentalitet, ne predaju se i odlicno koriste svakog igraca koji igra, odlicno igraju u odlucujucim utakmicama i u tom smislu su ispred svih, pa i nas. Iako deluju slabije, nece oni pokloniti nikome ni jedan trofej, moracemo da damo sve od sebe za svaki trofej i treba ih izbeci za finale aba iz gore pomenutih razloga. Mi smo ekipa u stvaranju, odlicno to radimo, uspostavljamo sistem, reci cu slobodno u vrtoglavom usponu ako osvojimo aba ili domaci sampionat ove godine. Ima i nekih problema, gresaka, padova i uspona forme, ali najbitnije za nas dolazi i nadam se da cemo se dobro snaci i nadam se pre svega da nece doci do vrtoglavog pada forme kao prosle sezone jer i to je preduslov za trofeje.

Reply
Fornicator феб 3, 2014 at 00:09

Svaka čast, sve si rekao. Kup je zaista maksimalno obezvređen, i prava prilika za veću minutažu nekima sa klupe. Teško ćemo dobiti u Španiji ali Ruje u BG možemo. Prvo mesto u ABA smo praktično obezbedili, treba taktizirati sa CDvitom a maksimalno potrošiti tj. izmoriti groblje, nezavisno od rezultata. I u pravu si da ih treba izbeći u ABA polufinalu – ovde mnogi govore da su nikakvi i da bismo lako s njima, ali to su priče za malu decu. Oni će biti jako opasni u odlučujućim mečevima, pogotovo u tom jednom gde dužina klupe neće mnogo značiti. Sreća je što neće biti Milosavljevića jer je sa Bogdanovićem, Kinsijem i Lovernjom (na centru su tanki) činio ubitačnu petorku. Ovako se otvara dosta prostora jer je on uvek čuvao najboljeg igrača, a bio im je i prva ili druga opcija u napadu. Ovo poslednje što si rekao je najbitnije – ne sme se desiti pad u formi kao u ABA F4 i domaćem plej-ofu prošle sezone!

Reply
Kastro феб 3, 2014 at 00:53

Prednost ove ekipe je sto uvek neko moze da eksplodira: Nelson, Dzenkins, Jaka, Simonovic, Bobi, Rasko…, jos kada se Tadija razigra a i to ce doci na svoje. Ne mogu svi uvek postizati po 15 poena, ali vidite da na svakom mecu imamo bar 4 dvocifrena igraca, a to je nasa prednost u odnosu na druge u ABA ligi, ali ipak opreznost na najvisem nivou protiv bilo koga u zavrsnici

Reply
Црна Гора ЦЗВ феб 2, 2014 at 21:25

Bravo Zvezdo,nastavi tako i dalje.

Reply
Libijac феб 2, 2014 at 21:20

Velika steta sto Tadija uzima minute Tejicu. Nekako mi to bode oci, ne mogu da svarim nikako!!! Radeni je suva inteligencija za Tadiju. Kad se Mitar vrati imacemo 4 cetvorke, i ne vidim svrhu dovodjenja pomenute nabedjene zvezde!!!

Reply
sof феб 2, 2014 at 21:34

То сам ја одавно причао али су ми сви лупали минусе. Сви штите Тадију зато што је драг као бивши капитен а не гледају реално да Тадија само безвезе узима минуте Тејићу који их је одлично користио. Док је сад Раденовић ушао у форму и врхунски игра, са оваквом игром он може бити позван и у репрезентацију а људи га безвезе мрзе.

Reply
lopinger феб 3, 2014 at 07:41

Polako, pustite Dragicevica i Radenovica. Sledece sezone kad se vrati Mitrovic, dijelice minutazu sa Tejicem na poziciji 4. On jeste dobar, ali ne treba zuriti sa njim, on ima tek 18 godina.

Reply
BOLE феб 2, 2014 at 21:15

Rutinski bravo momci odlični svi osim Tadije ova utakmica je pokazala najbolje da sam bio u pravu u vezi njega prošle neđelje kad sam ga kritikovao čak sam se zamislio da nisam malo i prećerao ali ne bio sam čak i blag ova negova igra je u rangu igrača iz Teoda (Tivatski klub). Radonjić mu je pružio dovoljno minuta sa ciljem da se malo uigra al ne ide jako se radujem povratku Luke a ovog manekena terajte BRE !!!

Reply
pera феб 3, 2014 at 21:12

Prijatelju, ne mogu da shvatim da neko ovako daje sebi za pravo da povredi igrača njegovog kalibra. Zapamti ovo a i drugi pljuvači. Tadija će biti taj igrač koji će puniti kad je najpotrebnije. Na upravi je da što pre dovede još jednog igrača ideje svejedno da li je trojka ili jedinica on mora da donese još malo raznovrsnosti u igri. Da bi vrhunski igrač pokazao da je najbolji ili mora da je perfektan i samoživ ili da tim napravi igru u kojoj on dodje do izražaja. Biće mesta i za Tadiju i za Luku i za tog pleja ali ne može ništa preko noći. Ako dovodimo trojku onda može da bude strani igrač ali jedinicu zbog kratkog vremena prilagodjavanja onda brate domaći igrač. Imkponuje što sad svi igraju odbranu i imponuje igra Raška koga su ovde takodje jedno vreme pljuvali. Raditi na zoni u odbrani jer će zona biti glavna taktika debelog protiv nas s obzirom da ima dve odlične niske dvojke koje kad igraju igra tim obrnuto gube sigurno.

Reply
dekicz феб 2, 2014 at 21:08

Bravo momci!

Reply
Nenad феб 2, 2014 at 21:06

Bitna pobeda, igra nije bila loša, pre svega u odbrani. Vidi se da nam je potrebno pojačanje koje bi unelo svežinu u tim, po mogucnosti solidan šuter i dobar asistent koji bi razigravao ostale igrače i Bobija jer ova igra sve više počinje da liči na onu iz završetka prošle sezone, veliki broj akcija završava Katic i kad ga neko dobro zatvori počinje nervoza i greške. Sa druge strane je dobro što se ne dovode igrači po svaku cenu ali bi nam pojačanje dobrodošlo što pre zbog zgusnutog i teškog rasporeda koji će imati veliki uticaj na celu sezonu.

Reply
bale феб 2, 2014 at 20:55

trebalo ih je razvaliti, preko 30 razlike…

Reply
baba simana феб 2, 2014 at 20:52

Utakmici je prisustvovao i Dusko Pijetlovic 😛

Reply
Aleksandar MKD феб 2, 2014 at 20:50

Bravo momci, pobeda po redu voznje.
Sada jurus po trofej u kupu!

Reply
Mare феб 2, 2014 at 20:50

Odlicna odbrana u prve 3 cetvrtine

Reply
cz феб 2, 2014 at 20:49

Malo me iznerviralo sto smo u 4/4 pali i sa +23 smanjili na 10 razlike,kazem to zbog toga sto ce nam u naredna tri meca protiv Bilbaa,Cedevite i partizana biti potrebno svih 40 min. na zadovoljavajucem nivou.Sve u svemu dobro odradjen posao,bravo!Ocekivao sam opet vecu posjetu jer ne znam sta je vise potrebno da ljudi dodju,nikada nicim zadovoljni nismo uvijek se trazi dlaka u jajetu i razlog zasto Pionir ne moze da bude pun,sramota jos jednom sa sve Beogradjane cast izuzetcima.Delije necu ni da komentarisem oni su svoje rekli.

Reply
Delija mp феб 2, 2014 at 21:05

Ne placa im se da dodju,oni su kao starlete,dodju da budu vidjeni.Ubedljivo prvi,svaku utakmicu kod kuce odvalimo protivnika,ali bez podrske.Ne zelimo mi da imamo sampione,valjda smo se godinama naucili da budemo uvek iza Partizan BGa.
Uglavnom se kude Radonjic,Radenovic…Jedva cekaju da izgubimo,ali ne zasluzujemo ove momke.Da se igra u nekom selu vise bi bilo gledalaca nego u BG-u – S R A M O T A ! ! !

Reply
Jessie Pinkman феб 2, 2014 at 20:48

Trebao je ovu decu ranije da uvede. Da odmori igrace pred put u Bilbao.

Reply
wdad феб 2, 2014 at 20:51

Pa ti i ne znas kad se ide

Reply
Guerrini Champion феб 2, 2014 at 20:53

Sledi kup,pa tek onda Evrokup i Aba…sledeca utakmica je protiv Borca…

Reply
ncz феб 2, 2014 at 20:46

svi igraju savrseno dobro,Jaka je nervozan celu tekmu ali ok!!!

Reply
cz феб 2, 2014 at 20:51

Slazem se,Jaku obozavam ali nekada bezveze srlja na te greske trener mu treba ukazati,neosporno je koliki kvalitet i energiju ima samo to treba iskoristiti na pravi nacin.

Reply
NOKIA C5-03 феб 2, 2014 at 20:30

Bravo momci!!!!
Zvezda!!!

Reply

Leave a Comment