Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Danas sa FK Slovačko

Pripremne utakmice Crvene zvezde u Austriji nastavljaju se danas susretom sa FK Slovačko. Utakmica će biti odigrana od 17 sati, a njemu će prisustvovati i predsednik Vladan Lukić i sportski direktor Ivan Adžić, koji su juče stigli u Bad Tacmandorf.

Susret sa češkom ekipom počinje od 17 sati, a vredi napomenuti da je reč o prvoligašu koji u svojim redovima ima najveći broj Čeha, par Slovaka i po jednog Makedonca i Belorusa. Klub je 2005. i 2009. godine igrao u finalu Kupa Češke.

Česi su u dosadašnjem toku priprema odigrali već sedam susreta, od kojih su čak šest rešili u svoju korist a jedan odigrali nerešeno, uz gol razliku od 22-3! Prošle nedelje savladali su Ružemberok sa čak 5-0, i tako pokazali da su u odličnoj formi.

Ekipa koja je savladala Ružemberok igrala je u sastavu:

Filipko (46. Matalyha) – Kubáň (46. Jeleček), Mezlík (46. Reinberk), Trousil (65. Košút), Kuncl – Fujerik, Volešák (65. Bestorovski), Kordula (65. Valenta), Hlúpik (65. Stráník) – Ondřejka (46. Svízela), Došek (65. Čtvrtníček)

Ipak, protekla sezona nije bila uspešna za tim iz Uherski Hradišta, obzirom da su bili 13. na tabeli u ligi u kojoj se takmiči 16. ekipa.

Prema poslednjim informacijama, početak meča je pomeren sa 17h na 18h.

Повезане вести

82 comments

Leave a Comment