Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Јулија Миловиц за МЦЗ пред дерби: Долазак навијача би нам много значио!

img_1011

Одбојкашице Црвене звезде из утакмице у утакмицу подижу форму, али их у четвртак дочекује ривал који их је већ два пута поразио ове сезоне и који ће им бити главни конкурент за наслов првака. Како се припремају за дерби меч са Партизан Визуром, питали смо капитена Јулију Миловиц.

Шта очекујеш од ове утакмице?

Ово је дерби, једна од најбитнијих утакмица целог првенства. Укључено је много емоција, мотивације, страсти и радости у њега. Веома смо узбуђене што имамо прилику да га играмо. Ове две екипе су најјаче у лиги, бар се тако показало до сада, сигурна сам да нас очекује узбудљива утакмица, нарочито јер се ближи и завршница Купа. Познато је да ми желимо да освојимо и то такмичење, а сигурно је да и Визура вредно тренира. У четвртак ћемо видети где се налазе обе екипе, у каквој су форми. Међутим, до Купа има времена, треба прво да победимо и ТЕНТ да бисмо дошле до финала, али то је нека друга прича. За сада морамо максимално да се посветимо ономе што смо увежбавале на тренинзима током сезоне.

Да ли постоји нека играчица Партизан Визуре на коју треба посебно обратити пажњу?

Не бих да именујем било кога. Играју тим против тима. Довољно је да изостане једна карика у ланцу и други тим то може да искористи и победи.

Порука за навијаче?

Ми се заиста надамо да ће бити доста публике! Желеле бисмо да буде пуно Звездиних навијача тамо и да им пружимо два сата сјајне забаве. Када би они дошли имале бисмо играча више на терену, њихова подршка нам даје додатни мотив, а само њихово присуство нам значи пуно!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

Zvezdaš феб 4, 2014 at 21:47

Ove godine odbojkašice Zvezde nemaju blage veze!!! Skupili grupu dece od 17 godina, to je neozbiljno…

Reply
Goran137 феб 5, 2014 at 15:24

Da zato su i osvojile vec 2 turnira u Beogradu i Subotici,dobile nekoliko derbija,plasirale se u polufinale kupa i trenutno imaju isti broj bodova kao i Vizura Patlidzan i dele isti broj bodova 38 na vrhu tabele,sve to jer nemaju pojma,smesan si….

Reply
Milan Pavlovic феб 4, 2014 at 19:42

U koliko sati u cetvrtak pocinje utakmica , i u kojoj
hali se igra ???

Reply
Milan Pavlovic феб 4, 2014 at 19:40

U sati u cetvrtak pocinje utakmica , i u kojoj hali se igra ???

Reply
Bruce Wayne феб 4, 2014 at 20:53

18h, hala Vizure, Tosin bunar.

Reply
Denis феб 4, 2014 at 19:16

E moje lepotice pa navijaci nece da podrze odbojkase u evrotakmicenju, a pricaju kako su najbolji navijaci. Ne navija se samo u derbijima, vec uvek treba biti uz klub. Veceras skolsku salu nisu ispunili, a ako je neko to zasluzio onda su to odbojkasi. Srecno vam

Reply
mariachi феб 4, 2014 at 23:19

Mala im tribina za njihova „posla“ 🙄

Reply
Denis феб 5, 2014 at 00:08

Nema tu navijaca, vodje samo gledaju svoju korist, a Beogradjani previse i ne idu na utakmice. Milionski grad a na kosarki ABA liga igramo protiv hrvata a na tribinama maksimalno 2 hiljade navijaca. TO je vellika sramota za Delije, navijanje ima samo na fudbalskim utakmicama i kosarka i vaterpolo kada su neke mnogo velike utakmice. Ovo je sada bleda senka Delija, hteli to da priznamo ili ne

Reply

Leave a Comment