Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Љубица Кецман за МЦЗ: Треба нам подршка навијача!

559954_521538471217665_1906557481_n

Пред један од најважнијих дуела у сезони разговарали смо са Љубицом Кецман, девојком која ове године бележи запажене партије у црвено-белом дресу и која израста у правог лидера екипе. Као и њене саиграчице, сматра да сутрашњи дуел (18ч) са Партизан Визуром неће одлучити првенство, али очекује победу наше екипе.

Шта очекујеш од сутрашње утакмице?

Очекујем да победимо! (смех) Шалу на страну, ово нам је једна од најбитнијих утакмица што се регуларног дела тиче и она највероватније одлучује ко ће ући у плеј-оф са лидерске позиције. Са друге стране, финале Купа је следеће недеље и можда је ово прилика да објективно одмеримо снаге пре финалног турнира.

Каква је атмосфера у екипи?

Атмосфера је одлична. Мало смо упале у неку летаргију, јер смо у последњих неколико кола имале објективно слабије противнике, тако да верујем да сви једва чекају ову утакмицу, а и довољно је рећи дерби, нема потребе да се тражи додатна мотивација, мислим да је имамо довољно.

Да ли постоје неке посебне припреме за ову утакмицу?

Претходних недеља смо прилично јако тренирале, а ове недеље смо више радиле на стварима које одликују противника да би им се што боље прилагодиле. Није то нека специјална припрема, али верујем да сви прилично размишљају о утакмици.

Порука за навијаче?

Порука за навијаче је да дођу. Треба нам њихова подршка, биће ово сигурно тешка утакмица.

Још једном да подсетимо, сутрашњи дерби између Партизан Визуре и Црвене звезде игра се у СЦ Визура од 18 часова. Дођите и подржите наше даме!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Mina феб 7, 2014 at 14:20

I steta je sto su navijaci (na neki nacin) zapostavili odbojku, mislim da navijajaju, ali ja mislim da su one stvarno zasluzile da imaju VELIKU podrsku. To je neko moje misljenje.

Reply
Crazy North феб 5, 2014 at 19:53

Steta sto nemaju puno navijaca,stvarno odlicno igraju

Reply
doglife91 феб 5, 2014 at 18:01

Љубице, срећо, само удрите храбро! 😉

Reply

Leave a Comment