Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Звездин пионир у Ливерпулу

images (1)Млађи пионир фудбалског клуба Црвена звезда, Лука Марковић, јуче је отпутовао у Ливерпул где ће наредних седам дана тренирати на Енфилду.

Марковић, рођен 2000. године у Београду, игра на позицији нападача и краси га велика ефикасност, што најбоље доказују подаци да је Марковић у 26 утакмица постигао 12 голова, што му је било довољно да буде тренутно најбољи стрелац Лиге млађих пионира.

Талентовани нападач ће у наредних седам дана имати згуснут распоред на помоћним теренима Енфилда, јер је у плану да одигра две пријатељске утакмице са својим вршњацима.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

Dragan LiBe феб 6, 2014 at 01:21

Ovo moze da bude dobro za nasu nazovimo omladinsku skolu,da se razumemo svaki klinac sanja da zaigra na takvom stadionu ili bar da otputuje u London,sad to mogu samo treba da se dokazu da su vredni toga,to bi moglo da nam se isplati,nemojte se cuditi ako uskoro neki igrac dodje iz Liverpula naravno klinac na Marakanu 😀

Reply
БруталноРеалан феб 6, 2014 at 15:11

Објасни ‘леба ти како се нама исплати? Укратко, они лепо ошацују шта ваља, искаутирају, испробају шта ти ја знам и ћао. Што очекујеш 20 милки за дете од 14 ‘дина? Они гледају да је нама као сиротињи част што неко наше дете иде код њих у академију. Јбг, извини ако сам ти срушио илузије (:

Reply
Dragan LiBe феб 6, 2014 at 20:27

Pa ovako,sumnjam da se njima isplati da uzmu jednog klinca,mislim da im se vise isplati da ga prate,kad se pokaze i dokaze u Zvezdi lepo kupe gotov projzvod,i ne samo ovog malog vec i mnoge druge,e to mu sad dodje da smo mi njihova filijala,budimo realni i to je bolje od nista,od one Zvezde ostale su samo lepe uspomene,navijacai,grb i stadion,koji za par necemo moci da koristimo u evropi.

Reply
Dejan CZ феб 6, 2014 at 22:04

Biti filijala kluba poput Liverpul bilo bi nam odlicno. Shvatite da mi vise nismo u 90-im, . Vec dve decenije iz godine u godinu zapadamo u vecu krizu.

Reply
mariachi феб 5, 2014 at 23:10

Koliko godmanijaci prljaju nasu Zvezdu ona iz dana u dan sija ! Jaci smo od krtica !

Reply
ЦЗХН феб 5, 2014 at 22:06

Ибрахим Гај је порталима потврдио да долази у Раднички из Ниша…Није то онај исти Гај али је већ био ту и можда је требало поразмислити и о њему.

Reply
Igor феб 5, 2014 at 20:07

Sjajno. Treba da svi talentovani klinci odu sto pre u druge klubove. A mi cemo kupovati „Omege“, „Onjille“. Ionako nikom nista nismo platili. Ako imamo dug od 50 miliona, zasto nebismo mogli da imamo npr 80 miliona duga. Sta ce nam ovaj klinac…

Reply
Милош феб 5, 2014 at 21:25

Није отишао да игра за Ливерпул (макар не још) ве ћ дечко отишао у склопу сарадње Ливерпула и Звезде на 7 дана да тренира с њима мало и ако Бог да Научи нешто и покаже шта наши клинци знају и могу

Reply
mariachi феб 5, 2014 at 23:09

Nevezano za malog sve je gore tacno napisano 😉

Reply
Милош феб 5, 2014 at 20:00

Браво Лука покажи енглезима шта знаш

Reply

Leave a Comment