Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Симоновић: У овом тренутку нисмо фаворити

Нису дозволили кошаркаши никакво изненађење у Пиониру. Борац Моцарт спорт савладан је резултатом 81:62. Капитен црвено-белих Марко Симоновић рекао је да је задовољан игром његове екипе, али позива на опрез.

Marko Simonovic

„Била је то добра утакмица, лепо смо поделили минутажу, млађи играчи су добили своје време на терену. Сада остаје да сачекамо име противника, да се у петак одморимо и припремимо за полуфинале. Искрено, не знам ко ће победити, али верујем да ће то бити Раднички, с обзиром да је фаворит. Знате да смо против њих одиграли тесну утакмицу у Крагујевцу и зато ћемо морати добро да се припремимо“.

Он је такође рекао да не мисли да је Звезда фаворит.

„Куп је специфично такмичење. У овим околностима свако сваког може да победи. У три дана играју се три утакмице и свашта може да се издешава. Искрено, мислим да у овом тренутку нема фаворита“.

Тадија Драгићевић сматра да је добар почетак био кључан за победу.

„Добро смо ушли у меч и ниједног тренутка нисмо дозволили ривалу да игра своју игру. Држали смо ту предност од почетка до краја, задржали је, а уз то и максимално искористили све играче. Нелсон је имао мањих проблема са повредом, зато није ни играо, али сам сигуран да ће у следећем мечу бити још боље“.

Он је искористио прилику да се захвали навијачима.

„Значи нам то што смо мало растеретили тим пред почетак полуфинала. Значи нам и то што ћемо имати дан паузе. Сада само треба да сачекамо да видимо ко ће нам бити противник и да се спремимо за следећи дуел. Честитао бих својим саиграчима на доброј утакмици, али и навијачима који су дошли да нас бодре, ово је за нас јако битна победа“.

Као и његов капитен, и Драгићевић је одбацио улогу фаворита.

„То је, по мени, мач са две оштрице. Треба да одиграмо све мечеве па ћемо видети. Идемо корак по корак, утакмицу по утакмицу“, закључио је Драгићевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Fornicator феб 7, 2014 at 00:03

Au, Simonoviću, što ti je izjava… Baš onako hrabro, kapitenski…

Reply
Kastro феб 7, 2014 at 11:42

To i jeste kapitenski. Odmereno. Cemu se busati u prsa. Daj prvo rezultate pa onda price. Ovo je kapitenski

Reply
RUK феб 7, 2014 at 19:01

Човек има комплекс ниже вредности, ваљда је то био услов за капитенску траку? 😀

Reply
... феб 7, 2014 at 21:29

Kakvi onda kompleksi tebe tresu RUK?

Reply
RUK феб 9, 2014 at 09:42

Ја сам у спорту фајтер и рођени победник. А твој „капитен“ је стрина када су преломне и јаке утакмице у питању. Њему се толико тресу руке да промаши цели обруч или развали конструкцију коша. А анонимни клинци из сеоског Радничког (како рече Мариновић) постижу тројке са 10 метара, као од шале.
Питао си ме, одговорићу ти : имам комплекс више вредности и комплекс глади за победом. Ти и теби слични навијачи имате комплекс ниже вредности и навијате као мазохисти – када вас неко на_гу_зи, ви се тешите: „Ћути, нема везе, пре три године је клуб био на ивици гашења“… 😆

Reply

Leave a Comment