Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Симоновић: Знао сам да ће бити тешко

Упозоравао је капитен црвено-белих на вечерашње полуфинале, није било лако савладати мотивисану екипу Радничког.

Marko Simonovic

„Била је јако тешка утакмица, као што сам и најавио. Опет се доказало да нема фаворита у Купу. Игра се на једну утакмицу, на три дана и јако је тешко… Поново смо показали добар карактер, победили и идемо сада да се одморимо“, додао је он.

Звезда је опет пала у трећој четвртини.

„Мало смо опуштеније ушли у ту четвртину, они је почели јако, погодили и неке тешке шутеве. Код нас се створила несигурност, они су нас мало пореметили зонском и „меч ап“ одбраном, али је испало добро. На крају смо заслужено победили, борили се и заслужено победили.

Генерално играмо добро напад на зону, али ово није била класична зона, они је играју специфично. Једног играча прате, четворица стоје у зони, па се пребаце на ‘човека’ и то мало поремети. Ипак, мислим да смо добро одговорили“.

Звезда у финалу чека победника меча Мега ВизураФМП.

„Видећемо шта ће бити. Сигурно ћемо одиграти максимално, као и наш противник, па ћемо видети. Притисак постоји, али носимо се са тим. Борићемо се и надам се да ћемо на крају и славити“.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

Miljan феб 8, 2014 at 22:24

Cuti Simonovicu i pokrij se usima. Budi srecan sto te Radonjic toliko gotivi i sto nemamo kvalitetnu trojku inace bi ti sedeo na klupi. Ti kapiten??
Dozvoljavas kretenima da ti se unose u facu i psuju ti sve a to pre svega mislim na onu fekaliju Mladjana. I na kraju najjace ti mu pruzas ruku on te po istoj pljuska!!! Da je to Rasku uradio ovaj bi ga poslao na patos i pokazao ko je glavni! Svi smo videli kako je prosao Marinovic i od njega i od Nelsona.

Reply
Kastro феб 8, 2014 at 23:46

Covek je uzoran sportista. To sto je pruzao ruku Mladjenu pokazuje da je veliki covek sto ne bi rekao za drugoga. Simonovic igra najbolju odbarnu u ekipi i tu se mnogo trosi. Shvatite da ne moze svaki igrac davati 10-15 ili 20 poena svaku utakmicu

Reply
Бранимир феб 9, 2014 at 11:02

Ех, баш си смијешан. Човјек је слушао и трпио. Шта је требао да уради. Да се побије и мало одбоксује, добије техничке, буде искључен а Звезда изгуби утакмицу. Шта би тада рекао на његову реакцију? Да је недорастао да буде капитен и да треба да превазиђе личне фрустрације и сукобе и размишља више о интересима Клуба?

Reply
Djole-Jagodina феб 8, 2014 at 21:40

Cime Simone gde si kad je tesko,gde su tvoje trojke kad su nam potrebne gde se krijes stisni m…a i igraj.

Reply
bale феб 8, 2014 at 21:22

ne kenjaj…

Reply
Бранимир феб 9, 2014 at 10:58

Не кењај.

Reply
ds феб 8, 2014 at 21:03

Pokazali karakter? ne bih rekao izgledamo uplaseno kad god se radi o vaznoj utakmici i tezem protivniku.Prvi nas kapiten i Lazic su nevidjivi i drhti im ruka na ovakvim utakmicama,a trojke zna pogoditi kada vodimo 20 razlike i kada je utakmica rjesena.Dobar napad na zonu?E to nikako

Reply
Бранимир феб 9, 2014 at 10:57

Ниси у праву. Звезда је против сељака глатко добила три четвртине. Карактер показује 4/4 када је Мута остао на само 14 кошева и поред оних небеских случајних трица које убијају у појам противника. Ја сам био највећи критичар Симоновића, али сам престао да очекујем од њега да буде Дурант. Он нема дриблинг и технику, осим шута за који му треба 2 метра простора. Али тај мањак надомјешћује борбеношћу и добром одбраном. Од Лазића не очекујем баш ништа. Јуче је доста одрадио. Није му дрхтила рука када је било најпотребније. Не кажем да је то довољно. Али, знамо њихове потенцијале и они нису подбацили испод свог нивоа.

Reply
balja феб 9, 2014 at 13:32

Mene brate ova igra od juče plaši. MI pod hitno moramo da dovedemo tog igrača ideje koji donosi kvalitet više. Nekako se utapamo u kliše a to treneri poput Nikolića i Vujoševića vešto koriste. Realno naše dvojke Lazič, Blažić su ispod nivoa poslednjih mesec dana. Neshvatljivo je da igrači takvih predispozicija ne koriste svoje prednosti. Simon je konstantno dobar, pravi sportista. Igrač koji mnogo daje mora da radi na driblingu i ulazu. Ne igramo blok i proigravanje preko četvorke i kad sve sabereš opet taj igrač ideje da da prostor Djenki na dvojci gde bi mi dobili nerešiv šut. Centri su već sebi naptavili pajtose i igraju u dva para Raško i Tadija i Bobi i Radenovič. Očekujem kvalitet više sa povratkom Luke i dovodjenjem pleja.

Reply

Leave a Comment