Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукометаши против Спартака настављају шампионат! Дођите у Шумице!

Рукометаши Црвене звезде против Спартак Војпута из Суботице започињу други део првенства.

najava_rukomet

Од меча са Спартаком креће борба за титулу, иако до почетка плеј офа има још доста. Црвена звезда је представила осам нових играча, од којих је једно у магли. Огњен Кајганић је имао усмени договор са екипом Железничара из Ниша, чији је члан био у првом делу сезоне, да може да напусти клуб. Међутим, очигледно да када је Црвена звезда у питању то некима смета. Надамо се да ће Огњен решити статус са клубом из Ниша што пре.

Поред Кајганића, екипу су појачали Вук Лазовић, Лука Денић, Милан Лазић, Бранко Ољача, Милан Торбица, Немања Нешовановић и Марко Пантелић. Сви су повратници у клуб, осим Денића.

Ненад Перуничић је доста изменио тим, али по појачањима и онима који су остали виде се јасан систем и амбиције. Доведени су играчи који су освајали титуле, играли велике утакмице, бивши репрезентативци и најбољи стрелци иностраних лига, са огромним искуством. Највеце појачање биће повратак у форму Војислава Брајовића, који је кубурио са повредама у првом делу сезоне. Брајовић је у Ваљеву показао само делић свог невероватног талента и понео награду за најбољег играча турнира, тако да су хвалоспеви на рачун Звездиног драгуља и више него оправдани.

Црвена звезда – Спартак Војпут, недеља, 18 часова.

СЦ „Шумице“. Дођите!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment