Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Црвена звезда – Спартак Војпут 30:21

Детаљ са утакмице, фото: Бане Т. Стојановић
Детаљ са утакмице, фото: Бане Т. Стојановић
Детаљ са утакмице, фото: Бане Т. Стојановић

Рукометаши Црвене звезде забележили су убедљиву победу на домаћем терену у Београду против екипе Спартак Војпута из Суботице резултатом 30:21. Црвено-бели су доминирали током већег дела утакмице и забележили прве бодове у наставку Супер лиге Србије.

Спартак је парирао Звезди само у првих 15 минута утакмице. Изабраници Ненада Перуничића су на полувремену имали три гола предности (14:11), а затим су заиграли још боље на челу са расположеним голманом Косановићем и убедљиво савладали госте из Суботице.

Звезда је наступила без Огњена Кајганића и Луке Денича, а сви остали играчи који су појачали клуб у зимском прелазном року били су у тиму. Голман Милан Косановић је као и у првом делу сезоне бриљирао на голу, а радује и повратак у форму Војислава Брајовића, који је постигао осам погодака. Милан Павлов је био на стандардно високом нивоу са седам голова. У редовима Спартака најефикаснији је био Милан Кнежевић, који се осам пута уписао у стрелце.

Црвена звезда – Спартак Војпут 30:21 (14:11)

Дворана: Шумице. Гледалаца: 600. Судије: Мошорински и Панџић (Нови Сад). Седмерци: Црвена звезда 1 (1), Спартак Војпут 3 (3). Искључења: Црвена звезда 6 минута, Спартак Војпут 8 минута.

Црвена звезда: Лазовић 1, Торбица 1, Пантелић, Алчаковић 4, Ољача, Лазић 1, Косановић (17 одбрана), Павлов 7 (1), Шотић, Цупара, Нешовановић 3, Мартиновић, Анђелић 5, Брајовић 8, Антељ.

Спартак: Вукославовић (1 одбрана), Косовић, Павловић, Митровић, Јањић, Кнежевић 8 (3), Ковачевић 4, Тодоровић, Матић, Јовановић 1, Цветковић (11 одбрана), Дистол, Јелић 4, Папић, Чупић 4, Ђукановић.

Звезда је због дуга од 2,7 милиона динара према бившим играчима била под знаком питања да уопште почне са такмичењем, али је заједница клубова изашла у сусрет црвено-белима и дозволила да региструју шест појачања условно до 1. априла. Црвена звезда је дала обећање да ће дугове измирити у року од десет дана. Звезда је после 15. кола на трећем месту на табели са 20 бодова, а у следећем колу екипа гостује Рудару из Костолца.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Zvezdaš феб 10, 2014 at 17:02

Bravo momci! E ovo je Zvezda onakva kakvu svi želimo! Samo napred.

Reply

Leave a Comment