Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Стојановић: „Задовољан сам игром екипе, жељом и залагањем“

stojanovicЦрвена звезда је на припремама у Словенији победила и екипу Горице, у последњем мечу, и још једном показала колико су летос недостајале заједничке припреме фудбалера у комплетном саставу.

Тог је мишљења и тренер Славиша Стојановић:

– Можемо бити задовољни ониме што је урађено, а притом не мислим на резултате пре свега, него на одличну игру екипе односно жељу и залагање. Све што радимо на тренинзима моци примењују на утакмицама, и то им се враћа. Ипак, оно најважније тек долази за 10 дана, и тада ћемо најбоље видети колико се добро радило ове зиме. На основу утакмице са Горицом, која је изузетно тврд ривал, могу бити задовољан – истакао је Стојановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

dejo феб 13, 2014 at 11:12

http://www.telegraf.rs/sport/946048-dauda-musliman-sam-ali-idem-u-pravoslavne-crkve da samo znate Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem kakvog igraca imate u timu nase Crvene Zvezde a ovo isto vazi i za trenera nase Crvene Zvezde Stojanovica 😀

Reply
kobr90 феб 12, 2014 at 20:52

samo da pozdravim ono sto je pozdravila cela Srbija da je Nine uplatio pare za Unu…sramota bi bbilo da takva velicin anema svoju zastavu,tj zastavu kao nekada moreira kod ovih,,,,napravite braco Delije to,Nine to zasluziuje!

Reply
ZVEZDAS феб 12, 2014 at 20:43

87. minut – Odličan potez Jovana Krnete, koji je bez faula, dosta iskusno, sprečio obećavajuću akciju Gorice. Za odličan potez Krneta je dobio pohvale šefa struke Stojanovića i njegovih pomoćnika Kostića i Živkovića.

Reply
dejo феб 12, 2014 at 19:09

Hocemo da trazis od Dzajica Stojanovicu da se vrati u nasu Crvenu Zvezdu Vinicijus Paseko jer je potreban takav igrac nasoj Crvenoj Zvezdi i da vidimo kako ces da prodjes sa ovim timom nase Crvene Zvezde Stojanovicu ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply

Leave a Comment