Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Нинковић: Најважније нам тек предстоји

Показало се и на мечу против Горице колико је Милош Нинковић битан играч у тиму Славише Стојановића.

vesicО томе можда најбоље сведочи детаљ из другог полувремена, када се једним потезом популарни Нине ослободио тројице чувара на малом простору. Потез вредан дивљења највећих мајстора иге на „петопарцу“. О искуству и знању које преноси на млађе саиграче, излишно је говорити. Утисак је да су црвено-бели заслужили највишу оцену за урађено у припремном периоду. Остварили су максималан учинак у шест одиграних сусрета, два дана пред повратак за Београд, оружје је положила и Горица.

– Искрено, нисам очекивао тако тешку утакмицу. Против Копра нисам био у тиму, тако да не могу да говорим о том мечу, међутим, Горица се показала као веома квалитетан ривал. Оно што мене радује нису резултати, већ игра која делује много боље него јесенас. Дешавало ми се доста пута да на припремама победим све, а да се све преокрене када почне првенство и обрнуто – упозорава Нинковић.

О условима у којима су изабраници Славише Стојановића тренирали у протекле три недеље Нинковић има само речи хвале.

– Било нам је прелепо. Јесте да смо због кише мењали подлогу, али утисак је да смо одлично радили. Жеља ми је да до наставка првенства сви будемо здрави. Ускоро нам предстоји оно најважније, а то су сусрети у шампионату. Нико нас неће питати ако не будемо побеђивали како смо играли на припремама. Све је ово лепо, победили смо у свим мечевима на припремама, али понављам да нас оно најбитније тек очекује – изричит је Милош.

Он такође не жели да ионако велики притисак којем су изложени он и његови саиграчи повећава обећањима о титули.

– Не обећавам ништа. Сви у клубу се надамо најбољем. Као што сам већ рекао, много смо бољи него јесенас, али то треба да прикажемо на терену – констатовао је Милош Нинковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

marko феб 13, 2014 at 21:19

molim boga da uz malo srece uzmemo titulu i napravimo jos jaci tim za kvalifkacije za LS mada bih ja bio zadovoljan da konacno vise zaigramo makar i LE i da se u prvi tim ubace bar 2 igraca iz omladniske skole da se neki igraci prodaju kako bi kasa bila puna i da smneimo Stojanovica pod hitno u maju mesecu nama treba trener koji ce u prvi tim ubacivati igrace iz nas omladniske skole

Reply
Iznogud феб 13, 2014 at 20:46

Citam po raznim portalima te da je Omega napustio Zvezdu, da Arauho i Vesic idu na pozajmicu, da je Cilinsek dobio ugovor? Sta je istina a sta ne ko ce ga znati. Ono sto ce me najvise izbiti ako Cilinsek dobije ugovor

Reply
burago феб 13, 2014 at 19:37

Cim vidim da neko pocne sastav sa Rajkovic ne citam dalje, jer stvarno zasto toliko Bajkovica ne cenite kao golmana kada je covek bio jedan od boljih u timu… Da li stvarno neko misli da dete od golmana, ma koliko bilo talentovano, moze da pruzi vise i nosi se sa pritiskom bolje od Bajkovica?

Reply
Spartanac феб 13, 2014 at 21:15

svaka cast…..mi smo ti smehoteka…..toliko smo puni “nase dece“ a ja ti garantujem……..navijaci Milana ili Reala su spremni vise da trpe svoje klince nego nasi navijaci a puna su nam usta…….sta reci za navijace Ajaksa……ili PSV-a……smesni smo……a svima je jasno kao dan,da goramo sa najiskusnijim zbog titule,da moramo da je uzmemo,da ce 50% iskusnih igraca na leto da ode i da ce na leto nekim klincima da se da sansa……..a da se taj rez ne radi zimi,pogotovu ne u nasoj situaciji….ali ne vredi…ljudi pisu sta im padne na pament.

Reply
marko феб 13, 2014 at 18:45

dali neko zna koliko ce kostati karte za Javor

Reply
aleksandar sd феб 13, 2014 at 20:07

Sever ce verovatno biti 200, standard.

Reply
Sladajac феб 13, 2014 at 18:07

To je taj sastav, idealan!!!…mada ce strucnjak ugurati Milijasa.

Reply
CZV феб 13, 2014 at 17:56

Rajkovic-Petkovic Pavicevic Kelhar Mijailovic-Kovacevic-Pecnik Ninkovic Lazovic-Mrdja Dauda.

Reply
pera феб 13, 2014 at 15:30

Bravo majstore, teren je merilo neka se oni mnogo jaki bave procenama kakvi su. Nama je najvažnije da smo tim da se držimo svi za jednog jedan za sve i da idemo utakmicu po utakmicu. Ovaj tim je najbolji u Zvezdi od rata naovamo. Ne dajte se danas će jedan odigrati sutra drugi ima mesta i vremena za sve samo da tim bude uvek na stazi pobede.

Reply

Leave a Comment