Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Брајовић донео победу у последњој секунди – 20:19!

Рукометаши Црвене звезде у 16. колу СРЛС савлдали су Рудар из Костолца голом Војислава Брајовића у последњој секунди – 20:19 (12:7)!

rudar

Иако  су перфектно отворили  утакмицу и водили 8:1 па затим и 10:3 и  у првих двадесет минута примили само два гола, рукометаши су дошли до неизвесне завршнице у којој су стрепели за победу. Екипа је показала стару бољку и изгубила предност, па су домаћи серијом 4:0 имали бод у рукама до последње секунде. Захваљујући сјајном Милану Косановићу на голу и Воји Брајовићу, Звезда је  успела да победи  и у другом мечу наставка сезоне.

Видели смо два лице екипе  Ненада Перуничића. У првом полувремену, екипа је деловала перфектно, сигурно, моћно – шампионски. А онда је  уследио несхватљив пад јер је у другом полуврремену деловало да је из свлачионице изашао неки други тим. Неефикасност и неповезаност у нападу је донекле успела да надомести сигурна одбрана и донесе бодове на Маракану. Ипак, сјајни Косановић који је већ у првом полувремену имао 17 одбрана (3 седмерца) је донео екипи сигурност у одлучујућим моментима, а Звезди победу што је било и набитније.

voja_brajovicНајефикаснији је био Брајовић са 7 голова, пратили су га Лазић са 5 и Анђелић са 4. Капитен Павлов је додао 3 гола, а пивот Нешовановић 1.

У следећем колу се игра велики дерби српског рукомета у којем наши рукометаши дочекују Железничар из Ниша.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Zvezdaš феб 15, 2014 at 09:45

Čestitke ekipi, ali nestvarno je kako uvek ispuste toliku prednost, pogotovo protiv ekipa poput Rudara, gde treba razlika da bude veća u korist >Zvezde. Ja mislim da nije najvažnija pobeda, najvažnije je ako ekipa izvuče pouke i ispravi greške!

Reply
Djoksonidis феб 15, 2014 at 01:42

Valjalo bi otici na derbi protiv Nislija! Nadam se da ce hala biti puna.
Bravo za pobedu, Voja reprezentativni kalibar,Kosan takodje odlican!
Zvezda oOoOoO

Reply
Kastro феб 15, 2014 at 00:02

Cestitam na pobedi, ali pomalo je zabrinjavajuce da je samo 5 igraca dalo golove

Reply

Leave a Comment