Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Вечити дерби на Бањици

После паузе, наставља се шампионат Србије у ватерполу, вечитим дербијем на Бањици у 11. колу.

najava_vaterpolo

Лоше расположење због стања у супарничком табору је тотално  атмосферу око дербија сместило у други план, али дерби  је дерби. Прошле године финалисти Купа и  ученсици Ф4 Лиге шампиона, а ове године и  даље најбоље из Србије.

Ватерполисти Црвене звезде су се припремали у контролним утакмицама против руске екипе Кишини, а вечити ривал против репрезентације Холандије. Снага младости екипе Партизана је и против Радничког показала да јој је проблем искуство, али да израстају у велику екипу. Своју перспективност показују и у Лиги Шампиона.

Управа Партизана је одлучила да карте за дерби буду 500 динара, што надамо се неће одбити љубитеље ватерпола и навијаче. Немамо право никоме да судимо, али управа Црвене звезде је у време највеће кризе цене карата за овакве мечеве прилагођавала публици, а не себи. Излазак из кризе није тражен на такав начин. Можемо  да констатујемо да онај  који кука, има терет на леђима.

У тиму Дејана Савића сви  су здрави и спремни за дерби, а следеће недеље их очекује најбитнији меч сезоне. Дуел против Радничког на Ташу у  борби за прво место и пред плејоф. Експедиција црвено-белих ће у склопу припрема за овај меч боравити у Орадеи од уторка до петка и одиграти против првака Румуније пријатељске мечеве. За Орадеу наступа наш бивши голман, Гојко Пијетловић.

Црвена звезда се налази на другом месту, са скором 10-1, а Партизам на трећем са скором 7-3. Прошле сезоне, у три меча, Звезда је славила два пута, а Партизан једном. Ове сезоне, у првом мечу на Ташу. славили смо 12:9.

Субота, 15. фебруар
Партизан – Црвена звезда
18 часова, СЦ Бањица

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

goran феб 15, 2014 at 17:44

5-5

Imamo daleko vise iskljucenja. Komentator – katstrofa koliko je navijacki obojen.

Reply
goran феб 15, 2014 at 18:02

Vodimo 9-6. Sudije ih odrzavaju u zivotu nasim faulovima u napadu i iskljucenjima. Popravili smo odbranu tako da sada stojimo dalje od gola na sta Partizan nema odgovor sem suteva iz daljine.

Isfeminizirani Stojanovic samo sto ne zaplace od muke.

Reply
Zvezdaš феб 15, 2014 at 09:42

Idemo momci do nove pobede, miolim bez podcenjivanja. Partizan uopšte nije loš kako to svuda pišu, naprotiv vrlo dobar iako sa manje iskustva, zato pamet u glavu uložiti maksimum i pobeda je zagarantovana.

Reply
Andrej феб 15, 2014 at 03:51

Je l’ 17h ili 18h?!

Reply

Leave a Comment