Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Дарко Лазић представљен у Суботици

Дарко Лазић, перспективни фудбалер Црвене звезде, који је у првом делу сезоне одиграо значајну улогу у црвено-белом тиму, са доласком Павићевића, Келхара и Цилиншека отишао је да сакупља преко потребне минуте у суботички Спартак, што ће му јако значити пред наредну сезону.

Он је и званично представљен у Суботици.

dare lazic spartak

Суботичани сматрају да ће бити вредно појачање.

„Познато је да нас ово пролеће очекује тешка борба на два фронта, и циљ нам је био да се квалитетно појачају све позиције у тиму. Ми смо већу реконструкцију тима направили летос, када је отишао велики број играча који су били стандардни првотимци. Довели смо нове фудбалере у Спартак. Тим смо градили током целог јесењег дела а резултатски успех није случајност. У зимском прелазном року смо се фокусирали на довођењу играча само на позиције у тиму које су по нашем мишљењу требале бити појачане. Улазимо потпуно спремни у наставак првенства и сигурно пуно јачи него јесенас. Уверен сам да са тренутним играчким кадром можемо направити велике резултате“, истакао је директор Спартака, Џимовић.

И Лазић је задовољан што је у Суботици.

„Као што сам изјавио и претходних дана, највећи мотив за долазак у Спартак је жеља за доказивањем у новој средини као и учешће у Купу. Сигуран сам да ћу својим знањем и радом помоћи Спартаку. Морам да истакнем да сам овде веома лепо примљен, презадовољан сам односом саиграча према мени.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

AgaiN феб 22, 2014 at 17:43

Bitno da ce umesto njega da igra cilinsek i posle se pitaju zasto deca raskidaju ugovore

Reply
misi'm феб 21, 2014 at 22:28

Lazic ima potencijala, i siguran sam da ce biti odlican stoper za nase prilike… Onaj drugi (Krmeta) nece nikad.

Reply
laki феб 21, 2014 at 21:33

Ne znam sto,al verujem u ovog decka.

Reply
Mani феб 22, 2014 at 10:06

Samo da odigra deetak utakmica da ostane u kontinuitetu bice odlican mladi stoper za narednu sezonu!!!

Reply
laki феб 22, 2014 at 13:54

Paa imao je onaj jedan kiks protiv Vozdovca,al to nije kiks tipa da je promasio loptu,lose procenio let,nego se sapleo,jbg

Reply
Sasa Cetnik феб 21, 2014 at 20:59

Ovim putem su isli mnogi,Vladimir Jugovic je jedan od njih.Samo ovako se stice iskustvo a kad se pokazes nema ko te nece hteti nazad.Puno srece ti zelim.

Reply
Кокс звани Вокс феб 21, 2014 at 20:19

Па да крене путем великог Немање Видића..!

Reply
NCZ86 феб 21, 2014 at 20:05

Pa na leto da budes stub odbrane Zvezde !!!!!

Reply
pera феб 21, 2014 at 21:10

Ma klinci su ukapirali da se u prvih 11 u Zvezdi uskače tek kad se stekne iskustvo i dobije šansa da se tu ustali. Neka vas ubedjuju menadžeri i ne znam ko u nešto drugo kroz istoriju se pokazalo da su svi veliki igrači prošli ovim putem. Veliki rad, pa i te pozajmice u manje klubove a onda na velika vrata u Zvezdu. Posle bar 4 sezone u našem fudbalu sledi odlazak u veliki inostrani klub. To je recept i Jugovića i Vidića i mnogih drugih igrača jer je strpljenje i rad sigurni put u dobrog igrača i karijeru. Sretno sine i na leto standardni half Zvezde.

Reply

Leave a Comment