Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Vilotić odstranjen iz ekipe!

Milan Vilotić na iznenađenje svih navijača i javnosti, neće više biti kapiten ekipe, niti će biti u prvom timu. Ovu šokirajuću vest Robert Prosinečki saopštio je posle meča sa Ašdodom, koji je očigledno bio poslednji Milanov u dresu Crvene zvezde.

„Pre nekoliko minuta sam završio konferenciju i sada sam ušao u sobu. Još uvek se nisam smirio, jer ovo je verovatno najteža odluka koju sam doneo. On više nikada dok sam ja tu neće igrati za Zvezdu. To je zbog nediscipline i narušavanja moga ugleda i autoriteta. Ovo nije prvi put da imam problem sa njim. Neka klub sada odluči šta će i kako sa njim, možda će on i igrati u Zvezdi kada ja jednoga dana odem, ali ponavljam, dok sam tu za njega nema mesta više nikad. Žao mi je zbog toga, ali to je karakterna odluka “

Po nezvaničnim informacijama Vilotić je već četvrti ili peti put narušio autoritet Robija, time što je pokušao da govori saigračima kako i šta da rade. Navodno posle današnjeg sličnog prekršaja Robi je doneo odluku da Vilotića odstrani iz ekipe i time stvori još jedan problem više, s obzirom na deficit sa štoperima. Da li je ovo samo ishitrena odluka sa stalnim epilogom ili će se možda Robi predomisliti ostaje da se vidi. U svakom slučaju nešto potpuno neočekivano i nepotrebno se desilo na samom kraju priprema. Kapiten ekipe verovatno će sada biti Nenad Kovačević.

Повезане вести

2 comments

igrac сеп 21, 2011 at 19:39

Pojma vi nemate kako je kad se ostane bez kluba.

Reply

Leave a Comment