Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Vilota se oglašava saopštenjem

Milan Vilotić

Milan Vilotić će se nakon dešavanja od subote oglasiti u medijima saopštenjem, te je odbio da komentariše oduzimanje kapitenske trake i odstranjivanje iz tima.

Naš štoper je u subotu, prema izveštaču Monda, napravio dve ili tri kardinalne greške, koje su dovele do ovakvog epiloga. Prvo je pre utakmice, dok Robert Prosinečki nije bio u svlačionici, objašnjavao na tabli igračima kako treba da igraju, i time ugrozio autoritet šefa stručnog štaba, ali i indirektno „objasnio“ igračima da on neke stvari ume da objasni bolje od šefa struke. Nakon što ga je Robi zatekao i ukorio, Milan se oglušio na upozorenje i ponovio ovu grešku i na poluvremenu utakmice sa Ašdodom, što je u potpunosti razbesnelo trenera i dovelo do oduzimanja kapitenske trake. Navodno, na to saopštenje Vilota je burno reagova, nakon čega je i odstranjen iz prvog tima.

Nema nikakve sumnje da je Vilotić uradio nešto što se ni pod tačkom razno ne sme učiniti, i da je prekršio pravila ponašanja kada je reč o poštovanju trenera i njegovih odluka, te se odluka Roberta Prosinečkog mora poštovati. Postoji ipak mogućnost da se mladi defanzivac izvini šefu struke i da se problem razreši, obzirom da je svima jasno koliko njih dvojica vole Crvenu zvezdu. Međutim, nakon što je javno Prosinečki izneo odluku sinoć, teško je poverovati da će je tek tako povući, jer bi to u najmanju ruku delovalo veoma neozbiljno.

Повезане вести

37 comments

Leave a Comment