Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Robija ne dotiče izvinjenje Vilote

Robert Prosinečki  je reagovao na Vilotićevo izvinjenje. Prva reakcija je bila sledeća: Lepo je to sastavio, ali to se mene ne tiče… To što se izvinio kod mene ne menja ništa“. Robija Vilotino izvinjenje nije omekšalo.

Detalji sukoba izmedju njih dvojice su delimično poznati. Šta je Robija do te mere izvelo iz takta ostaće nepoznanica do daljeg, i dalje se samo nagađa. Da li je posle „frke“ u svlačionici, kada je Vilotiću saopšteno da više neće biti kapiten, bilo daljih neprijatnih razgovora između njih dvojice, posle čega je Prosinečki presekao ili je jednostavno čin sa crtanjem na tabli bio granica, posle koje trener nije želeo nazad? Za sada, to znaju samo njih dvojica.

U Crvenoj zvezdi će narednih dana, posle Vilotićevog izvinjenja, pokušati da organizuju sastanak na kojem će defanzivac usmeno ponoviti treneru da se kaje i da neće više ponoviti iste propuste. U klubu se nadaju da će dve strane moći da nađu zajednički jezik u budućnosti, ali su odlučni da čvrsto stanu iza svog trenera, čiji autoritet niko ne sme da narušava. Po svemu  sudeći izgleda da od smirivanja strasti na obe relacije teško da će biti nešto, pa će Zvezda ostati bez još jednog štopera.Vilotić će mnogo puta morati da ponovi ključnu reč – izvini – ako želi da mu trener pruži ruku poverenja.

Повезане вести

22 comments

Leave a Comment