Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Adi: „Želim profesionalno da izvršavam obaveze prema klubu“

Adi na aerodromu u Beogradu, foto "Žurnal"

Reprezentativac Gane i defanzivac Crvene zvezde, Li Adi prekjuče je doputovao u Beograd, spreman da nastavi da obavlja dužnosti u Zvezdi, posle bolesti koju je zadobio na odmoru u domovini. U međuvremenu je tamnoputi igrač dao interjvu za „Sportski Žurnal“ .

Intervju prenosimo u celini:

Zdrav, raspoložen i željan da igra za Crvenu zvezdu! Li Adi je prekjuče došao u Beograd i u razgovoru za Sportski žurnal nije ostavio dilemu planira li da nosi dres najtrofejnijeg srpskog kluba i u narednoj sezoni.

Došao sam zdrav i sada je sve u redu. Osećam se dobro i jedva čekam da treniram. Biću spreman.“ , reči su Li Adija.

Odsustvovao je iz Beograda skoro dva meseca, ali nije zaboravio pojedine reči na srpskom jeziku. Planira da ga usavrši jer nema nameru da napušta Crvenu zvezdu.

Igraću u Crvenoj zvezdi još devet meseci, do narednog leta. Imam ugovor i hoću profesionalno da izvršavam obaveze.“

Robert Prosinečki je izjavljivao da ne računa na reprezentativca Gane zbog kršenja klupske discipline, ali bi najnovije okolnosti i odstranjivanje iz tima Milana Vilotića mogle da donesu novu šansu Li Adiju.

Ekipa se vraća iz Austrije. Objasniću saigračima i treneru kakve su me nevolje snašle. Ne vidim razlog da ne budem među konkurentima za tim.“

Adi je naveo i da nije pregovarao sa „večitim rivalom“, iako su pojedini mediji pisali o njegovom eventualnom odlasku u redove Partizana.

Nisam pregovarao sam Partizanom! To je klub sa trenutno najboljim rezultatima u Srbiji i zaslužuje poštovanje, ali ja znam koji je moj klub. Igrač sam Crvene zvezde.“ ,zaključuje mladi Ganac.

Ukoliko bi se Adi zaista uozbiljio i počeo da radi kako treba, mislim da bi mu se treba dati šansa, pogotovo jer imamo deficitaran broj štopera, nakon odstranjivanja Vilote. Nadam se da je shvatio da mu se sada lako lomi karijera, i da ako ne uspe u Zvezdi, verovatno neće imati neku blistavu internacionalnu karijeru. Takođe, rekao bih da je za vreme prolećnih derbija ove godine bio podložan priči selektora Gane Stevanovića i raznih progrobarskih menadžera.

Повезане вести

30 comments

Leave a Comment