Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаДруги пишуОдбојка

Петковић: Надам се већој подршци Делија

Одбојкаши Црвене звезде освојили су у недељу Куп Србије, и тако поновили прошлогодишњи успех. Велику подршку Делија имали су наши играчи у Краљеву. Коректор црвено-белих Душан Петковић изјавио је за Спортски Журнал да се нада ускоро таквој подршци и у Београду.

„Значила нам је подршка Делија, а чињеница је да имамо више навијача на гостовањима, него у Београду. Мислим да смо заслужили већу подршку и да ће нас наши навијачи бодрити у борби за титулу. И ми смо ваљда део Спортског Друштва Црвена звезда и надам се да доносимо неку врсту радости и задовољства нашим навијачима, као и сви други.“

Повезане вести

4 comments

Milos феб 27, 2014 at 14:46

Sta da kazem … Sramota koliko malo podrske … Samo da spomenem onu tugu u SPORT EKO sali u Jerkovicu, igra se za poufinale evrokupa a u skolskoj sali pred uglavnom rodbinom, prijateljima i par entuzijasta … IDEMO podrska odbojkasima i odbojkasicama, i da ne zaboravimo i rukomet !!!

Reply
Dusan феб 26, 2014 at 23:24

Mnogo sam ponosan na ove momke bravo momci vi ste ponos nas stvarno upravu je petko treba im dati vecu podrsku.!!!!!!!

Reply
milenko феб 25, 2014 at 22:50

Vi ste najbolji deo sportskog drustva

Reply
DENDA феб 25, 2014 at 19:01

sve cestitke i pohvale momci, dokazali ste po ko zna koji put da vam niko nemoze nista, mnogo ste jaki, a sto se podrske tice ne zamerite, samo da fudbal i basket vratimo tamo gde nam je mesto, i eto nas opet, zajedno. odbojka-vaterpolo-fudbal-kosarka, ma sve je nase. zivela zvezda.

Reply

Leave a Comment