Moja Crvena Zvezda
Спортско Друштво

Нинковић и Рађен на рођендану Прихватилишта за децу

Прихватилиште за децу у Београду прославило је 25. фебруара у Коларчевој задужбини 56 година постојања. Ово Прихватилиште збрињава младе из целе Србије, узраста од 7 до 18 година који спадају у најосетљивије категорије. То су деца која су била жртве насиља, злостављања и занемаривања, жртве трговине људима, деца без родитељског старања, деца улице.

Прихватилиште се бори са великим финансијским проблемима. Као један од начина да се то реши 2010. године је покренут пројекат „Победи за децу Прихватилишта“, у оквиру кога је до сада сакупљено 7 милиона динара.

Прослави рођендана су, поред бројних јавних личности као што су Александра Радовић, Ана Кокић, чланови бенда Земља грува, Сергеј Трифуновић и многи други, присуствовали и Никола Рађен и Милош Нинковић, као и портпарол Црвене звезде Марко Николовски. На нашим фотографијама можете погледати како је све то изгледало, а доносимо вам и изјаву Милоша Нинковића, који је још једном показао колико је посвећен пружању помоћи онима којима је то потребно.

[g-slider gid=“86007″ width=“620px“ height=“410px“ random=“0″ watermark=“0″]

Повезане вести

2 comments

Samo ti феб 26, 2014 at 22:59

Legende!

Usput..jel ima voz za Jagodinu? Moze neko da kaze 😕

Reply
Александар феб 26, 2014 at 23:13

Имате на сајту железнице…

Reply

Leave a Comment