Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Саопштење ФК поводом Асамое

ФК Црвена звезда је поводом спора са некадашњим играчем Натанијелом Асамоом саопштио следеће:

„У вези спора који је у току, а између ФК Црвена звезда и играча Натанијела Асамое, још једном напомињемо да су средства у пуном износу депонована у Фудбалски савез Србије, и то последњег дана прелазног рока.

Иако је Дисциплинска комисија ФСС одбацила наш приговор, ФК Црвена звезда ће благовремено уложити жалбу Комисији за жалбе ФСС.

Такође, правни заступници ФК Црвена звезда истовремено разматрају могућност покретања поступка пред редовним судом ради поништења одлуке Арбитражне комисије Заједнице Суперлиге, са предлогом издавања привремене забране исплате играчу до окончања судског поступка, и са предлогом да се тражени износ депонује на депозит код редовног суда до правоснажности одлуке.“

Повезане вести

6 comments

Mani мар 1, 2014 at 09:03

Kako tako pisete?! Pa nije on kriv sto su ga doveli za dosta visok ugovor a nije igrao?! Nije ni dobio pravu sansu.. A sto se tice toga sto nas tuzi, pa to je normalno ocekivati jer hoce svoje pare… Samo sto mislim da bi mogli bar to da prepolovimo s obzirom da ima nekih problema sa srcem i pitanje je da li uopste moze da igra fudbal…

Reply
bojan62 феб 28, 2014 at 22:58

decku je utvrdjena srcana mana koliko se secam i nije ni mogao da igra za nas klub (milsim da zato nasi osporavaju da se isplati ceo ugovor)

Reply
zvezdan феб 28, 2014 at 18:27

Sine da ides ti po onim tvojim Africkim savanama da cuvas koze nisi ti za fudbal, ako mozes da pronades koze mozda su ih lavovi vec i pojeli dok si gubio vreme sa fudbalom.

Reply
DENDA феб 28, 2014 at 16:59

VIDI SAMO OVOG INDIJANCA NA STA LICI, EJ ON NAS TUZI I TRAZI PARE A LOPTU NE ZNA DA SUTNE, E MOJA IZMUCENA ZVEZDO DA LI JE KONACNO DOSAO KRAJ OVIH MUKA PO NAS. ZIVELA ZVEZDA.

Reply
marko феб 28, 2014 at 17:29

Pa ne pljujte coveka! Nije on kirv sto ne zna! Vec onaj ko ga je takvog doveo u FKCZ! :facepalm:

Reply
Goran мар 1, 2014 at 08:21

Doveo ga je Prosinečki.

Reply

Leave a Comment