Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

U četvrtak sa Sopotom – ipak bez pojačanja?

Fudbaleri Crvene zvezde će odigrati poslednju pripremnu utakmicu pred start sezone u četvrtak, 21. jula, a rival će biti filijala Sopot.

Utakmica će biti zatvorena za javnost, a navodno biće odigrana sa dva poluvremena, ali od po 30 minuta.

Za Crvenu zvezdu neće nastupiti Li Adi, koji će narednih nedelja trenirati po posebnom programu, odvojen od ostatka ekipe, obzirom da mu kondicija nije na potrebnom nivou i da je propustio gotovo kompletne pripreme. Dokumenta koja potvrdjuju teži oblik malarije biće detaljno pregledana, a ukoliko se ispostave validnim, Adi će se priključiti ekipi i konkurisati za tim.

Na ovom susretu neće biti Milana Vilotića, koji je do daljnjeg van ekipe, a očigledno će biti i bez planirah pojačanja. Naime, ako je verovati medijima (što se trudimo da retko činimo), Igor Đurić je ispao iz kombinacija za novog štopera (za sada iz nepoznatih razloga), a sličan epilog će navodno biti i sa Rajkovićem, kojeg bi Čelsi da zadrži u timu obzirom na slične probleme Viljaš-Boaša u zadnjoj liniji sa onima koje ima Prosinečki.

Očekuje se da protiv Sopota zaigraju: Bajković – Mikić, Mijailović, Tošić, Reljić – Kovačević, Evandro, Dimitrijević – Lazović, Borha i Kaluđerović.

Sa tom ekipom Zvezda bi trebala da započne sezonu, ali bi tokom jeseni svakako trebala biti jača nakon povratka u tim Adija i Pašeka, povećanjem spremnosti Mezenge, ali i dovođenja makar još jednog defanzivca.

Повезане вести

79 comments

Leave a Comment