Moja Crvena Zvezda
Кошарка

Најава: Кошаркашице гостују у Новом Саду

Кошаркашице Црвене звезде у суботу играју меч 21. кола Прве женске лиге Србије против Војводине у Новом Саду. Утакмица се игра у малој сали Спенса са почетком у 18 часова.

vojvodina

Црвено-беле су у серији од седам победа у свим такмичењима (без пораза у фебруару), а последње три утакмице су декласирале Партизан и Триглав са по 30, а Јагодину са чак 49 поена разлике. Екипа се коначно мало одморила од напорног ритма утакмица, а и тренер Драган Вуковић је у мечу против Јагодине поштедео играчице које су изнеле највећи терет мечева у овој сезони. Звезда је тренутно друга на табели са 17 победа и три пораза. Александра Црвендакић, Тина Јовановић, Иванка Матић, Александра Станаћев и екипа су у великом налету и спремне су за нови тријумф.

Екипа Војводине налази се на деветом месту првенствене табеле са скором 8-12. Кошаркашице из Новог Сада су ове сезоне играле и у регионалној лиги, где су у групи А заузеле последње место са свих десет пораза. Носиоци игре су Јована Поповић, некада узданица Црвене звезде, која је ове сезоне у шампионату бележила 20,1 поен и 4,1 асистенцију и крилни центар Ирена Матовић (20,1 поен, 8,2 скока). Запажене улоге имају и плејмејкер Неда Ђурић и крило Даница Пипер.

Црвена звезда је знатно квалитетнији тим од Војводине и требало би да забележи нову победу у шампионату Србије, али Војводина није екипа за потцењивање, а посебно знају да буду тврд орах на свом терену у Новом Саду.

Војводина – Црвена звезда

1. март 2014, субота

Мала сала Спенса, Нови Сад

18:00 часова

 

Повезане вести

Leave a Comment