Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Стојановић: „Веома важна три бода“

Црвена звезда је забележила и другу победу овог пролећа, овога пута на тешком гостовању у Јагодини.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Славиша Стојановић био је задовољан оствареним резултатом, али и напоменуо да размишља само о првом наредном противнику.

– Остварили смо добар резултат, али то не значи да не треба да анализирамо и данашњу утакмицу. Након нашег вођства, Јагодина је имала шансу да се врати у утакмицу, али срећом по нас, није је искористила. Током највећег дела утакмице смо добро стајали. Можда је и јак ветар помало утицао на фудбалере обе екипе да не прикажу своју најбољу игру. Ово су веома важна три бода за нас, али идемо корак по корак, не размишљамо ни о чему другом осим о наредном противнику.

Црвена звезда ће у наредне четири утакмице, чак три пута бити домаћин. Први наредни противник је крушевачки Напредак.

– Напредак је добра екипа, гледао сам њихову утакмицу са Јагодином, имају доста квалитетан тим и свакако ћемо морати добро да се спремимо за ту утакмицу – не оставља дилему Стојановић.

Повезане вести

8 comments

Djole-Jagodina мар 2, 2014 at 15:34

Ja neznam kako trener Zvezde nevidi gde je problem i sto nas najcesce ugrozavaju u polukontrama i kontrama.Ja cu navesti jednu situaciju a to je kad mi krenemo u napad.Naravno tad se dva ili jedan napadac u zavisnosti od formacije nalaze duboko u napadu,sredina ih ispati ali je problem sto najcesce i zadnji vezni ode duboko na protivnicku polovinu a odbrana ostane na nasoj tako da smo kad uzmemo u obzir da je i barem jedan bek napred oko centra zbog te praznine i razmaka od neki 30 metara tu veoma slabi i lako nam ulaze u sansu.Smanjiti podhitno taj prostor tako sto bi stoperi stajali blize jedan drugom a zajedno na centru dok bi tenk ili Gogic bili 5,6 koraka ispred a jedan bek popunio drugo mesto veznog.Bolje bi sprecavali kontre a i sredina bi imala vremena da pokrije pozicije.Zatim se sve linije povlace u istoj formaciji i uvek smo takticki pokriveni.To nam se desava dosta cesto i niko ne reaguje a pitamo se zasto se branimo.Druga stvar da moramo povecati posed lopte inace ovako nece moci da se izdrzi svaka utakmica!!!ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reply
Bojan мар 2, 2014 at 01:35

http://www.youtube.com/watch?v=hp6h4UlPuzw KRALJ,KRALJ,KRALJ….. sve ove grobare od novinara natera da se upisaju u gace,kad im dodje u emisiju manji su od makovog zrna…..

Reply
otpisani101 мар 1, 2014 at 20:24

neverovatno je da se na svakoj utakmici,ako imamo povoljan rezultat branimo…i slazem se sa svima da se nece sa ovakvim drugim poluvremenom uvek zavrsiti dobro po nas…i da se ne ponovi vise donji srem,trener stojanovic treba konacno da gradi igru i za treci gol…ja ne mogu da verujem,da sve zvezdine utakmice lice jedna na drugu…prvo poluvreme vodimo 2-0 i onda ne prelazimo centar u drugom…vreme je da stojanovic igra ofanzivno celu utakmicu,jer dokazano je da je napad,najbolja odbrana…radnicki nis da je posle 1-0 napadao,on bi i dobio ovaj,moramo da priznamo nemocan partizan,koji je sudiju pretiskao celu utakmicu i na kraju na silu pobedio..bitno da smo pobedili jagodinu,jedno od najtezih gostovanja i titula je sigurno nasa

Reply
Fornicator мар 1, 2014 at 19:21

Dobro je što smo dobili, veliki su ovo bodovi, ali pobogu menjajte nešto u igri – ne možemo ovako čekati da pobede dođu same po sebi, to ne traje doveka. Ovo me podseća na onaj Pižonov niz pobeda bez igre…

Reply
Spartanac мар 3, 2014 at 00:28

Ono sto je meni uocljivo jeste da imamo igrace za 4-2-3-1,ali da 90% igraca ne zna da igra tu formaciju!!!!Posledica toga je to sto srpska skola fudbala forsira 4-4-2…vecina nasih igraca to uci napolju…..igra sa jednim spicem je dominantna u Holandiji i Nemackoj!Generalno….Zvezda je uvek igrala sa dva spica kad je necemu valjala…..tacno je da mozes da bude mnogo ofanzivniji i sa 1 napadacem,ali nasi igraci ne rade to kako valja…..

Reply
RS мар 1, 2014 at 19:06

Izvuce se partizan veceras,ocekujem da ce izgubiti neki bod u naredna dva meca jer igraju na gostovanjima.Inace nikada ih ne pratim niti znam s kim igraju ali ova sezona je veoma bitna tako da nadam se nekom kiksu i malo vecoj bodovnoj razlici za nas.Prije svega mi moramo da popravimo ovo drugo poluvrijeme,neke greske u igri i idemo po titulu!

Reply
cz мар 1, 2014 at 18:57

Prvo poluvrijeme pokazatelj kako treba dalje,ali covjece poradi na drugom kao da je druga ekipa izasla na tener.Ne smijemo se zadovoljavati sa 2:0 dokaz donji srem,pa i javor a moglo nas je i danas kostati nenormalno je braniti se 45 min i ne stvoriti niti jedne sanse a moliti se Bogu da gol ne zavrsi u nasoj mrezi.

Reply
jagodina navija za zvezdu! мар 1, 2014 at 17:53

JAGODINA ZVEZDU VOLI !

Reply

Leave a Comment