Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Oлександар Липовиј нови кошаркаш Црвене звезде Телеком!

Oлександар Липовиј нови је кошаркаш Црвене звезде, објавио је званични сајт кошаркашког клуба Црвена звезда Телеком! На овај начин прекинута су нагађања око појачања које је тражено још од одласка Блејка Шилба…

Липовиј је рођен 1991. године и репрезентативац је Украјине. Играо је за Доњецк, за који је у шампионату играо на 14 мечева у шампионату, постизао 7,3 поена и имао 2,3 скока и 1,4 украдену лопту, за 18,9 минута на паркету. У ВТБ лиги играо је на 13 утакмица и у просеку постизао 5,3 поена, уз 1,3 скока, за 11,3 минута на паркету.

Давор Ристовић, директор клуба, дао је кратку изјаву поводом овог потеза клуба.

„Реч је о младом и талентованом играчу, који ће нам користити у смањеној ротацији на спољним позицијама. Поливалентан је играч који успешно покрива све три позиције. Доказ његовог квалитета је и то што је репрезентативац Украјине, а Црвену звезду је изабарао јер сматра да ће то бити права средина за његово напредовање.“

Повезане вести

71 comments

Nel Ke мар 9, 2014 at 23:23

Bravo Zvezdoo!!!

Reply
d мар 3, 2014 at 19:12

kao i prosle sezone kad je umesto browna dosao samardziski tako i ove sezone umesto najboljeg igraca dolazi igrac koji ima 5,3 poena. u rangu lazica…i umesto vrhunskog igraca kao sto je silb imamo tri poluigraca…..zato ce opet se slaviti kup i nista vise,

Reply
pera мар 3, 2014 at 19:33

Grobar samo opušteno ne sekiraj se ti za nas nismo mi institucija kao Partizan oni kad krenu sa domaćom ligom postanu tim jer onda kreću da koriste sistem u kome je glavna fora sudjenje njihovih sudija. Ove godine mi smo prošli taj sistem tako da neće da može. A i ako može da ih dobije naš drugi tim mi onda treba da ih dobijemo na siguricu. Dakle neće biti samo kup sigurno.

Reply
d мар 3, 2014 at 23:29

covicev poltronu prvo nisam grobar drugo zapamti sta si rekao u junu

Reply
podgorica čeka titulu!! мар 7, 2014 at 16:59

opušteno Grobar..

Reply
moravac мар 3, 2014 at 18:58

Momak jednostavno ima sve. Odlican organizator igre,inteligentna resenja i asistencije,vrlo dobar(vrlo brzo i ODLICAN)poenter,izvanredan atleta. U odbrani pozrtvovan,disciplinovan,borben do bola. Polivalentan igrac koji ce unaprediti nasu igru.Kada procenjujem igraca,izbegavam hajlajtse vec trazim sto vise celih utakmica. Odgledao sam dve utakmice ovog momka i siguran sam u ovo sto sam gore napisao. Ono sto je dobro, to je da je vec igrao sa Admiralom i Radenovicem u Denjecku. A ono sto je ODLICNO, to je sledece: Jaka Blazic + Aleksanadar Lipovij = ATOMSKA BOMBA!!! Koliko energije donosi Jaka,svi znamo. Lipovij ce to udvostruciti,garantujem!!! Sjajan potez uprave. Sve se nesto nadam… Hmmmmm… Ponoc je daleko. Mozda bude jos nesto sto ce nas sve obradovati. PS. Ko zeli, moze ovde pogledati celu utakmicu Donjeck-Lijetuvos ritas. Ima dosta poznatih,nama dragih lica. Pozdrav braci sa SEVERA!!! http://www.youtube.com/watch?v=7E6rWRwvVpU

Reply
Biće dana,biće leta мар 3, 2014 at 17:41

Mi i bez ovog igraca imamo dovoljno poena u rukama,tako da to sto nije neki poenter nece biti problem. Veca stvar ce biti ako bude mogao pomoci Nelsonu u organizaciji napada.

Reply
Baki мар 3, 2014 at 16:29

http://www.nbadraft.net/2012-adidas-eurocamp-roster

Evo link. Decko je ovde bio MVP. A pogledajte ko je sve ucestvovao… Neki zvuce poznato 🙂

Reply
Estrella Roja мар 3, 2014 at 16:16

Sad bi trebali da skačemo od sreće jer je ipak doveden novi igrač :roll:,diskutabilno je da li je pojačanje .Imena koja su se pominjala u zadnjih dva i po meseca davala su nam nadu da će doći igrač koji pravi razliku,a nikako neko ko će popuniti roster.Na kraju krajeva,to je mogao da bude neki igrač iz FMP-a,ako se već nije imalo novca za pravu zamenu Šilbu.Stvorena su veštački nerealna očekivanja kod svih navijača,hteli to da priznaju ili ne -tako je.Mogu sad da se vade time da su to bili lažni insajderi i da zvanična Uprava nema ništa s tim,ali je činjenica da su Čović i ostali sami sebi stvorili problem otpuštanjem Šilba u trenutku kad nisu imali spremnu zamenu.Zakasnili smo da prijavimo igrača za Evrokup,tako da navodna potraga dva i po meseca za novim igračem,posle današnjeg poteza u minut do 12, sada deluje potpuno deplasirano.Mislim da je ovo najgore moguće rešenje od svih imena koja su cirkulisala u prethodnom periodu.Naravno,sad će „čuvari vatre“ da traže opravdanje za ovaj nerezonski potez i govoriti da je Šilb najgori igrač u istoriji Zvezde,možda i najgora osoba kome je mesto u Hagu(zločini protiv domaćih krava muzara).Kako god bilo,želim puno sreće mladom Ukrajincu …neka me demantuje svojim igrama,a rukovodstvo trofejima.Neću imati problem da se izvinim za svoje rezervisano držanje.Samo neka znaju da za eventualni neuspeh nema nikakvih izgovora.Priče o tome gde smo bili pre tri godine a gde smo sada…slobodno mogu da ostave deci kao zamenu za braću Grim.

Reply
Mimi мар 3, 2014 at 15:54

Ne razumem kako mozete da pljujete upravu i igraca.Sacekajmo da odigra prvu utakmicu pa onda mozemo nesto reci da li je dobra zamena za Silba ili nije

Reply
Coxy мар 3, 2014 at 15:47

Nosite se u PM…Pa,ako Silb nije bolji od ovog slepce…Jbt,dok je bio Silb igrao je i Bobi…M’rs u tri lepe pm…

Reply
Zvezdas S мар 3, 2014 at 15:19

Po meni je ovo cist promasaj.

Reply
mariachi мар 3, 2014 at 15:45

Cuti sta da je dosao Cakarevic?

Reply
Zvezdas S мар 3, 2014 at 18:46

Konentar ti je ekstra.Samo zelim da kazem neznaci ako sam dobio veci broj minusa ,da su oni u pravu ,ja sam misljenja da je bolje da smo doveli BAR JEDNOG OD igraca Gudurica,Cvorovic ILI Novaka.Vise imam poverenja u nase igrace nego u ovog Ukrajinca.Nije mi jasno zasto uprava ne dovede Gudurica,decko je igracina.U redu je sto imaju nameru da FMP ,udje u ABA ligu.Sa Guduricem osvojili bi

Reply
Бранимир мар 3, 2014 at 17:06

Запамтимо гдје смо, па ћемо, ако Бод да здравља, лијеп и сунчан дан, поднијети извјештај и видјети колико је твој „чист промашај“ био прогнозерски чист промашај.

Reply
Biće dana,biće leta мар 3, 2014 at 17:40

ti bas pomno pratis kosarku ako znas da je ovaj decko promasaj,jer ako donosis takav zakljucak pretpostavljam da si ga dosta puta gledao do sada.

Reply
Zvezdas S мар 3, 2014 at 19:05

Ovog decka sam gledao na nekoliko utakmica,po meni je cisti prosek od igraca.Guduric je za njega igracina iako je mladji .To je moje misljenje ,vreme ce pokazati dali je ovo dobar potez,statistika mu je prosecna.Zelim jos da dodam a to je smatram da smo trebali dovesti IGRACA ,a ne popunjaca.

Reply
Samo ti мар 3, 2014 at 15:07

Sad posto sam gledao neke njegove video snimke mogu da kazem da mi se svidja ovaj decko.
Vdcemo kako ce izgledati kod nas, ali mslm da samo moze da napreduje.
Jedna vrlo bitna stvar a to je da od njega ne ocekujemo da postize 20 poena nego vidi se da je decko inteligentan. E sad posto ima ovih hejtera na sajtu oni ce naravno uvek kritikovati ali mi znamo ko su oni i boli nas uvo.

I da..on nema pravo igranja u EK?

Reply
Baki мар 3, 2014 at 15:24

Nema pravo igranja u EK nazalost…

Reply
Звезда шампион! мар 3, 2014 at 15:04

Добродошао у Црвену Звезду православни брате ❗ ❗ ❗

Reply
Djoksonidis мар 3, 2014 at 14:55

Ne da necu da ga osporavam, vec naprotiv, da ga pohvalim i dam ovom momku vetar u ledja. Naime, clan je svih selekcija Ukrajine, sest godina unazad i pritom je bio najbolji pojedinac, dva puta kao junior i 2011. kao clan tima U20, sa 15p, 5sk i 2 as po mecu. Prosle godine uvrsten u prvi tim gde se lepo snasao, pomogao u osvajanju visokog 6. mesta. Protiv nas je, recimo imao samo jedan promasaj, takodje, protiv Francuza i Slovenaca vrlo dobro odigrao. Znacice nam u promeni ritma utakmice, odlicno rotaciono resenje koje moze da menja Nelsona, Jaku, Djenku,pa i Simona. Na sve to, nema velika primanja. Dakle pun pogodak! Sada sam uveren u osvajanje triple krune! MinUmum!
Zvezda oOoOoO

Reply
БруталноРеалан мар 3, 2014 at 14:50

Скроз по укусу Радоње, што је најважније. Нема никаквог притиска, од било ког новог Амера алави и још увек кошаркашки неписмени стручњаци би очекивали 20+ . Овако долази тихо и као што обично бива отиће дао Бог као велики.

Reply
Бранимир мар 3, 2014 at 17:01

Дао Бог да буде правог разлога и воље да што дуже остане. Право да ти кажем, није ме уопште брига колико ће код нас нарасти да бих га испратио као великог, нити ме је брига какав ће отићи.

Reply
Kastro мар 3, 2014 at 13:08

Nemojte odmah da osporavate decka, kada i ne znate kako igra. Sacekajmo prvo da ga vidimo na delu. Verujem da smo usled desavanja u Ukrajini dosli lakse do ovog decka nego da je tamo normalna situacija, hocu reci verujem da nas nije puno kostao, sto je takodje bitno. Nemamo mi para kao sto Svinjosevic i Tegi pretstavljaju.

Reply
mariachi мар 3, 2014 at 12:57

Super potez dobrog dela uprave na celu sa Cokijem! Dobili smo igraca koji pokriva od 1 do 3, ima vrh asistenciju koja ce nam pomoci da razigramo bobija, sut ne znam kakav ima ali nije bitan koliko simsao za asistenciju u ranoj fazi napada zbog Bobija! Razumem ako neko nije zadovoljan ali ko nebi bio posle tri meseca drame sa Hopsonom i ostalima.

Reply
Baki мар 3, 2014 at 12:43

Strasno kako neki ljudi razmisljaju… Prvo, treba se gledati ima li para za skupe igrace, nije nama budget neogranicen kako Dervisi pricaju a drugo… Hebo vas Silb vise, sta za njim placate kao da vam je u dvoristu rastao?!

Ma puna podrska bre Covicu, Risticu I Radonjicu – samo napred!!!!

Reply
Бранимир мар 3, 2014 at 13:19

Па Шилб је и сам признао да је био збуњен, готово изгубљен и да није знао ни гдје се налази, што се одразило и на његов очекивани учинак. Лик је био потпуно незаинтересован. Немамо разлога да жалимо за њим. Ја само жалим због оних силних продатих и изгубљених лопти у тијесним дуелима у Евролиги које су директно утицале на поразе.

Reply
Baki мар 3, 2014 at 13:25

Pa tako je, ali dzaba… malo – malo pa neko pocne da prosipa suze za njim….

Reply
lopinger мар 3, 2014 at 13:30

Konacno neko normalan, sa normalnim razmisljanjem:)

Reply
BOLE мар 3, 2014 at 12:34

Ja mislim da je ovo bilo po princupu daj šta daš da smirimo navijače kojima smo obećali boljeg od Šilba lično jako sam razočaran očekivao sam zvijer ala Hopson a dobili smo LIPU „čuš“ Ukrainski reperzentativac ta velika kosarkaska sila dat će Bog da griješim i da je dečko stvarno dobar mada sumnjam on se pored Lazica nece naigrat toliko.

Reply
Baki мар 3, 2014 at 12:43

Sto ne das onda svoje pare ako si razocaran da se dovede neko bolji?

Reply
BOLE мар 3, 2014 at 12:48

Dao sam deset eura 25-tog novembra 2013 platio članarinu da imam više dao bi više kamo lijepe sreće da svi navijači ko ja plate članarinu deset eura.

Reply
Pex мар 3, 2014 at 12:31

Po ovim snimcima sto vidim ovaj momak je vjerovatno u mladjim selekcijama igrao pleja jer voli da je lopta kod njega a i ima odlican pregled igre i takav igrac nam je bas trebao, nije neki suter da izgradi sebi poziciju ali kad ostane sam zna da pogodi… Vise koristi ulaz ali ne ide uvijek do kraja nego gleda i saigrace i to mi se svidja, uvijek je prisutan na skoku… Nije fizicki dominantno krilo blizi je beku i pleju nego krilu ali nama jaka moze da odigra nisko krilo… Ako smo planirali da ga drzimo samo do kraja sezone onda nismo trebali da ga dovodimo ali ako bi ga potpisali na 3 sezone onda je dobro rjesenje mogao bi kad se uklopi da daje 10ak poena po utakmici sto je sasvim dovoljno uz par skokova i asistencija… Kazem ako ostane duze ovo je veoma dobro pojacanje!!!

Reply
Mare мар 3, 2014 at 12:02

Dobrodosao majstore i puno srece. mislim da je ovo bolji put, da se dovode mladi i talentovani koji ce da kidaju i bore se kao npr Blazic ili Lovernj, Bertans kod grobara, nego dovoditi iskoriscene skupe i matore amerikance koji gledaju samo da daju 20 p po utakmici a tim ih ne zanima

Reply
pera мар 3, 2014 at 12:36

Nemam ništa protiv dobar je dečko ali zar nismo mi na trojci u FMP kao bomba i ništa ne bi značilo da recimo damo šansu Guduriću ili Čvoroviću. Možda ne u ovom trenutku sa aspekta rezultata ali to su naša dugoročna rešenja. Neka neko objasni zašto Jovan Novak nije još u Zvezdi. U svakom slučaju puna podrška svakom Zvezdinom igraču.

Reply
Baki мар 3, 2014 at 12:45

Ne pita se samo Zvezda hoce li doci Novak, nego I on sam I njegov menadzer jos vise. Zbog citave ujdurme oko Novaka, odluceno je da on ostaje do kraja sezone gde jeste.

Reply
Levi brisac мар 3, 2014 at 11:56

Mali ima asistenciju bruka a o kretnji da ne govorim! Svaka cast za upravu!!! 😀

Reply
Homer мар 3, 2014 at 11:54

lepo,popunićemo rotaciju,rasteretiti neke igrače i to je to. zanima me samo kakvu odbranu igra i može li da se juri sa protivničkim „trojkama“ , a što se tiče pojačanja,lično mislim da je naše najveće pojačanje povratak Mitrovića i to iz više razloga !!!!

Reply
bale мар 3, 2014 at 11:53

moje mišljenje je da je ovaj doveden, reda radi, ne ulazim u to kakav je igrač, nikad za njega nisam čuo, pa, ne mogu suditi, ovo što gledam o njemu na You Tube-u ništa ne znači, tako će neko pokupiti igru Lazića protiv Mege i reći, ovaj je za NBA ( NE KAŽEM DA JE lAZIĆ LOŠ) NEGO NAVODIM PRIMJER, mislim da Zvezda i po renomeu i po kvalitetu igrača, trebala da dovede daleko provjerenijeg igrača i na kraju da dodam, ovaj je došao bukvalno za Džaba-i taj je momenat bio odlučujućp…..

Reply
hemomicin мар 3, 2014 at 12:15

Kao po starom obicaju imas uglavnom pogresno misljenje sto se tice KK,decko nije doveden kao sto pricaju da je pobegao zbog rata I nije dosao tek da bi popunio roster,doveden je zato sto je trenutno na trzistu najbolje resenje za male pare,hteli smo mi I hopsona I herisa ali ljudi cekaju nba,hteli smo marsala ali ga nepustaju,ovaj momak ima odlicnu asistenciju I trebao bi da ozivi malo I bobija a igra I jaku odbranu sto ce nam dobro doci protiv pavlovica I bertransa,a za boljeg igraca treba cekati pocetak nove sezone kad je trziste veliko

Reply
bale мар 3, 2014 at 13:02

ništa mi novo nisi rekao, ponovio si ono šta sam ja napisao-u suštini…

Reply
hemomicin мар 3, 2014 at 14:17

N

Reply
Pex мар 3, 2014 at 12:16

Da smo htjeli da dovedemo igraca reda radi ne vjerujem da bi smo cekali poslednji dan prelaznog roka nego bi ga doveli odmah…

Reply
bale мар 3, 2014 at 13:01

kontradiktoran si svom komentaru, pročitaj ga ponovo…

Reply
Бранимир мар 3, 2014 at 13:10

Мислим да је овдје највећи проблем што никада ниси чуо за овог играча. Реално је питање: чија је то грешка, твоја или овог играча?

Reply
Koks zvani Voks мар 3, 2014 at 11:46

Da se ne lazemo,od njega ne treba ocekivati 20 poena po mecu i da bude neki glavni igrac..On je tip igraca koji razigrava i igra bas kao plej..I takav nam je bas trebao.Nema Bog zna kakv sut,ali je pristojan(sut).
Sve u svemu,dobar potez!
Srecno Aleksandre! 😆

Reply
box87 мар 3, 2014 at 11:46

Jos jedan dokaz da se u Zvezdi radi pametno….mogli smo da dovedemo igraca i nekog drugog, kada je propalo sa Marsalom, ili Hopsonom, ali definitivno Radonjic ne odustaje od svog koncepta…trazi, veoma snazne igrace, polivalentne…fantastican osecaj za asistenciju, mislim da je zbog toga i doveden, jer ce vise lopti ici na Bobija, da se vrati u formu, pred zavrsnicu sezone, takodje, dobar osecaj za skok, jaka odbrana, pa u opdnosu na Simonovica, kompletnija trojka…posto Simon, konstatntno jedino igra odbranu, nista vise….sut za tri poena, ga sluzi na svakoj trecoj utakmici…iskreno subjektivno moj subjektivni stav, da smodoveli veoma dobro pojacanje…

Reply
bale мар 3, 2014 at 11:58

prijatelju, radonjić nije tražio ovakvog igrača ni u snu i nevjerujem da je za njega i čuo, nego stvar igre prilika, haosa u Ukrajini, pa je pobjegao iz zemlje i mislim da je on molio da dođe u Zvezdu a ne obratno…ubijeđen sam, kao što rekoh, skoro pa za džabe…

Reply
Бранимир мар 3, 2014 at 12:39

И свима добро.
Чини ми се да би могао бити добро рјешење. Висок, снажан, атлетски грађен, универзалан, не нарочито наметљив или велики потрошач лопти.

Reply
dejca мар 3, 2014 at 12:46

Tako i Belodedic dos’o u Zvezdu!! 🙂
Pa ispalo extra po nas..

Reply
Ryber Palunko мар 3, 2014 at 12:56

I ostalo je istorija 😀

Reply
ZvezdaCrvena мар 3, 2014 at 11:39

Decko je mlad i talentovan odlican asistent i fizikalac…a to sto je davao po 7 poena za donjeck je sasvim zadovoljavajucem nivou…solidno odbranu igra i razigrava dobro…ponovo dobar odabir igraca..BRAVO UPRAVO ZVEZDE!!!

Reply
muka mi je od vas strucnjaka мар 3, 2014 at 11:29

dobar igrac, pokretan

Reply
ciganKrusevac мар 3, 2014 at 11:24

Evo strucnjaci da vam kazem. Ovaj momak ce biti jedan od nosilaca igre zvezde naredne 3 godine. Pozdrav!

Reply
dejca мар 3, 2014 at 11:44

I meni se cini.. ❗

Reply
Biće dana,biće leta мар 3, 2014 at 12:42

Jeste,pogotovo sto je potpisao do kraja sezone.

Reply
Senad мар 3, 2014 at 11:18

Jel ovo neka šala,o cemu se radi,ne kapiram?!
Kako bolan da neko ko je u Donjecku dobijao minutazu na kasicicu moze da bude nama pojacanje?
Potpisujemo igraca na 3 mjeseca,to mora da bude neko provjeren ko ce od prve utakmice da doprinese.Mozda je ovaj i talentovan,ali sigurno nece za 2 mjeseca da izraste u pouzdanog igraca.
Ne znam,sve mi se cini da je doveden tek da bi se popunio broj.Volio bih da grijesim i da me demantuje ovaj momak,al prosto razum mi govori da to nije bas realno.Ljudi mi smo vjerovatno duplo bolji od tog Donjecka,a sad ce njihov osmi ili deveti igrac u rotaciji(zakljucio sam to po minutazi) da bude nama pojacenje…

Reply
Samo ti мар 3, 2014 at 11:16

Dobrodosao Ole! 😛

Reply
dexy122 мар 3, 2014 at 11:09

Igrac poput Silba. Odlican asistent sto znaci da ce opet imati ko da razigrava Bobija. Mislim da je to bio cilj Radonjicu. Prva zapazanja su ok, ali da sacekamo.

Reply
dejca мар 3, 2014 at 11:08

Dajmo bre podrsku ovom igracu!!! Pa ne igraju samo crnci dobru kosarku!!
Dobrodosao u ZVEZDU, momce!!

Reply
Zullu_Warrior_1989 мар 3, 2014 at 11:33

Bravo majstore! Dajmo momku podrsku, nemojte odmah kritikovati i biti pesimisticni zato sto nije amer! 🙂 Dobro dosao!

Reply
dejca мар 3, 2014 at 11:56

More Zvezdi treba par dobrih Litvanaca, sutera.. 🙂
Pa sta fali glodarima na Letonca Bertransa..? Moramo da priznamo je ekstra igrac!

Reply
STARA ŠKOLA ČEKA TITULU мар 3, 2014 at 11:08

Lično ja, ne bih dovodio nikog, ali kad je došao-dobrodošao. Verovatno Čović i Radonjić bolje znaju od mene. Neka i ovde daje tih 7 poena, to nam je sasvim dovoljno da dobijemo sve utakmice do kraja.

Reply
Djordje06 мар 3, 2014 at 11:03 Reply
Ryber Palunko мар 3, 2014 at 11:15

Očekivao sam nekog ječag igrača, ali po ovome što vidim na klipu (malo je teže to našminkati u košarci, nego u fudbalu), momak zna košarku. Nelsonu treba solidna zamjena, a Đenka da se usredsredi na ono u čemu je najbolji.
Kakogod, dobrodošao momče, sad si Cigan!

Reply
dexy122 мар 3, 2014 at 11:17

Mislim da ce on najvise da menja Simonovica, i bas po potrebi igrati 1 i 2. A boljeg nismo mogli dovesti kad ce jedino igrati ABA ligu i domacu ligu.

Reply
Exe мар 3, 2014 at 10:56

Koja je ovo glupost da se dovede ovaj igrac… Nevidjena pa bolje da smo uzeli iz FMP-a nekog…

Reply
dexy122 мар 3, 2014 at 11:08

Doveden je da bude do kraja sezone tu. Ako nam se ne svidi pusticemo ga.

Reply
hemomicin мар 3, 2014 at 11:24

Druze momak je doveden jel moze da igra 1,2,3 pozicije dok je bio mladji igrao je pleja ali je naglo izrastao 15 cm,a doveden je da moze radonja da igra jacu odbranu na pavlovicu I bertransu,nije ovo lose veruj mi,ako se nebude uklopio ici ce na kraju sezone nikakav problem.

Reply
ccc мар 3, 2014 at 11:39

Ne valja loše rešenje, dečko je nivo naših igrača Čvorovića i Gudurića što se stanja i talenta tiče. Treba ga tek razvijati i ovoj ekipi nije potreban takav igrač. Nije se moralo po svaku cenu dovoditi. Igrač poput Bertransa u Partizanu skromne tehnike, poneki šut i ništa više. Zašto razvijati tudje igrače. Trebalo je samo Novaka dovesti i bili bi kudikamo jači, ovako zbog dve dobro dodate lopte na klipu dovodimo igrača koji će sedeti na klupi i igrati samo trening mečeve.

Reply

Leave a Comment