Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошарка

Рашко Катић пева химну Евролиге

Менаџмент Евролиге ове сезоне учинио је доста напора у промоцији овог такмичења али и кошарке и кошаркаша уопште. У том циљу направљен је један веома занимљив пројекат са циљем да се кошаркашки заљубљеници и навијачи широм Европе добро забаве, насмеју и буду у прилици да кошаркаше виде у мало другачијим улогама. Наиме, пред почетак сезоне, током одржавања Евролигиних медијских промоција свих тимова, поједини играчи су се окушали у певању Евролигине химне „И феел девотион“. Резултати су били више него занимљиви па је менаџмент Евролиге то желео да подели са навијачима широм Европе.

У певању химне од Звездиних кошаркаша окушао се Рашко Катић. Снажни центар црвено-белих по нашем скромном мишљењу у потпуности је оправдао поверење, показао је изванредне гласовне могућности и на достојан начин је представљао Звезду и на овом пољу. Тако се Катић заслужено нашао на такмичењу кошаркаша – Ја певам ДЕВОТИОН. Катић је у жестокој конкуренцији са још 33 играча из 22 евролигашке екипе. Комплетан видео у трајању од неколико минута у коме познате европске кошаркаше можете видети у улози певача можете пронаћи на на следећем линку: исингдевотион.еуролеагуе.нет. Такође, на поменутој адреси можете пронаћи и све детаље око гласања у овом такмичењу.

У понедељак започиње прва рунда гласања, док се Звездин центар налази у трећој. Почетак гласања за најбољег певача међу кошаркашима из треће рунде заказан је за 31. март. Гласајте за Рашка и помозите му да ризницу трофеја обогати и са једним потпуно атипичним.

Повезане вести

Leave a Comment